Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Dodo,Ty w tych wszystkich butach chodzisz?

coś Ty, chodzę w 1-2 parach...
ale z par mam teraz chyba z 20-30...
w tych na obcasach to chodze li i wyłącznie np. na Targach - 3 dni = 3x inna kreacja dzienna = 3x inne buty + 3 oficjalne bankiety lub kolacje = znów 3 kreacje = 3x buty... czyli do każdej kreacji inne buty - na ogół szpilki 10-15 cm  😉

kowbojek mam z 7 par, jedne lubie inne nie... ;-)

poza tym mam buty tzw "jednorazowe" - które pasują tylko do jednej kreacji i żadnej innej...
te kozaki kupiłam tylko do krótkiej dzinsowej spódniczki - bo mi tak pasują,

brązowe - bo mam torebkę taką brązową - taki sam odcień - i dwie brązowe kiecki.. ;-)

te złote są pełni skórzane - są na płaskim - i kosztowały 109 zł więc żal nie brać - będą na codzień do jeansów ;-)

BTW - koń mi na girę nadepnął wiec chodzę teraz w butach tak obciachowych, ze szkoda gadać ;-) ale boliiiii...
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
20 kwietnia 2011 21:41
Pamiętacie jak mówiłam, że szukam czarnych niewysokich szpilek, skórzanych- absolutnie nie zamszowych, absolutnie nie na platformie. Dzisiaj zgrzeszyłam:
Granatowe szpilki  z Zary, na platformie, z 10cm obcasem. Ale są tak absolutnie wygodne  😜
Dla tych którzy szukają klasycznych czarnych- są w Aldo, ale mnie jakoś nie powaliły.
arivle chwal sie, zdjecie!

edit: zapomnialam o tym baldowskim - galeria ursynow na parterze, sklep najbardziej po lewej, kolo bizuterii. Nazwy nie pamietam wiec ladniej nie wytlumacze 😀
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
21 kwietnia 2011 08:59
Dodofon - cudne te kozaczki  😜
Dodofon - cudne te kozaczki  😜

są jeszcze czarne i ciemny brąz ;-)
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
21 kwietnia 2011 09:19
Nie kuś  🤬 - jestem obecnie w mega czarnej dziurze finansowej, a przede mną mnóstwo pilnych wydatków  😵
Nie kuś  🤬 - jestem obecnie w mega czarnej dziurze finansowej, a przede mną mnóstwo pilnych wydatków  😵

niecałe dwie stówki wyrzeźbisz ;-)
21 kwietnia 2011 12:37
w tych drugich nie podoba mi sie ta podeszwa pod podeszwa 😉 ale pierwsze sa super!!! I wygladaja na fajnie wyprofilowane. To jest kolekcja wiosenna czy juz letnia? (czyt. czy jeszcze troche ich jest;p)
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
22 kwietnia 2011 15:44
arivle
Te pierwsze są dokładnie takie, jakich od dłuższego czasu szukam, tylko chciałabym czarne.
Żałuję, że ostatnio będąc na zakupach ominęłam Zarę :/

Może któraś z was widziała gdzieś coś podobnego?
22 kwietnia 2011 18:18
Sienka, Pauli, to nowa kolekcja, więc spokojnie powinny być do dostania jeszcze w większości sklepów, przynajmniej te pierwsze, bo drugie już widziałam tylko w czarnym kolorze jeśli chodzi o mój rozmiar. Takie pudrowo-różwe nie były już dostępne, ale liczę na dostawy  😁
Pursat   Абсолют чистой крови
22 kwietnia 2011 18:24
Bardzo ładne te granatowe i obcas przyjemny.

A propos takich udziwnionych platform jak u tych drugich, podobają mi się takie:

Na szczęście nie ma mojego rozmiaru. 😁
Wprawdzie wstawiałam już w wątku o ciuchach, ale niech będzie...Co myślicie? 🙂

Pierwsze  😍 boskie są!

Te drugie wcale mi się nie podobają, ale to pewnie ze względu na kolor  😁
No tak. nie ma to jak wpasc "po drodze" do sklepu z butami. Popelnilam dwie pary- jedne sandalki na taakim konturnie, ze mam ponad 180cm w sumie w nich😀 a drugie plaskie. Musze odkopac aparat, to wstawie foty. Najwazniejsze, ze nie zbankrutowalam😀
horka   black horse <3
23 kwietnia 2011 11:50
Pandurska ja tak samo, jedne brązowe obcasy, a drugie sandały, chyba niedługo zbankrutuje 😵
Cavaletti, właśnie w pierwszych zakochałam się bezgranicznie 😉  Te drugie to takie małe szaleństwo, nawet nie wiem narazie, do czego będę je nosić, no ale coś wymyślę.
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
26 kwietnia 2011 11:10
Jeeeeee...  😀 w końcu się zdecydowałam 😀 :
Dziewczyny rzadko odzywam się na forum, wiec pewnie nikt mnie nie kojarzy, ale pilnie potrzebuje pomocy w poszukiwaniu butów.
Zakochałam sie w czółenkach nude z lakierowanej "skóry" , pełno teraz takich w internecie ale z obcasem 13cm, a mi moje 177cm juz mi wystarczy 😵.
Pomożecie znaleźć jakieś platformy do 11cm ale z zakrytymi palcami?? Błagam :kwiatek:
Scottie   Cicha obserwatorka
27 kwietnia 2011 23:16
yegua, miały być nude a nie czarne.

AluskaA, na allegro atmosphere i aldo maja fajne, ale chyba xza wysoki obcas jak dla Ciebie :/
Scottie, racja.
Mia- to 12 cm to jednak trochę dla mnie za dużo, one są piękne i gdybym miała kilka cm mniej i umiała w nich się dobrze bawić na imprezie nie wahałabym się ani chwili dłużej.

a myślałam że okaże się ze to ja nie umiałam szukać.
Chyba będzie o nie  trudno, jednak dzięki ze chociaż uwagę zwróciłyście :kwiatek:
kiedyś były fajne w deezee ale już nie maja w sklepie🙁
znalazłam je na allegro, ale zwykle nosze byty rozm. 25,5 a te są 25,1 i boje się ze za małe mogłyby być
http://allegro.pl/platformy-deezee-nude-cieliste-jak-atmosphere-39-i1578599766.html
AluskaA, te z Twojego linku ja miałam ale musiałam odesłać bo 38 był dla mnie faktycznie za mały i trochę cisnęły ...
a jaki rozmiar nosisz zwykle??
Właśnie 38 ...
no to klops 🙄
a może ktoś w jakimś stacjonarnym widział czółenka nude lakierowane z obcasem maks 11cm??
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
29 kwietnia 2011 13:23
Pokazuje w końcu swoje trampki z housa-już troche styrane  😉i wczorajszy nabytek ze sklepu Street w galerii Dominikańskiej gdzie jest -20% na wiele butów.Tak się zastanawiam czy można coś zaradzic na buty obcierające kość tą przed dużym palcem u stopy?Może jakieś plasterki?
noen   A story of a fighter of our human race
29 kwietnia 2011 20:20
jak jeszcze niedawno (3 tygodnie temu) moje buty mieściły się w takiej jednej półce, tak teraz przesadziłam. . . 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się