Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

cieciorka   kocioł bałkański
29 kwietnia 2011 21:19
widziałyście może gdzieś żelowe wkładki do japonek?
mama kupiła kiedyś takie z party feet sholla ale teraz nigdzie nie mogę dostać
Kayra   Kucusiowy wariat :P
29 kwietnia 2011 21:45
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
30 kwietnia 2011 09:15
poszukuję czarnych szpilek, zrobionych z szerokich krzyżujących się pasków, były kiedyś w Heavy Duty, firmy Marisha, może ktoś kojarzy  😉 (szukam jakichś w tym tylu, niekoniecznie konkretnie tych)
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
01 maja 2011 18:16
smarcik
Coś takiego?
http://allegro.pl/high-heels-szerokie-paseczki-2-kol-yk09-16-40-i1575891405.html

Mam pytanie, co myślicie o tych butach: http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-20411-Rylko-R7200T-22F.html ?
Od dłuższego czasu poszukuję klasycznych czarnych szpilek, ale nie mogę upolować nic w swoim rozmiarze, a odwiedziłam już wiele sklepów 🙁
Te Ryłko nie są spełnieniem moich marzeń, ale w ostateczności mogłyby być...
01 maja 2011 21:21
Pauli tamte miały materiałowe paski, ale te też są całkiem całkiem  😉 tylko ciekawe, czy w butach za taką cenę w ogóle da się chodzić  😁
02 maja 2011 07:40
Atutowa drugie piękne  😜 dziękuję  :kwiatek:

znalazłam jeszcze zupełnie inne buty, które mi się podobają, ale nie wiem jak z jakością butów z japan style  🙄 no i czy są dostępne w jakimś sklepie internetowym, czy tylko na allegro? http://allegro.pl/c081y128bl39-czarne-stylowe-elegnackie-szpilki-r39-i1572415738.html
smarcik, wyglądają na tandetne.
Pursat   Абсолют чистой крови
02 maja 2011 08:25
smarcik, buty japan style to nie jest szczyt perfekcji wykonania i jakości. W dodatku są średnio wygodne, tzn. da się w nich chodzić, ale... 😎
02 maja 2011 08:32
buuuu  🙁 No nic, dziękuję za opinie, w takim razie odpuszczę je sobie  😉 (a chciałam sobie poprawić humor przed maturą..)
02 maja 2011 10:24
smarcik
Mam dokładnie takie buty, jak te z mojego linku (tylko, że kupiłam za dwa razy wyższą cenę :/ ), wrzucałam nawet kiedyś zdjęcia. Za tę cenę moim zdaniem warto się skusić 😉 Da się w nich chodzić, według mnie są całkiem wygodne jak na buty na dość wysokim obcasie, ale nie polecam osobom o szczupłej stopie i niskim podbiciu, ponieważ paski będą zbyt luźne. U mnie niestety tak właśnie jest, muszę wypróbować żelową wkładkę do nich, może stopa nie będzie wtedy leciała do przodu.
02 maja 2011 13:33
Dzisiaj kupiłam takie cudeńka, wymarzone, takie jak chciałam. 🙂 Efekt psują trochę fabryczne "zagniecenia", ale przymknęłam na to oko. 😉

Pursat, skąąąąąąąąąąd?  😍
02 maja 2011 13:49
Stradivarius 🙂
No tak, właśnie zauważyłam logo w bucie  😂 Pursat, przepiękne są  😀
02 maja 2011 14:04
Dziękuję, mam nadzieję, że będą wygodne. 😁 Kurde, przes*ane jest być uzależnionym od kupowania, w Badurze mam upatrzone jeszcze jedne przecudne balerinki, ale cena już nie taka cudowna i jedne szpilki w Zarze, które muszą się utrzymać do wyprzedaży. 😜

Badura:
02 maja 2011 15:44
Pursat
Śliczne te baleriny ze Stradivariusa 😍
noen   A story of a fighter of our human race
02 maja 2011 16:50
Pursat, te z badury też chciałam, ale cena... O ile dobrze pamiętam w kwietniowym Avanti były w gazetce 🙂
A jakie szpilki z Zary Ci się marzą ?  😀
02 maja 2011 17:30
Pauli, dziękuję. :kwiatek:

noen
, gdybym tylko miała wolne dwie stówki, to bym się nie zastanawiała, bo są porządnie zrobione, fajna skóra, no i po prostu są ładne. A ja już w przeciągu ostatnich dwóch tygodni kupiłam dwie pary butów, bluzkę i torebkę, z czego prawie wszystko nie było planowane. 😉

Te, ale beżowe, nie szare:
http://static.zara.net/photos//2011/V/1/1/p/1165/001/004/1165001004_1_1_2.jpg?timestamp=1300968260798
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
02 maja 2011 17:35
Jak dla mnie to za duze te kokardy...i tandeta zawiewa 😉 ale co kto lubi
02 maja 2011 17:43
Pursat, w Brzydgoszczy tych butów w Zarze nie widziałam.
A masz tak samo jak ja... za dużo zakupów przez ostatnie 2 tygodnie... niestety 🙁
02 maja 2011 18:10
W Krakowie jest ich jeszcze sporo, więc po cichu liczę, że dotrwają. 😀 Ja już nie mam gdzie trzymać tych szmat, butów i innych pierdół. 😵
02 maja 2011 18:12
Pursat, wiesz, jak coś zawsze mogę Ci podać mój adres, na przechowanie 😁 [noszę skę i lubię torby 😂 ]
Pursat, ja mam czarne i są na prawdę fajne 🙂  - teraz planuję beżowe jeszcze na lato...
02 maja 2011 18:21
hehe noen, tylko ciężko mi się z nimi rozstać. 😉

epk
, szczęściaro, zazdroszczę. 😀
Pursat, jaki masz numer, może ja Ci poszukam we wrocławskich Zarach? U nas widziałam rozmiary od 37-41 chyba z czarnych (40-tkę na bank miałam na nodze nawet)
cieciorka   kocioł bałkański
04 maja 2011 22:19
jeżeli ktoś już dziś myśli o zime, to w kangurze jest przecena na emu buty- różne rodzaje, niskie koło 170zł, więc wyższe pewnie więcej.
najmniejszy rozmiar 39, mierzyłam na swoją nogę (zwykłe 39) i było za duże zwłaszcza jak ma się ubić.
A czy mogła by któraś z was zmierzyć wysokość obcasa w tych butach z Zary o których tak głośno?? Bardzo proszę :kwiatek:
12 cm minus 3cm platformy 🙂
W Krakowie jest ich jeszcze sporo, więc po cichu liczę, że dotrwają. 😀 Ja już nie mam gdzie trzymać tych szmat, butów i innych pierdół. 😵

zawsze możesz jak bedą przeceny MNIE poprosić, już teraz zmierz sobie te buty w ZARZE, cobyś znała rozmiar
w Pń są 2 ZARY i już laskom kupowałam na przecenie ciuchy
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się