coś Ty, chodzę w 1-2 parach... ale z par mam teraz chyba z 20-30... w tych na obcasach to chodze li i wyłącznie np. na Targach - 3 dni = 3x inna kreacja dzienna = 3x inne buty + 3 oficjalne bankiety lub kolacje = znów 3 kreacje = 3x buty... czyli do każdej kreacji inne buty - na ogół szpilki 10-15 cm 😉
kowbojek mam z 7 par, jedne lubie inne nie... ;-)
poza tym mam buty tzw "jednorazowe" - które pasują tylko do jednej kreacji i żadnej innej... te kozaki kupiłam tylko do krótkiej dzinsowej spódniczki - bo mi tak pasują,
brązowe - bo mam torebkę taką brązową - taki sam odcień - i dwie brązowe kiecki.. ;-)
te złote są pełni skórzane - są na płaskim - i kosztowały 109 zł więc żal nie brać - będą na codzień do jeansów ;-)
BTW - koń mi na girę nadepnął wiec chodzę teraz w butach tak obciachowych, ze szkoda gadać ;-) ale boliiiii...
Pamiętacie jak mówiłam, że szukam czarnych niewysokich szpilek, skórzanych- absolutnie nie zamszowych, absolutnie nie na platformie. Dzisiaj zgrzeszyłam: Granatowe szpilki z Zary, na platformie, z 10cm obcasem. Ale są tak absolutnie wygodne 😜 Dla tych którzy szukają klasycznych czarnych- są w Aldo, ale mnie jakoś nie powaliły.
edit: zapomnialam o tym baldowskim - galeria ursynow na parterze, sklep najbardziej po lewej, kolo bizuterii. Nazwy nie pamietam wiec ladniej nie wytlumacze 😀
w tych drugich nie podoba mi sie ta podeszwa pod podeszwa 😉 ale pierwsze sa super!!! I wygladaja na fajnie wyprofilowane. To jest kolekcja wiosenna czy juz letnia? (czyt. czy jeszcze troche ich jest;p)
arivle Te pierwsze są dokładnie takie, jakich od dłuższego czasu szukam, tylko chciałabym czarne. Żałuję, że ostatnio będąc na zakupach ominęłam Zarę :/
Sienka, Pauli, to nowa kolekcja, więc spokojnie powinny być do dostania jeszcze w większości sklepów, przynajmniej te pierwsze, bo drugie już widziałam tylko w czarnym kolorze jeśli chodzi o mój rozmiar. Takie pudrowo-różwe nie były już dostępne, ale liczę na dostawy 😁
No tak. nie ma to jak wpasc "po drodze" do sklepu z butami. Popelnilam dwie pary- jedne sandalki na taakim konturnie, ze mam ponad 180cm w sumie w nich😀 a drugie plaskie. Musze odkopac aparat, to wstawie foty. Najwazniejsze, ze nie zbankrutowalam😀
Cavaletti, właśnie w pierwszych zakochałam się bezgranicznie 😉 Te drugie to takie małe szaleństwo, nawet nie wiem narazie, do czego będę je nosić, no ale coś wymyślę.
Dziewczyny rzadko odzywam się na forum, wiec pewnie nikt mnie nie kojarzy, ale pilnie potrzebuje pomocy w poszukiwaniu butów. Zakochałam sie w czółenkach nude z lakierowanej "skóry" , pełno teraz takich w internecie ale z obcasem 13cm, a mi moje 177cm juz mi wystarczy 😵. Pomożecie znaleźć jakieś platformy do 11cm ale z zakrytymi palcami?? Błagam :kwiatek:
Mia- to 12 cm to jednak trochę dla mnie za dużo, one są piękne i gdybym miała kilka cm mniej i umiała w nich się dobrze bawić na imprezie nie wahałabym się ani chwili dłużej.
a myślałam że okaże się ze to ja nie umiałam szukać. Chyba będzie o nie trudno, jednak dzięki ze chociaż uwagę zwróciłyście :kwiatek: kiedyś były fajne w deezee ale już nie maja w sklepie🙁 znalazłam je na allegro, ale zwykle nosze byty rozm. 25,5 a te są 25,1 i boje się ze za małe mogłyby być http://allegro.pl/platformy-deezee-nude-cieliste-jak-atmosphere-39-i1578599766.html
Pokazuje w końcu swoje trampki z housa-już troche styrane 😉i wczorajszy nabytek ze sklepu Street w galerii Dominikańskiej gdzie jest -20% na wiele butów.Tak się zastanawiam czy można coś zaradzic na buty obcierające kość tą przed dużym palcem u stopy?Może jakieś plasterki?