dralon z najnowszej kolekcji plus eskadron cotton white z kolekcji aqua/white/brown (dla mnie jest śliczny, nigdy białych nie lubiłam, a teraz :emoty327🙂
Madź specjalnie dla Ciebie ostatnie 2 foto (brillant VSD)😉
... a mam jeszcze kantar chockocip pink z uwiązem nierodziewiczony i do niego chciałam dralon upolować... Nie wydam 450 na szmate dla konia, buuuu... 😕
Dziewczyny! Wiecie może gdzie znajdę polopady z eskadronowej kolekcji CHOCO-PETROL [2010/2011]? Szukałam na EquiShopie ale tam jeszcze nic nie ma. A może ta kolekcja jest jeszcze niedostępna? 🤔 Z góry dziękuję za info :kwiatek:
Dziewczyny! Wiecie może gdzie znajdę polopady z eskadronowej kolekcji CHOCO-PETROL [2010/2011]? Szukałam na EquiShopie ale tam jeszcze nic nie ma. A może ta kolekcja jest jeszcze niedostępna? 🤔 Z góry dziękuję za info :kwiatek:
Ha! A ja znalazłam wyjście z dylematu i jestem z siebie mega, mega dumna! Wyszperałam na allegro materiał na dralony i sobie uszyję piękny róz do chockoschip pink. Nawet się zastanawiamc zy nie zrobić czegoś takiego, ze z jednej str dralon a z drugiej polar.
I jak mi wyjdzie ładny to już wyszperałam tez do chockoo- petrol 💃... więc wtedy sobie dokupię kantarek🙂, heheh
zielona łezka to obłęd! 😜 już nie mogę się doczekać kiedy ją dostanę!!! wreszcie jakaś zieleń normalna która mi się podoba 🏇 (limegreen jest też cudo ale wszyscy wiemy że jest oczojebny 😀)
skąd oni biorą te kaloszki? 👀 chciałabym takie do marone 🏇
dziewuchy, jak wy zawijacie te cholerne Euro-Stary? pół rzepa mi wystaje i nie mam do czego tego przyczepić cokolwiek robię i jakkolwiek zawijam!!!!! 🍴
[quote author=_kate link=topic=14623.msg730942#msg730942 date=1286555838] dziewuchy, jak wy zawijacie te cholerne Euro-Stary? pół rzepa mi wystaje i nie mam do czego tego przyczepić cokolwiek robię i jakkolwiek zawijam!!!!! 🍴 [/quote]
Ja w swoich przeszyłam rzep i są idealne 😜 co dziwne- owijki sportive ES zawijają mi się normalnie.
[quote author=_kate link=topic=14623.msg730942#msg730942 date=1286555838] dziewuchy, jak wy zawijacie te cholerne Euro-Stary? pół rzepa mi wystaje i nie mam do czego tego przyczepić cokolwiek robię i jakkolwiek zawijam!!!!! 🍴 [/quote]
Mam to samo z waldhousenami... 😤 i jakoś mi się nie chce obcinać bo bym musiła metkę odpruć... za duzo zachodu
ale wiesz jak one wyglądają? oblecha. Z 10cm wystają! Do polara się nie kleją, więc sterczą tak idiotycznie że wicki opadają! Aga jak zawsze ślicznie. Jak zawsze zresztą 😉 masz zdjęcie dery od lewej strony?
MAm do was pytanie, to taki mały off topic, ale nie wiem gdzie mam się z tym udać, a KRM jest chyba najbardziej uczęszczanym wątkiem 🙇 Czy mamy na RW kogoś pracującego w warszawskiej Karinie? :kwiatek: Mam pytanie do takiej osoby więc gdyby mogła się odezwać na PW, albo ktoś wie czy takowa istnieje, a ne jest aktualne on line. Bo pamiętam, że meiliśmy tutaj kogoś, chyba. :kwiatek: