KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

CeraŁ   dużo dużo zmian..
08 października 2010 11:26
kcj90 to pewnie te co u nas też są:

vissenna my dostaliśmy tylko z tych co tu pokazałaś te całkiem po prawej 😉 petrol mamy całkiem inny no i resztę też 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
08 października 2010 11:28
usun zdjecie z cytowania bo bedą modki bic 🤬
wątek zamknięty
Ja też się coraz bardziej zakochuję w nowej kolekcji  😜 szczególnie w niciakach...

Ma ktoś zdjęcia brillianta VSD pod skokówką?  👀
wątek zamknięty
08 października 2010 12:27
ale jestem wsciekla... zamowilam czaprak Marcepan VSS przyslali mi Nugata VSD 😵
wątek zamknięty
ale brillanta?  😍
wątek zamknięty
08 października 2010 12:36
tak 😕
wątek zamknięty
Ja się muszę pochwalić!!!

dralon z najnowszej kolekcji plus eskadron cotton white z kolekcji aqua/white/brown (dla mnie jest śliczny, nigdy białych nie lubiłam, a teraz :emoty327🙂

Madź specjalnie dla Ciebie ostatnie 2 foto (brillant VSD)😉

wątek zamknięty
aga, śliczny ten dralon.
wątek zamknięty
xxagaxx  nienawidze cię!!! 😀iabeł:

No i zachorowąłma na dralon do tego kantarek 😵

... a mam jeszcze kantar chockocip pink z uwiązem nierodziewiczony i do niego chciałam dralon upolować...
Nie wydam 450 na szmate dla konia, buuuu... 😕
wątek zamknięty
kotbury tak sie na poczatku mówi.. Potem się trafia na jakieś okazje, i wydaje się dużo więcej niz 450 zł.. bo jak tak tanio to czemu nie kupić??

Ja sobie wmawiam ze nie chcę polopadu marone, nie potrzebuję, ze do gniadego nie pasuje... a i tak pewnie go kupię  😵 😵

nat92 się mi  dziś pochwaliła ze ma komplecik marone (cotton, owije i dera) i mi jutro do stajni przyniesie to sobie obejrzę  😅
wątek zamknięty
Dziewczyny! Wiecie może gdzie znajdę polopady z eskadronowej kolekcji CHOCO-PETROL [2010/2011]? Szukałam na EquiShopie ale tam jeszcze nic nie ma. A może ta kolekcja jest jeszcze niedostępna?  🤔 Z góry dziękuję za info  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dziewczyny! Wiecie może gdzie znajdę polopady z eskadronowej kolekcji CHOCO-PETROL [2010/2011]? Szukałam na EquiShopie ale tam jeszcze nic nie ma. A może ta kolekcja jest jeszcze niedostępna?  🤔 Z góry dziękuję za info  :kwiatek:

sklep mustang 🙂
wątek zamknięty
polopady i brillanty jeszcze ponoć nie dojechały.

brokowa. w mustangu też jeszcze nie ma.
wątek zamknięty
Ha! A ja znalazłam wyjście z dylematu i jestem z siebie mega, mega dumna!
Wyszperałam na allegro materiał na dralony i sobie uszyję piękny róz do chockoschip pink. Nawet się zastanawiamc zy nie zrobić czegoś takiego, ze z jednej str dralon a z drugiej polar.

I jak mi wyjdzie ładny to już wyszperałam tez do chockoo- petrol 💃... więc wtedy sobie dokupię kantarek🙂, heheh
wątek zamknięty
jaki kolor derki pasuje najbardziej do gniadego konia ? 😀
wątek zamknięty
Zairka przecież on też jest bardzo ładny i chyba nawet nie tak bardzo się miedzy sobą różnią... Co nie zmienia faktu, że powinnaś reklamować...
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
08 października 2010 14:53
zielona łezka to obłęd!  😜 już nie mogę się doczekać kiedy ją dostanę!!! wreszcie jakaś zieleń normalna która mi się podoba  🏇 (limegreen jest też cudo ale wszyscy wiemy że jest oczojebny 😀)

skąd oni biorą te kaloszki?  👀 chciałabym takie do marone  🏇
wątek zamknięty
dziewuchy, jak wy zawijacie te cholerne Euro-Stary? pół rzepa mi wystaje i nie mam do czego tego przyczepić cokolwiek robię i jakkolwiek zawijam!!!!!  🍴
wątek zamknięty
Aga, szałowa dera 😜
wątek zamknięty
_kate dziewczyny chyba przeszywają rzepy albo je po prostu odcinają...
wątek zamknięty
[quote author=_kate link=topic=14623.msg730942#msg730942 date=1286555838]
dziewuchy, jak wy zawijacie te cholerne Euro-Stary? pół rzepa mi wystaje i nie mam do czego tego przyczepić cokolwiek robię i jakkolwiek zawijam!!!!!  🍴
[/quote]

Ja w swoich przeszyłam rzep i są idealne 😜 co dziwne- owijki sportive ES zawijają mi się normalnie.
wątek zamknięty
no ja was proszę, płacić tyle za owijki i jeszcze się walić z przeszywaniem rzepa  😵 😵 😵 😵
wątek zamknięty
Precelek się odrobinke, ale to tyci-tyci zdradziła jakie ma szmatki..no chyba, że to nie jej 😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek: Ja ja już kocham. Mój ulubiony dralonik

I mogę powiedzieć że on jest już mój:  🏇 💃

Tylko żeby dotarł bezpiecznie 😀

wątek zamknięty
xxagaxx, padłam. jest przepiękny!
wątek zamknięty
xxagaxx czy to z tego forum holenderskiego czy z ebaya?
wątek zamknięty
[quote author=_kate link=topic=14623.msg730942#msg730942 date=1286555838]
[/quote]

Mam to samo z waldhousenami...  😤 i jakoś mi się nie chce obcinać bo bym musiła metkę odpruć... za duzo zachodu
wątek zamknięty
xxagaxx czy to z tego forum holenderskiego czy z ebaya?

z Holandii. Na ebayu niemieckim w ogóle nie ma euro-starów.... eh powiem wam ze mam ochotę skakać z radości 😀
wątek zamknięty
ale wiesz jak one wyglądają? oblecha. Z 10cm wystają! Do polara się nie kleją, więc sterczą tak idiotycznie że wicki opadają!
Aga
jak zawsze ślicznie. Jak zawsze zresztą  😉 masz zdjęcie dery od lewej strony?
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
08 października 2010 20:31
MAm do was pytanie, to taki mały off topic, ale nie wiem gdzie mam się z tym udać, a KRM jest chyba najbardziej uczęszczanym wątkiem  🙇
Czy mamy na RW kogoś pracującego w warszawskiej Karinie?  :kwiatek:
Mam pytanie do takiej osoby więc gdyby mogła się odezwać na PW, albo ktoś wie czy takowa istnieje, a ne jest aktualne on line. Bo pamiętam, że meiliśmy tutaj kogoś, chyba.  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.