Burza, dzięki :kwiatek: Czyli jednak dobrze pamiętałam 😅
Ja dzisiaj oglądałam Anky Fog, i stwierdzam, że będzie my idelanie pasowała do ochraniaczy 😜 Do tego kantarek z uwiązem Anky fog/olimpia blue i mam komplet na zawody 😁 Eh, za dużo czapraków ktore mi się podobają 😡 😤
Ja się coraz intensywniej zastanawiam nad cottonem green. Myślę, że Danemu będzie pasował 🙂 No i nici creme strasznie mi się podoba.. Jak myślicie, który na pierwszy ogień?
ja w Norwegii mieszkam, a to holenderskie jest 🙂 A na norweskich ostatnio się natchnęłam że ktoś nie znał wartości swojej Anky Straw, byłam bliska kupienia, już miałam wszystko, czekałam na dane, ale usłyszałam, że już sprzedana, ktoś był szybciej ... A straw miał mnie uczynić 100 zł. Mówiłam, że moge zapłacić więcej, ale ta druga osoba już wpłaciła 😵 wściekałam się chyba z tydzień ...
moim zdaniem dość kłopotliwe jest, że na tym marktplats.nl nie ma żadnej 'polityki bezpieczeństwa' 🙄 zapłaciłeś i nie otrzymałeś przedmiotu? bujaj się z tym, mogłeś wygooglać sobie kontrahenta w necie...
Anaa też się uśmiałam przy Zapalenie stawów kręgosłupa wiśniowy 😁 Albo "zgłoś cylinder"