KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

arivle, Sierra
wątek zamknięty
_kate widać kawałek drugiej strony na przed ostatnim zdjęciu 😉 zaraz poszukam czy mam gdzies lepsze 😀
wątek zamknięty
xxagaxx a jest tam jeszcze coś ciekawego  👀 hihi
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
08 października 2010 20:42
Burza, dzięki  :kwiatek:
Czyli jednak dobrze pamiętałam  😅

Ja dzisiaj oglądałam Anky Fog, i stwierdzam, że będzie my idelanie pasowała do ochraniaczy  😜 Do tego kantarek z uwiązem Anky fog/olimpia blue i mam komplet na zawody  😁
Eh, za dużo czapraków ktore mi się podobają  😡  😤
wątek zamknięty
xxagaxx a jest tam jeszcze coś ciekawego  👀 hihi

tam są same cuda 😀 Tyle że nie zawsze chcę wysyłać za granicę. Ktoś z revoltowiczów by się tam nam przydał 😀
wątek zamknięty
nikogo nie ma z forum kto siedzi tam/?  👀
a jaki jest koszt wysylki do Polandii?
wątek zamknięty
xxagaxx łooooo no normalnie szacunek ludzi-szmaciarzy 😀

ten zielony z marine-grine jest koszmarkiem. Za to kusi mnie ten aqua niebieski.
wątek zamknięty
Ja pierwszy raz w życiu kupię cottony i to chyba dwa, na pewno lightblue i green chyba też.
wątek zamknięty
Burza Ty i cotton?? Chyba padnę  😀😀

_kate mam tylko takie z dralonem z lewej strony:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
08 października 2010 20:57
akzzi, różnie, ale ok. 15-25 euro, zależy ile w paczce i kto wysyła 🙂
wątek zamknięty
Nie no ze dwa miałam 😉 ale teraz już lepiej na Piorku cienkie szmaty leżą niż kiedyś 🙂
wątek zamknięty
akzzi ty to detektywem powinnaś zostać  😉
wątek zamknięty
Precelek przypadkiem wyszło  :kwiatek:, wcale nie celowo 😉  a tak swoją droga Ty masz czaprak villa horse?

Livia dziekuje za odpowiedz 🙂
wątek zamknięty
A ja dziś dokupiłam owijki do anky shitake.

Koniec szmatowych wydatków na kolejne pół roku! 😉
Tak bardzo się modlę, by polopady choco-petrol były brzydkie na żywo... 😂
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
08 października 2010 21:10
zastanawiałam się chwilkę, no ale wrzucę Wam na pożarcie ! 🏇 widziałam chyba 4 cobalty i 2 wasabi, armygreen i pełno innych  :kwiatek:

[[a]]http://kopen.marktplaats.nl/search.php?xl=1&ds=to%3A1%3Bpu%3A0%3Bdi%3A%3Bpp%3A0%3Blt%3Azip%3Bsfds%3A1%3Bpt%3A0%3Bmp%3Anumeric%3Bkw%3Aanky%3Bosi%3A2&ppu=0&p=1&ps=100[[a]]

edit: i alt rosa też była, nawet z owijkami
wątek zamknięty
hehe nic nie rozumiem  😤 (jakby to miała być niespodzianka). czy to są aukcje czy ogłoszenia? noen?

alt rosa nie dzień dobry robi wrażenie..
wątek zamknięty
akkzi ja mam tylko anky, eurostar i eskadron, jeden rodzynek to jacson  🙂
wątek zamknięty
majeczka   Galopem przez życie!
08 października 2010 21:22
wasabi jest obłędny, ogarnia ktoś kupowanie na tym?
wątek zamknięty
08 października 2010 21:25
majeczka: nistety ja tylko wyszperałam, nie mam pojęcia jak, ale może jakoś da radę telefon zdobyć i telefonicznie  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja się coraz intensywniej zastanawiam nad cottonem green. Myślę, że Danemu będzie pasował 🙂 No i nici creme strasznie mi się podoba.. Jak myślicie, który na pierwszy ogień?
wątek zamknięty
No i weźcie dziewczyny mieszkajcie w Polsce, jak na forum od noen po prostu sobie w ogłoszeniach wisi Alt Rosa, Straw, Cobalt... i wiele innych.  😵
wątek zamknięty
08 października 2010 22:25
ja w Norwegii mieszkam, a to holenderskie jest 🙂 A na norweskich ostatnio się natchnęłam że ktoś nie znał wartości swojej Anky Straw, byłam bliska kupienia, już miałam wszystko, czekałam na dane, ale usłyszałam, że już sprzedana, ktoś był szybciej ... A straw miał mnie uczynić 100 zł. Mówiłam, że moge zapłacić więcej, ale ta druga osoba już wpłaciła  😵 wściekałam się chyba z tydzień ...
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
08 października 2010 22:33
Ja kupiłam Straw z owijami za 180 zł plus wysyłka, w sumie 220 😉 więc da się 😉
wątek zamknięty
oni tam mają przesyt tego chyba.. no 32 euro za ESa??

Ehh szkoda że niegdzie nie ma brillanta toffee, bo już od dłuższego czasu poluję i nic  👿 👿
wątek zamknięty
OMG padłam - ANKY google tłumacz tłumaczy jako zapalenie stawów kręgosłupa... 😉
wątek zamknięty
08 października 2010 22:48
jak ktoś potrzebuje pomocy z Norweskiej strony to proszę : http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/resultat?&CATEGORY/SUBCATEGORY=5195&CATEGORY/MAINCATEGORY=77  , służę pomocą  :kwiatek:

link edytowałam  :kwiatek:

edit2: większości sa to ogłoszenia ''zbiorowe'' czyli wyprzedaże z paki, najlepiej wejść i zobaczyć. Również mogę pomóc z językiem
wątek zamknięty
moim zdaniem dość kłopotliwe jest, że na tym marktplats.nl nie ma żadnej 'polityki bezpieczeństwa'  🙄
zapłaciłeś i nie otrzymałeś przedmiotu? bujaj się z tym, mogłeś wygooglać sobie kontrahenta w necie...

Anaa też się uśmiałam przy Zapalenie stawów kręgosłupa wiśniowy  😁 Albo "zgłoś cylinder"
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
08 października 2010 23:08
dla osób lubiących porównania:
marone i toffe i owijki do nich:

petrol i petrol limited:

lightblue i aqua. owijki lightblue:
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
09 października 2010 07:04
sei i właśnie dzięki Bogu zaoszczędziłam choć parę groszy na nowym petrolu  🏇 Bo po co mi dwa identyczne  🏇
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
09 października 2010 08:18
chyba zablokuję sobie dostęp do allegro 😵 dralon na przecenie, idealny rozmiar dla Belfasta 😜

rozumiem, że skoro z kolekcji maritim, to on jest ciemnogranatowy, nie czarny?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.