Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Lov   all my life is changin' every day.
30 sierpnia 2009 21:09
margaritka, więcej fot jakoś niebawem 😉 mam masę innych do zgrania i zmniejszenia. skakać niestety już nie możemy <chyba że jakimś cudem nabudujemy sobie mnóstwo mięśni na grzbiecie>, dlatego sobie mówię, że jak chce zawody jeździć to zostaje mi nudne ujeżdżenie 😁 <bez urazy dla prawdziwych ujeżdżeniowców, ale nikt mi nie powie, że oglądanie L czy P jest super interesujące 😁>
wątek zamknięty
Lov, jakbym sie chciała chwalic to bym sie pochwaliła  :emota2006092: ale fajnie ze cie porobiłam, takiego starego wyjadacza  😁 😉 Tylko pamiętaj ze na nastepne zawody misja jest inna 😉

Margaritka dawno nie widziałam Twojego młodego.Kiedy go przewozisz do nowej stajni? Mozna liczyc na jakies foty? 🙂
wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
30 sierpnia 2009 21:14
ze ZNK 😉

moje Dziecko Wojny z sesji " glupie miny":

i z kolega

pod koniec wrzesnia, najprawdopodobnie 27
wątek zamknięty
30 sierpnia 2009 21:17
armaquesse, dobra dobra, nie udawaj takiej skromnej 😁 i pozwól że wypomnę jeszcze raz, kto Cię na te zawody namówił 😎

Lansiarska fota, czyli Arma i Kucka oraz Lov i Kucyk 😉 Kucyk Dressage Team 😁

wątek zamknięty
margaritka, a jednak się zdecydowałaś - myślę, że to bardzo dobry wybór jeśli chodzi o warunki i opiekę. I wiadomości będziesz mieć na bieżąco, bo i Greeni tutaj bywa, i jej pensjonariuszka Martika.

szafirowa, Lov, Nirv, arma - gratulacje udanych startów.
ech, już dawno ten kącik rekreanta to tak w sumie mało ma wspólnego z rekreacją, a bardziej ze sportem, amatorskim, ale jednak sportem. Miło się patrzy na to jak kolejne pary progresują, już chyba tylko pojedyńcze osoby zostały na etapie rzeczywiście rekreanckim.  😉

fin - dzięki że zauważyłaś fotki moich "dzieci".
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
30 sierpnia 2009 21:54
fin - dzięki że zauważyłaś fotki moich "dzieci".

kazdy zauważył, nie kazdy skomentował - ale to nie znaczy, ze nie zauważył :P
wątek zamknięty
lansiarska fota hehe wygladamy jak banda żuli 😉 i jeszcze mineralka pod kopytami leży hehe ktos był na kacu 😉

Margaritka, moze mnie cos omineło ale dlaczego mały nie moze zostac tam gdzie mamuśka?

Ascaia baaardzo dziekuje!
wątek zamknięty
caroline, oj nie wiesz? u mnie wieczny brak dowartościowania i tyle  😉
wątek zamknięty
30 sierpnia 2009 21:56
caroline, oj nie wiesz? u mnie wieczny brak dowartościowania i tyle  😉

zapominam o tym 😉
wątek zamknięty
Lov, szafirowa, armaquesse gratuluję sukcesów 😅
caroline a gdzie Ty tak spacerowałaś? może w odwiedziny do sąsiadów wpadniesz jak się na tak dalekie wycieczki wypuszczasz? 😉
wątek zamknięty
30 sierpnia 2009 22:07
Forta, taka odważna to ja nie jestem... a co dopiero Gadzik 😉
wątek zamknięty
30 sierpnia 2009 23:02
Jeszcze raz dziękujemy 😉 a podobno 12.09 są następne... 😁
No to macie trochę fot:

wątek zamknięty
Szafirowa wielkie WOW!! 👍 kawał dobrej roboty!! super progresujecie 🙂

Lov, armaquesse gratulacje 😉
wątek zamknięty
Lov, z L do P krótka droga. Gratulacje!
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
31 sierpnia 2009 09:08
Lov-super sie prezentujecie.Na razie L, a juz wkrotce P,N... i przestanie byc nudno 😉-gratuluje 🙂
szafirowa-ale Ci fajnie z takim opanowanym zwierzakiem 😜 i bardzooo Ci tego zazdroszcze...
My wczoraj zaliczylismy dozynki i zorganizowane przy okazji towarzyskie skokowe zawody, no i hm moj kon pokazal sie z najgorszej strony-buntom nie bylo konca, ale w sumie spodziewalam sie tego.
To jego pierwszy jednodniowy wyjazd.Zawsze jak gdzies jechalismy to na kilka dni, bo 1 bylo go ciezko ogarnac, potem bylo juz co raz lepiej.No ale niech sie chlopak przyzwyczaja.Bylo glosno, kolorowo, sporo ludzi i zamieszania czyli to czego mozna sie spodziewac na zawodach.
W zasadzie to nie mialam zamiaru na poczatku startowac, bo moj kon nie chcial wejsc na parkur, jak juz sie udalo to chodzil nabzdyczony i nafurkany, pod tylkiem mialam bombe, bryki, swieczki, wyskoki z polobrotem itp 😵
Ale koniec koncow udalo sie cos tam ujechac i kicnac-nie byl to przejazd marzen, ale jestem zadowolona, ze udalo sie namowic zwierzaka do jako takiej wspolpracy, bo stres przezywal ogromny-zawsze moglo byc gorzej 😁
A poza tym to jestem zadowolona z jego zachowania w drodze na i z imrezy(jechalysmy wierzchem)-po drodze pokonalismy kilka mniejszych i wiekszych strachow (tylko przy krowach poleglismy calkiem  :wysmiewa🙂 i to nasz najwiekszy sukces.
foto by Fantazja

w kolo tyle stachow i wez tu sie koniu nie boj...

leeecee...

...moze jednak nie...

...wezme to klusem 😁
wątek zamknięty
milusia to jednak były te zawody? miałam na nie jechać,ale taki pan miał się skontaktować z moim trenerem co i jak z tymi zawodami (coś o parkurze chyba i o organizacji) ale się nie skontaktował i myśleliśmy,że ich nie ma🙁 a buu🙁
wątek zamknięty
31 sierpnia 2009 09:48
Malaaa-byly, byly ale ,,zawody" to za duuuzo powiedziane 😉
W sumie to nie masz czego zalowac...mialo sie zaczac o 16, przesunelo sie do 17.30  🤔.My wracalysmy juz po ciemku, zaliczajac po drodze las z cmentarzem i chwilami mialysmy taaaakie oczy 😲 😁
Ale z drugiej strony szkoda, ze nie przyjechaliscie, bo bylo by wiecej koni no i poznałybysmy sie 🙂
Moze w Janowie jakies konsultacje zrobia?
wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
31 sierpnia 2009 10:28
ascaia wlasnie dlatego tak zdecydowalam! od razu lzej sie czuje! Twoje dziecaki super sobie radza!

arma wiecej fotk kucki!
lov super gruby poszedl!
milusia gratki!
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
31 sierpnia 2009 10:32
armaquesse, dziekuje :kwiatek: i gratuluje rowniez! zdradzisz wyniki? 😉
margaritka, no fotograf mial problem z timingiem- dostane pewnie pare jak biegam po parkurze miedzy przeszkodami 😉 a z L-ki chyba w ogole nic nie mam 🙁 a szkoda- bo skakal naprawde dobrze.
milusia, ale doczytalas, ze moj wielce opanowany kon poniosl na parkurze 😉 ? i to w radosnym stylu- leb na grzbiet i hajda! w szoku bylam, bo nigdy, w zadnej sytuacji nie ponosil. w domu i na rozprezalni prowadzil sie w 2 paluszkach.  no coz- nastepnym razem wezme przezornie wytok 😁
wazne ze podjeliscie wyzwanie- i sie udalo. kolejne doswiadczenie. nastepnym razem moze byc tylko lepiej! nie ma rady- trzeba konia 'otrzaskac' z kolorowo-glosna atmosfera, bo to kurcze jakos nie pomaga.
Losia, dzieki laska! 🙂 w koncu sie zdecydowalismy wyjsc zza stodoly 😉 a wy kiedy kolejne L-ki? pomiziaj Ruda hetere 😉
Lov, :kwiatek: i gratuluje 'natrzaskanych' procentow 😉 bardzo bardzo ladny wynik 🙂 mam nadzieje, ze polubilas na nowo swojego ogona? 😉
Forta, :kwiatek: a jak tam wasze zdrowotne perypetie? w porzadku rudy juz?
Ascaia, :kwiatek: dziekuje
caroline, no wlasnie wlasnie- wypatrywalam Cie na poczatku jeszcze, ze moze mizniesz siwego chociaz, ale wzielas sie i zmylas- no foch normalnie 😉 ale rozumiem, ze w sobotniej aurze przebywanie na dworze zakrawalo na masochizm, wiec- po namysle- odpuszczam i dziekuje za 'odleglosciowe' kciuki :kwiatek:
(no i masz racje- wolalam po stokroc deszczowe bloto pelne rozprezajacych sie skoczkow, niz sucha hale z 2-3 trenujacymi ujezdzeniowcami...)

wątek zamknięty
31 sierpnia 2009 10:39
margaritka-dziekuje, ale chyba nie ma za bardzo czego gratulowac 🙄
W jakis sposob to ponioslam porazke, bo w domu dlubie, dlubie, pracuje nad szczegolami, precyzja(na tyle ile mozna samemu) a na zawodach dalismy ciala i niewiele ujechalismy.Ale to tylko znak ze musze pracowac jeszcze wiecej.Przydaloby sie tez duzo wyjazdow poza teren stajni, ale z tym u nas ciezko, bo zawodow i imprez tyle co kot naplakal, a Rudy to nielatwe zwierze i raz na jakis czas to za malo...Ale jakos damy rade, kiedys... 🙂

edit
Szafirowa-ee tam jedno poniesienie sie nie liczy 😁
wątek zamknięty
armaquesse, cudna kucka!
wątek zamknięty
31 sierpnia 2009 11:52
(no i masz racje- wolalam po stokroc deszczowe bloto pelne rozprezajacych sie skoczkow, niz sucha hale z 2-3 trenujacymi ujezdzeniowcami...)

no niestety 😉

i dzięki za wybaczenie 🙂

arma, miło was widzieć znowu 🙂

milusia, wypaaaas 😀
wątek zamknięty
milusia uu..to nie za fajne takie przesunięcie.No ale zawsze można było pojechać bo w tym sezonie w naszym województwie to przyszaleli z zawodami  😵
wątek zamknięty
31 sierpnia 2009 16:21
Losia, :kwiatek:
Gosia, taa, króciutka 😁
milusia, :kwiatek: na Nki to się nie szykujemy, musiałby jakiś cud na nas oboje spaść, żebyśmy dali radę 😉 ale P- czemu nie! za 2 tygodnie kolejne zawody u nas, może się uda jakieś P1, nie ma tam nawet ustępowań czy wydłużeń, ale jak to brzmi, że się Pe jechało 😎 😂 Twój rudy również super się prezentuje, jak skończył się skok z ostatniej foty? 😁
szafirowa, i to jeszcze jak 😁

Dzisiaj ambitny trening- wydłużenie strzemion, ćwiczbeny ze strzemionami i bez, pilnowanie sylwetki i ręki.. jednym słowem, chcieli mnie zameczyć! 😁 ale się nie dałam 😎 no dobra, prawie, bo przy ćwiczebnym poległam z upchnięciem Kucyka 😉
wątek zamknięty
In.   tęczowy kucyk <3
31 sierpnia 2009 16:42
Ja jutro trening uj, środa skoki i się zobaczy : P Daję szanse mojej chabecie do 19września, zobaczymy jak na zawodach pójdzie ; )
wątek zamknięty
31 sierpnia 2009 17:36
Malaaa-przerabane, mamy wszedzie daleko i malo 🙁
Lov-nigdy nie mow nigdy 😉
A ,,skok" skonczyl sie mala demolka 😁
caroline-dzieki, dzieki 😉-no troszke (wy)upasiny ten moj konio 😁
In.-a co sie dzieje, ze to juz ostatnia szansa?
wątek zamknięty
31 sierpnia 2009 17:48
milusia, ja nie mówię nigdy, ja znam realia 😁
Może wstawie Grubemu laptopa do boksu i będę mu puszczać przejazd Edawrda Gala z ME na 90%? 😎 😁
wątek zamknięty
In.   tęczowy kucyk <3
31 sierpnia 2009 17:58
milusia, to raczej dla mnie ostatnia szansa na zrobienie coś z moją psychiką, czyli czy dalej będziemy bawić się w sport, czy klepać tyłek. Bo sprzedać chyba nie dałabym rady, zaryczałabym się....
wątek zamknięty
31 sierpnia 2009 18:13
In., skoro zaryczałabys się, to rozumiem, ze jedna decyzja juz został podjęta 🙂 kolejne to tylko kwestia czasu 😉

Lov, swego czasu groziłam Gadowi, ze mu boks wytapetuję Salinero, Satchmo i resztą w poprawnych zatrzymaniach 😉 same groźby nie pomogły :P
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
31 sierpnia 2009 18:30
dostalam fotki z soboty, wiec cos wrzuce, choc skokow na nich nie uraczylam 😉

na rozprezalni bylem grzeczny...

jak zjezdzalem z parkuru bylem aniolkiem...

w tak zwanym miedzyczasie zalapalem TERMINATOR TRYB (spojrzcie na wyraz pyska 😁 )

a tripelek... no coz ' za ojczyzne, ATAAAK!!!!'
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.