Perlica, a co się stało ze juz ci safe riding wizualnie pasują?
Ja miałam je z 2l temu na testy z Febro, bardzo dobrze mi sie jezdzilo, fajnie mi noga leżała ale przez wagę się nie zdecydowałam
A mialam model Safe riding light 😂
xxagaxx, nic się nie stało, po prostu nie ma nic co spełnia moje oczekiwania, a nie są one wygórowane 🤣
arabeczka, Horsequal, Konik, pewnie Bergo też
Czaję się już dłuższy czas na air’sy tylko mam dylemat między 0-30, a 10-30. Ktoś ma jakiekolwiek porównanie, rady?
Już prawie zanabyłam acavallo areny, ale migneły mi horka 5 stars, które wyglądają niemal identycznie, nie ukrywam że odezwał się zew cebuli 😅 mam więc pytanie - czy ma ktoś porównanie do areny, jak one wypadają wagowo?
azzawa, Będę w piątek w GNL to mogę zerknąć jak one wagowo 🙂 Z naprawdę lekkich strzemion, ale nie plastikowych polecam LeMieux.
Ja mam pytanko z serii tych głupich 🙃 Nie miałam nigdy okazji do testów strzemion Winderen, ale widzę na forum, że one strasznie obłażą z farby... Czy da się im wyjąć wkładkę i/lub plastikowe cześći, żeby oddać je do piaskowania ew. pomalowania?
Kocham podróby Lorenzini czyli Kavalkade💖💘💕💗
amanda666, Mam od jakiegoś czasu Le Mieux Vector i jestem nimi zachwycona! Też polecam jakby co, choć wg. mnie to one są ciężkie, ale mogę mieć zakłamane odczucia, bo się z plastiku przesiadłam.
Perlica, hihi mówiłam 😉
Ja też 😁
_Gaga, najlepsze jest to, że ci je kiedyś sama poleciłam 🙃
Wreszcie nie macham znowu nogą na skokach🤣
amanda666, juz napisalam do jednego sklepu i zdazyli mi odpisac
11cm - 1kg
12cm - 1,2kg
Oczywiscie za parę.
Ale dziękuję 🙂
Które to te magiczne Kavalkade? :>
Kavalkade Balance- tez je mam za namową Gagi są bardzo fajnie tylko pieruńsko ciężkie 😅