gillian- może ci pokażę swój przykładowy dzień? Dieta na ok 1400 kcal.
- śniadanie - 2% mleko- 300 gram (150 kcal) musli 30 gram ( 100 kcal) otręby 20 gram ( 40 kcal) jabłko 150 gram ( 70 kcal)
- 2 śniadanie- serek wiejski light z dżemem dołączonym do pudełeczka (120 kcal+ 90 na dżem) chleb chrupki 3 kromki ( 80 kcal)
- obiad- porcja chudego mięsa bez sosu ( gotowana, duszona, ma być chudo!) 80 gram ( 150 kcal) , surówka z sałaty pakińskiej , papryki i jabłka ok 110 gram ( 60 kcal) , 150 gram kaszy gryczanej po ugotowaniu z odrobinką masła (200 kcal)
- podwieczorek- 2 kiwi ( 110 kcal)
- kolacja- mięso ( np 20 gram pasztetu-80 kcal, wolę chudsze mięsko,m bo mogę wtedy więcej), chleb 40 gram ( 100 kcal) , surówka z marchewki tarkowanej- 80 gram, z sałatą lodową-50 gram, papryką-80 gram. ( ma to mieć ok 60 kcal razem)
Dobijałam się na kolację większą ilością tej sałaty, bo było mi mało.
Przez pierwsze 3- 4 dni byłam głodna, bo musiała się żołądek skurczyć. Jak już się skurczył było lepiej. Dla mnie ZAWSZE pierwsze 3- 4 dni są NAJGORSZE. Potem już idzie.
Fotki łapek na kompie nie wyglądają tak fajnie jak na żywo. Szkoda. Trzeba czekać na powrót aparatu z naprawy.

Dodofon- a moim zdaniem to ty jesz MASAKRYCZNIE mało i jesteś najnormalniej w świecie bardzo szczupła i nie masz żadnej nadwagi ani nadmiaru tłuszczu i nie mam pojęcia z czego cię ta dietetyczka odchudza! Jaki masz procent tłuszczu w ciele? Ważyła cię ta kobieta? Do jakiego procenta tłuszczu chcesz zejść? Nie wiem czy ty masz z 600 kcal na dobę. 😲