armara - dzieki 🙂 Pakuje regularnie, 6 razy w tygodniu 😀 Wreszcie ma dziad trening, a nie tuczenie dupska :P A ja czekam niecierpliwie na zdjecia Lupina w robocie 😜 ententa - haha, skarogniada kobyla akurat nie moja, tylko ja jezdze 😉 Ale dzieki, ciesze sie ze sie podoba 🙂 Coraz bardziej ja lubie 🙂 Dopiero od 3 tygodni jest pod moim tylkiem, a w sumie to prawie surowa 😉
Angeel Naprawdę się fajnie zmienił 🙂 Taki zbity, równy teraz jest 💃 Do Lupina wybieramy się za dwa tygodnie, ale nie wiem czy będzie cokolwiek ogarniał wtedy 😁
Wojenka Pzrepraszam 😡, ale ja jestem cykor i zawsze się martwię na zapas. A wiem, że to nie Kulka, której wszystko centralnie "wisi i powiewa" 😁 Żeby nie było całkiem OT dorzucam mamę Juniora, której dziś stuknęło 18-lat (zdjęcie z końca października 2011)
Angeel super się wyrobił ten Twój Marian, prezencja zupełnie nie to co kiedyś ( pamiętam go tak sprzed 5 lat z zawodów głownie). Naprawdę kawał fajnego, końskiego ciałka 😜 armara drugie zdjęcie misztrzowskie! I te misternie koreczki i... 'makijaż pyska'? 😡
Rul Dziękuję, nie mam nic "świeżego", mam nadzieję, że w Święta dopisze pogoda i wreszcie troszkę nadrobię braki 🙂 marzec 2011, dodam że klacz nie pracuje regularnie 😉
Armara ja chyba sobie wycieczke do Was zrobie w tym roku 😍 musze zobaczyć te cuda na żywo 😀 No i spóźnione sto lat dla Seniorki :kwiatek: jak na 18 to wygląda przecudownie 💘
ja dziś dostałam pierwszą fotę z niedzielnych odwiedzin aż trzech fotografek 😁 oto i ona 🙂 Siwy tego dnia był czysty jak nie On :P choć Karolina coś w photoshopie i tak poprawiała 😉
Cierp1enie Dziękuję pieknie za miłe słowa 😉 Condina :kwiatek: :kwiatek: Mama Juniora i Kulki też, mam cichą nadzieję, że wnuki będą równie udane 😜 😉 baffinka Zapraszam serdecznie, zwłaszcza latem kiedy okoloicznosci przyrody są bardziej sprzyjające i widoki inne też 🏇
armara - dzieki za mile slowa :kwiatek: Twoje baby super wygladaja 🙂 Ale ja i tak czekam na ogra :P joakul - dzieki 😉 Fakt, zmienil sie przez te pare lat, wtedy byl 5-cio letnim szczypiorem, a teraz juz stateczny Pan z brzuszkiem :P heheheh 🙂 **Ola** - chcialas Mariana to masz ! :P
wierzchowiec wprawdzie nie mój, ale podbił moje serce na pewnych zawodach.. 😉 ( mam nadzieję, że Grażyna z Piotrem mnie nie powieszą za użycie ich zdjęcia .. 😲)