Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

ceffyl, cudowny "osiołek"  😜 😍
wątek zamknięty
Ronin mnie zachwycił, wskoczył do pierwszej piątki moich re-voltowych ulubieńców 😍
wątek zamknięty
Rodzynuś  💘 💘 💘

wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
05 kwietnia 2012 08:18
czy ty specjalnie zrobilas inne takie wyblakle, zeby sie kary wyroznil?  rodzynek. super fota! 
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
05 kwietnia 2012 08:25
Agaleon, to romans prawda? od 'zawsze' najbardziej mi się podobał 🙂 piękny wyrósł!
wątek zamknięty
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
05 kwietnia 2012 09:49
chwalę się dalej 🙂😉  😍

fot. Małgorzata Mąkosa 🙂

a tutaj dla odmiany jaki potrafi być czysty 😀 wczoraj podobno spał na wybiegu na leżąco.. drugiej strony oszczędziłam sobie zdjęciować 😀 marzy mi się już żeby go całego wyprać!!!  🏇
wątek zamknięty
Agaleon, bardzo klimatyczne to zdjęcie!
Siwy piękny, tylko do pralki z nim 😅
wątek zamknięty
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
05 kwietnia 2012 09:59
Siwy piękny, tylko do pralki z nim 😅

uwierz mi że marze o tym żeby go wyprać w całości :P
wątek zamknięty
lostak niee, zdjęcie  po prostu jest BW i tak wyszło, a że on jest jako jedyny kary  z całej gromady to tak się wyróżnia  :P 
Tak to Romans 🙂
wątek zamknięty
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
05 kwietnia 2012 21:16
Pozdrawiamy wiosennie 🙂
wątek zamknięty
Piorek 🙂

5 lat razem stuknęło.. 🙂
wątek zamknięty
Ronin.   Każdy orze jak może.
05 kwietnia 2012 22:42
Burza  Piękny  😀
wątek zamknięty
Hehe... a ja pamietam trudne początki Ronina. Widze, że zewnetrznie sie troche zmienił. Ciekawe jak obecnie w głowie, bo współpraca z nim była hmmm... ciezka.

wątek zamknięty
Burza - Wy to się nigdy nie znudzicie, po prostu chce się więcej  😜 a fryzurę masz zajebistą!
wątek zamknięty
05 kwietnia 2012 23:05
Hehe... a ja pamietam trudne początki Ronina. Widze, że zewnetrznie sie troche zmienił. Ciekawe jak obecnie w głowie, bo współpraca z nim była hmmm... ciezka.

Oj zmienił się bardzo ,jak przyszedł do nas w trening nie wyglądał najlepiej.Obecnie wygrywa N-ki ja na nim śmigam L-ki na czysto. Z jego grzecznością jest różnie tym bardziej ,że teraz jest u szczytu formy ale raczej jest grzeczny  😉 Z Roninem nikt nigdy porządnie nie pracował,dlatego był jaki był... wystarczyło dla niego trochę zainteresowania i miłości + porządny trener + REGULARNY trening i od razu koń ma lepiej w głowie. Podobno kiedyś był u niego problem przy podstawowych zabiegach pielęgnacyjnych a wczoraj przerywałam mu grzywę na korytarzu i nawet go nie przypinałam ...
Taki mały  🚫
wątek zamknięty
Przerywanie grzywy ?? Haha... jemu sie nie dało obciąć grzywy, bo sie po scianach miotał i wspinał. Szczepienie czy każda inna pierdoła to była walka. Przywiązać ?? A w zyciu. Sam na placu ? Zapomnij.
Wypuścić go w dół ?? Uruchomic plecy ?? Kontakt ?? Meczarnia ... Żaden inny koń nie wyprowadzał mnie z równowagi w takim ekspresowym tempie. Na szczeście miałam z nim doczynienia jedynie sporadycznie, bo bym albo oszalała albo mu kiedys cos zrobiła.
wątek zamknięty
05 kwietnia 2012 23:19
W takim razie nie ten koń ,którego opisujesz... Na półkoloniach uczyłam małe dzieci ubierać owijki ,podcinać grzywkę ,robić koreczki ,zaplatać ogon ,siodłać itp właśnie na Roninie (stał nie przypięty) . Nawet sama na nim jeżdżę i lonżuję 🙂
wątek zamknięty
Ronin niezła przemiana, gratuluję!
Burza najlepszego z okazji rocznicy
Mój Matador ma dzisiaj 8 urodziny, aż mi się wierzyć nie chce że ten czas tak szybko zleciał. Przed oczami stoi mi taki nieznośny źrebol a takie konisko mi z niego wyrosło (zdjęcia wstawiłam w kąciku rekreanta), tu takie jedno z pierwszych dni życia (kary źrebaczek obok siwej klaczy to Matador)
wątek zamknięty
Burza, ładną masz fryzurę😉
tyskakonik, lubię takie siwe, ciekawe jak będzie wyglądać za parę lat.
wątek zamknięty
tyskakonik Eter chyba powoli siwieje, co? Zazdroszczę tych białych skarpetek 😉
wątek zamknięty
a ja wskoczę z moim łośkiem 🙂
wątek zamknięty
dzisiejsza sesja rekonwalescenta  😉

wątek zamknięty
Agaleon - Amy cudownie malowana ! <3

Wstawiam mojego młodego 🙂
wątek zamknięty
Burza uwielbiam Was oglądać  😜 już to mówiłam, ale powtórzę po raz kolejny  😁

A nasza Babcia obchodzi dziś swoje szesnaste urodziny!  💃

wątek zamknięty
breakawayy jaka piękna  😜 Sto lat!!Chciaż 16 lat to wcale nie taka babcia jeszcze 😉
wątek zamknięty
Dziękujemy 😉. Jasne, że stara nie jest 😉. Po prostu pieszczotliwie nazywamy ją naszą 'Babcią', bo jest tu od zawsze i jest najstarsza z naszych koni (w sumie matka wszystkich, które zamieszkują naszą stajnię  :hihi🙂. Dlatego to taka nasza babiczka  :kwiatek:
wątek zamknięty
breakawayy - Lubie takie inne, fajna 😀 100 lat dla niej
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
06 kwietnia 2012 20:39
breakawayy, przepiękny koń, daj jej drugą stronę jeszcze 🙂
Sto lat!
wątek zamknięty
Rudzikk , emptyline dziękujemy  :kwiatek:

Z drugiej strony aktualnie nie mam luzem, nie mam przy sobie płyt 🙁. Mam tylko pod siodłem:

wątek zamknięty
mamy fotki! 💃 Rudy nauczył się dawać buzi, treningi mamy niesamowite, boże jak ja kocham wiosnę!  😅

kocham to zdjęcie!  😁

pozdrawiamy!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.