Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

armara - dzieki 🙂 Pakuje regularnie, 6 razy w tygodniu 😀 Wreszcie ma dziad trening, a nie tuczenie dupska :P A ja czekam niecierpliwie na zdjecia Lupina w robocie  😜
ententa - haha, skarogniada kobyla akurat nie moja, tylko ja jezdze 😉 Ale dzieki, ciesze sie ze sie podoba 🙂 Coraz bardziej ja lubie 🙂 Dopiero od 3 tygodni jest pod moim tylkiem, a w sumie to prawie surowa 😉

To jeszcze pare Murkowych 👀

wątek zamknięty
Ronin.   Każdy orze jak może.
01 kwietnia 2012 19:00
Ronkiszowe foty !  💃

wątek zamknięty
Angeel
Naprawdę się fajnie zmienił 🙂 Taki zbity, równy teraz jest  💃 Do Lupina wybieramy się za dwa tygodnie, ale nie wiem czy będzie cokolwiek ogarniał wtedy  😁
wątek zamknięty
Wojenka   on the desert you can't remember your name
01 kwietnia 2012 19:21
lostak, wyglądacie fantastycznie  🙂

armara, należy Ci się  🤬 ! Dlaczego niby Juniorek miałby nie ogarniać?  🤬
wątek zamknięty
Ronin., ostatnie jest urocze 🙂
wątek zamknięty
Wojenka
Pzrepraszam  😡, ale ja jestem cykor i zawsze się martwię na zapas. A wiem, że to nie Kulka, której wszystko centralnie "wisi i powiewa"  😁
Żeby nie było całkiem OT dorzucam mamę Juniora, której dziś stuknęło 18-lat (zdjęcie z końca października 2011)
wątek zamknięty
armara jaka PIĘKNA!!!!  😍 😍 😍 prawdziwie pełnoletnia!  :winko: :winko:
wątek zamknięty
armara łałłł  śliczna mamusia

Dzisiejszy Ceros  😉
wątek zamknięty
armara piękna! jej, ostatnio każde zdjęcie jakie dodajesz wywołuje u mnie taką :  😜 minę !
wątek zamknięty
gryglodor
Dziękuję. A co do pełnoletnosci, no cóż lata lecą a adhd wciąż to samo  😁
monia
Dzieki  :kwiatek:
ententa
Bardzo mi miło 🙂
wątek zamknięty
armara, te Twoje zdjęcia 😵 i jakie piękne oczy ma kobyła..
wątek zamknięty
Burza
Dziękuję  :kwiatek: ! Może to zabrzmi nieskromnie, ale ja uwielbiam jej oczy  😡

Co tam u Piorka  👀?
wątek zamknięty
armara, słusznie bo naprawdę niesamowite 🙂
Rocznicę mamy, 5 lat nam stuknęło 🙂 lekko jeździmy bo siodła szukam, poza tym dobrze 🙂
wątek zamknięty
armara, słusznie bo naprawdę niesamowite 🙂
Rocznicę mamy, 5 lat nam stuknęło 🙂 lekko jeździmy bo siodła szukam, poza tym dobrze 🙂

Wow, okrągła rocznica, w takim razie życze przynajmniej drugie tyle lat owocnej współpracy 🙂
wątek zamknięty
Angeel super się wyrobił ten Twój Marian, prezencja zupełnie nie to co kiedyś ( pamiętam go tak sprzed 5 lat z zawodów głownie). Naprawdę kawał fajnego, końskiego ciałka 😜
armara drugie zdjęcie misztrzowskie! I te misternie koreczki i... 'makijaż pyska'? 😡
wątek zamknięty
joakul
Dziękuję 🙂 Tak klacz ma na pysku odrobinę oliwki, czesto stosuje się ją na pokazach, tutaj akurat była domowa sesja 🙂
wątek zamknięty
armara piękna, z pyska nie wygląda na tyle lat. Wrzuć coś jeszcze, chętnie popatrzę  👀
wątek zamknięty
Rul
Dziękuję, nie mam nic "świeżego", mam nadzieję, że w Święta dopisze pogoda i wreszcie troszkę nadrobię braki 🙂
marzec 2011, dodam że klacz nie pracuje regularnie 😉
wątek zamknięty
Armara -  😍 Twoje portrety koni są po prostu zjawiskowe, a klacz jest niesamowita  😜

Monia - Ceros jak zawsze cudowny  😍 Mój ulubieniec.
wątek zamknięty
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
03 kwietnia 2012 21:54
przepiękna mama Dżuniora 🙂 zakochałam się  😍
wątek zamknięty
Armara ja chyba sobie wycieczke do Was zrobie w tym roku  😍 musze zobaczyć te cuda na żywo  😀
No i spóźnione sto lat dla Seniorki  :kwiatek: jak na 18 to wygląda przecudownie  💘
wątek zamknięty
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
03 kwietnia 2012 23:23
ja dziś dostałam pierwszą fotę z niedzielnych odwiedzin aż trzech fotografek  😁 oto i ona 🙂
Siwy tego dnia był czysty jak nie On :P choć Karolina coś w photoshopie i tak poprawiała 😉

fot. Karolina Wengerek
wątek zamknięty
Cierp1enie
Dziękuję pieknie za miłe słowa 😉
Condina
:kwiatek: :kwiatek: Mama Juniora i Kulki też, mam cichą nadzieję, że wnuki będą równie udane  😜 😉
baffinka
Zapraszam serdecznie, zwłaszcza latem kiedy okoloicznosci przyrody są bardziej sprzyjające i widoki inne też  🏇
wątek zamknięty
04 kwietnia 2012 11:55
mbalicka  😍

Roninowa sesja

wątek zamknięty
Ronin ładny chłopak 🙂
wątek zamknięty
Ronin., Cudowny!  💘
wątek zamknięty
armara - dzieki za mile slowa  :kwiatek: Twoje baby super wygladaja 🙂 Ale ja i tak czekam na ogra :P
joakul - dzieki 😉 Fakt, zmienil sie przez te pare lat, wtedy byl 5-cio letnim szczypiorem, a teraz juz stateczny Pan z brzuszkiem :P heheheh 🙂
**Ola** - chcialas Mariana to masz ! :P
wątek zamknięty
Ronin., Twój koń jest równie piękny jak jego imię 🙂
wątek zamknięty
04 kwietnia 2012 20:48
Dzięki wszystkim  :kwiatek:
wątek zamknięty
ceffyl   Niektórzy ludzie są taktowni. Inni mówią prawdę.
04 kwietnia 2012 23:03
a mi się na wspominki zebrało ...  🙂

wierzchowiec wprawdzie nie mój, ale podbił moje serce na pewnych zawodach.. 😉
( mam nadzieję, że Grażyna z Piotrem mnie nie powieszą za użycie ich zdjęcia .. 😲)
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.