Moje opinie i stajnie ,w których byłam.
1. Stajnia "Podkowa" koszty; 450zł/msc , warunki nie najlepsze, ale o lepszej opiece myśleć nie można. Nie daleko "wyścigi", las, stawy. rekre,pensjonat
2. Stajnia Centaur 600zł/msc, hala(namiot chyba;p), b.ładna staajnia, tereny w porządku, przeszkody, trener- fajna stajnia. sport,rekre,pensjonat
3. Bronisin - 600zł/msc , hala, świetne warunki,trener (same plusy słyszałam, ale nie byłam) pensjonat,sport
4. KJ Chempion 1000zł/msc solarium,hala, wszystko nowoczesne,
http://www.endurance.com.pl/ rajdy, pensjonat
5.Rzgów,600zł/msc albo z treningiem 700zł/msc - trener , namiot, ujeżdżalnie, przeszkody, ładna stajnia (same plusy słyszałam, ale nie byłam)pensjo,sport
6.Stajnia "Grot" obecnie trzymam tam konia i jest Nam bardzo dobrze 600zł/msc, nowoczesna stajnia, fajne tereny, hala w planach(co prawda dalekich;p), komplet nowych przeszkód itd. pensjonat, sport
7. Arabika 550zł/msc (ale nie jestem pewna) hala, stajnia, Araby, penjosnat
8. Kębilny 500zł/msc przepiękne warunki, trener, hala ->opinie zróżnicowane pensjonat,
9. Oleńka (różne opinie) ale nic nie wiem na temat tej stajni rekre, pensjonat, sport(nie wiem)
10. stajnia Wiki 700zł/msc (różne opinie ), według mnie dużo za hotel jak na takie warunki, możliwość oglądanie co się dzieje w boskie Twojego konia(monitoring) rekre, pensjonat
11.Campoverde (czy jak to się tam pisze;p) 1000zł/msc (albo 1200zł), swietne warunki, duuuża hala, ale tam to 98% western, pensjonat
12. ŁKJ ( nie wiem ile pensjonat kosztuje), byłam na zawodach, w porządku wszystko wyglądało sport, klub, penjosnat
13. Stajnia "U Księdza" Ksawerów 400zł/msc (do ustalenia) ładna stajnia, fajne tereny, przeszkody rekre, pensjonat
14.Stajnia Karino( o ile nie zmieniła znowu nazwy) raz byłam obejrzeć , bez szału, ale to tylko moje zdanie, nie wiem jak koszta. rekre, pensjonat
15. Rydzyny 400zł/msc(nie dam sobie ręki uciąć) fajna stajnia, tereny prześwietne pensjonat, sport 9dalej nie wiem)
reszte niech ktoś dopiszę ;p
tu zdjęcie mojej stajni ;