Teraz słucham

😜
cavaletti a nie sądziłam, że ktoś podzieli mój gust  😂 die antwoord dobrą muzyke robią. wracam do nich często, kiedy znudzę się wszystkim innym i zawsze mam wrażenie, że słucham czegoś  nowego, świerzego, w pewnym sensie surowego. kocham ich za to

a teraz leci sobie u mnie
netsky - everyday (rusko remix)
nieno końcówka miażdy!!!!
exploited, mam to samo, 😜 są genialni. Na co dzień nie słucham tego typu muzyki, ale są miłą odmianą 😉

żeby nie było offa,
Mars Volta - Son et Lumiere + Inertiatic esp
ja ogólnie nie słucham 'typu muzyki', w moim jakże powirowanym życiu przewinęło się miliony ideologii życiowych niejednorazowo związanych z subkulturami, a głownie związanych z muzyką. teraz jestem człowiekiem, który po prostu kocha muzykę. słucham od beethovena, przez die antwoord, po motorheada. przez wszystkie oi`e, punki, rocki, dubstepy, drum&basse`y, metale, grindcore`y, rapy, hip-hopy, reagge, ska, alternative`y, electronici, hardcore`y i wiele wiele innych. ja po prostu kocham to co mi leży. jeśli usłyszę coś co mi akurat uleży na sercu, to to po prostu widnieje na moim foobarze xD

teraz leci dwugodzinny essential mix rusko, którego mam ochotę, czas i niejako przymus przesłuchać (uczę się testów na prawko)
potem poleci cockney rejects - oi oi oi , a potem ego - rozweselające

jedyne czego ani moje uszy, ani mój mózg ( gdy słyszę, to mnie po prostu boli), ani moje serce nie trawi, to techno, house, jakieś hardstajle, mózgojeby. d&b, dubstep, czy infrabass to bardzo boska (wręcz) forma muzyki elektronicznej, którą bardzo łatwo jest zepsuć, ale kocham to. a np. taki jarre, też elektronika, ale równie z klasą i słuchanie tego nie przyprawia o ból głowy  🤣

jak mam kaca to brat puszcza mi często
rusko - woo boost btw polecam ten filmik z tą piosenką, w hd 🙂
aaa ale sie spisałam!
exploited, muszę przyznać,że podziwiam to,że masz taki hm, elastyczny gust. Ja słucham tylko rapu - innej muzyki po prostu nie trawię, jednak ostatnio męczy mnie NERD, i coraz częściej właśnie lecą u mnie kawałki z dobrym, mocnym bassem 😉

N.E.R.D - She wants to Move
N.E.R.D - Hypnotize U
promoe ft. lutan fyah - this is gunz  💘 💘 💘

ten kawałek kładzie mnie na łopatki, ale się jaram looptroop na hip hop kempie! 😀
dobry mocny bass, to jest to xD tylko musi być dobry, na prawdę dobryy
a teraz netsky - everyday
kaliber 44 - ja jadę
dobry mocny bass, to jest to xD tylko musi być dobry, na prawdę dobryy
a teraz netsky - everyday
kaliber 44 - ja jadę

Normalnie kocham Cię za to!  😍

Małolat Numer Raz Juhas Pezet Sokół Diox Chada Ero Mes Molesta - A pamiętasz jak  😍 😍  💘  😜
dość głośno się u mnie zrobiło.. mmm kocham słuchać odpowiednio głośno muzyki  💃
ego - trute nuty (mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rozpływam się)
kaliber 44- film (rapowy kunszt, kawałek przegenialny, cudowny)
Czesław Śpiewa - W Sam Raz
[quote author=HORSES_ link=topic=9.msg976896#msg976896 date=1302813868]
Czesław Śpiewa - W Sam Raz
[/quote]
Lubię to! 😍
Od tego, czego słucham też zależy właśnie co mi wpadnie w ucho i to jaki mam nastrój. Nie potrafię słuchać szmutów jak mi wesoło jest, ani odwrotnie. Muzyka musi być adekwatna do mojego nastroju.  Tylko GrubSon'a mogę słuchać w każdych "warunkach" !  🙂

A aktualnie od paru dni młucę Tiziano Ferro- Perverso:
Czasy podstawówki. 😂
Pudelsi - Misia Kasia
aga020596 pięknie uzupełniłaś moje wywody! dokładnie, muzyka nie dość, że music mi po prostu 'leżeć' to jeszcze musi 'leżeć' pod aktualny nastrój. grubsona niestety(stety) do nowej płyty mogłam słuchać również zawsze, aczkolwiek po moich ostatnich perypetiach życiowych kawałek 'naprawimy to' 'leży' mi tylko wtedy kiedy jestem sama i mam dobry nastrój, bo mogę się pozytywnie wzruszyć, w innym przypadku rycze ze smutku..

teraz:
ego wyprzedaż uśmiechów
ego team- wyprzedaż
...  😉 😀 🤣 😁 😜 😍 💘
fokus- cytryny
ego team - when the night comes,  bo tęsknię  za facetem, a ten kawałek pomaga mi przetrwać rozłąkę
ego team - mały raj 🥂
madmaddie   Życie to jednak strata jest
16 kwietnia 2011 08:38
o, muzyka musi pasować do nastroju, ale czasami mój nastrój kształtuje. 🙂 a raczej przeważnie
dziś

😉
ego team - wiosna
grubson - naturalnie
fokus - gps

aaa muszę wyjść z domu!
exploited miło mi  😉

A " Naprawimy to" to dla mnie dzisiaj najlepszy kawałek - daje mi do myślenia, a muszę koniecznie naprawić to, co zepsułam... I słucham sobie tego utworu, i trochę sobie śpiewam.

[center]"Mam wiarę, że wszystko mogę zmienić
i sprawię, że połączę to co nas dzieli.
To czego chcemy łatwiej osiągnąć
wspólnie, ale musisz jeszcze raz
zaufać, wiem, że to trudne.

Mamy to czego innym brakuje
(Miłość, spokój, wzajemny szacunek)
Nadmiarem emocji, by wszystko uprościć,
bo moje serce jest pełne miłości,
kiedy stwierdzisz że nie warto próbować,
że zbitych fragmentów lustra nie umiesz dopasować,
przyjdzie pora, powiem chodź tu, spojrzę ci w oczy
i zaczniemy od początku.
I nie ważne jak jest źle (źle)
Ja nie odejdę stąd (nie odejdę stąd)
wezmę cię za ręke i razem naprawimy to.
"[/center]    🙂
Kocham 'Naprawimy to'  💘

A dziś, jako,że dobry humor dopisuje to wracamy do staaarego hiphopolo  😀:
Mezo - Sacrum; Zemsta; Aniele
Jeden Osiem L - Jak zapomnieć - nawet po tylu latach, ta piosenka jest dla mnie najpiękniejszą i najprawdziwszą  💘
Verba - mogliśmy  😁

Najfajniejsze jest to,że do każdej znam cały tekst na pamięć  😂
a ja nawet jako małolata te parę lat temu nie lubiłam tego kawałka 'jak zapomnieć' za tekst, jak dla mnie jest po prostu beznadziejny.
grubson - jak wczoraj
grubson - szczery (przy tym mam ciarki na rękach 😀)
grubson - gruby brzuch
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
17 kwietnia 2011 17:24

Polecam wszystkim! Trochę nie mój klimat, ale jest po prostu przepiękna! Lifehouse ma też gro innych naprawdę mogących się podobać utworów 🙂

EDIT:
Co do K44 to "Psychodela" miażdży dosłownie. Nieźle daje po bańce, jak to kolega określił 🙂 Uwielbiam też "Konfrontacje" 💘
fisz- 30cm 🙂🙂

Noah & the Whale - five years time
aaa 💘
trukru - respektuj wers 😉
nadal nowy Rasmentalism  😍
U mnie ładnie, ciepło, przypomniały mi się wakacje, więc słucham żywych kawałków.  😉
Matt Pokora- Oblivion:

Spodobało mi się bardzo!  😍
wawrek kliknęłam. dziękuję ci  :kwiatek: przypomniałeś mi ten kawałek  💘
Cały ten koncert to niezła jazda 😎
madmaddie   Życie to jednak strata jest
20 kwietnia 2011 20:30
Leonard Cohen - i'm your man  😍
klik
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
22 kwietnia 2011 19:16
Mike Posner - Falling  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się