Olsztyńscy voltowicze

no teraz to bosko się czyści konia  😜
to teraz czas na mnie  🏇  kilka mega strych fotek - ola i Joving - najkieksza konska milosc, ktorej nie ma juz ze mna  🙁 a propo to w niedlugo mina 3 latka odkad odszedl:

Joving 28.02.1995 - 23.04.2008 <Graf (USA)/Jawność po Dakota (IRE)>
Robson:

kortowo:

pierwsze wspolne zawody kortowo:

ketrzyn:

z Martyna i Dantym - hubertus wieki temu  🏇

ja dziś pierszy teren w samsarze. Ale fajne lasy. I miliard ścieżek, że nie mogłam ich ogarnąc 🙂
I co najważniejsze była dziś Ola i ruszyłysmy 12 koni :P a teraz padam na twarz
12 koni jednego dnia?  😲 ja bym chyba wymiękła ;d
konie ruszone nie przejechane 🙂 w teren we trójke. jedno dziecko miałam na plac a teren we  trójkę. poźniej na zmiane lonże i jazda 🙂 od 8 do 16 🙂
Hejka  🏇

allo allo witamy
ircia2   KARULA ZOŁZULA:)
10 kwietnia 2011 21:01
bigboy witamy :kwiatek: napisz coś o sobie
Ircia   Olsztyn Różnowo
10 kwietnia 2011 21:29
BigBoy  Witamy  😅
siema Sandra ;d
Sandra, hejo.  😜 😀
blackmare   ,,Pracuj nad sobą a z koniem się baw"
12 kwietnia 2011 15:15
Hej BigBoy   😅
Jak tam młody się sprawuje?  😀

żużka, masz rację. Juz się poprawiam  😡
może się czepiam, tak, czepiam się, ale na forum używa się nicku, który dana osoba podaje. to taka niepisana reguła. przynajmniej nie zauważyłam, aby ktokolwiek na tym forum, pomimo ewidentnej znajomości, używał imion zamiast nicków. Więc pomimo, że ja także znam BigBoy z imienia, uważam za niestosowne ujawniać jej imię bez jej zgody. na tym polega internet.
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
12 kwietnia 2011 16:30
A ja uważam, że skoro już dołącza się do WIRTUALNEJ społeczności, a z taką mamy do czynienia na forum, to wypadałoby powiedzieć coś o sobie.
a ja uważam, że ma prawo to zrobić kiedy jej się żywnie podoba i myślę, że okres jednego dnia od pytania o nią, to trochę mało, aby mieć pretensje, z tego nie zrobiła. Ale na pewno ucieszy się, że tak bardzo interesujesz się jej osobą, Pauli.
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
12 kwietnia 2011 16:47
Może źle się wyraziłam, nie chodzi mi o to, że powinna przyjść tu i opowiadać kim jest, czym się zajmuje itd., ale dziwnie wygląda dla mnie wiadomość o treści "Hej" albo "cześć". Takie to trochę nabijanie postów.
Absolutnie nie mam pretensji, ani nie chciałam się czepiać 😉

hmm a ja nie widzę w tym nic złego. Jesteśmy z jednego miasta (województwa), większośc z Nas zna się osobiście, ja nie mam nic przeciwko temu aby ktoś mówił do mnie po imieniu i niejednokrotnie się zwracałam do innych koleżanek i kolegów po imieniu a nie po niku, a myślę że kwestię Big Boja pozostawmy samej użytkowniczce. Wklejamy tu zdjęcia naszych koni i samych siebie więc każdy praktycznie wie kim jest, internet nie służy do tego aby ukrywac swoje prawdziwe JA za monitorem, ale jak widac właśnie tak jest użytkowany.
Poza tym wydaje mi się, że ten wątek został stworzony właśnie po to, abyśmy My - sąsiedzi poznali się lepiej a nie tylko po nikach i za monitorkiem, abyśmy poznali swoje konie, umiejętności, usiedli razem przy stole no i reszte dopowiedzmy sobie sami hyhyhy
a ja popieram Fryte i mam focha bo nikt nie skomentowal moich przedwojennych fotek  😂
mi osobiscie neie przeszkadza jezeli ktos bedzie zwracal sie do mnie po imieniu heh

Ja już je komentowałam skanując, więc nie czuję się winna. Ale powiem to jeszcze raz: niezła koszulencja na trzecim zdjęciu  😅
jascus199   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
12 kwietnia 2011 19:20
  Ja sie pochwale Vigorem , ktorego jezdzę ogier ma 4 lata , posiada licencje , ojciec Bajou de Rouet   matka Varia po Purist , moze kiedys zapoznam go z Carmen czemu nie 💘         Vigor
12 kwietnia 2011 19:38
jascus199
mojej też by się spodobał Vigor,może w przyszłym roku bo w tym jest już umówiona. 🙂
12 kwietnia 2011 19:41
Polecam , super  ruchy , galop  ma nieziemski 😵, a i skacze dobrze🙂
12 kwietnia 2011 19:44
a ile kosztuje taka przyjemność?jeżeli można wiedzieć 🙂
12 kwietnia 2011 19:46
coś okolo 1000zl  ,  Nie ma u nas na Warmi i Mazurach  ogiera z licenją z tak super rodowodem 😉 jak rodowod Vigora🙂
Bardzo postawny kawaler  🤣
12 kwietnia 2011 19:54
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg973895#msg973895 date=1302634347]
Bardzo postawny kawaler  🤣
[/quote]  eheh ojjjjjjj Bardzo  😀

Jacek czemu Ty trafiasz ciągle na rudzielce? eh tylko pozazdrościc. Dla Ferginy też by się chłopak niedługo przydał hehe
12 kwietnia 2011 20:06
heheh , no tez sie  zastanawiam  😲,  ale na siwym tez jezdzę 😜
Freska   Trakeńska Szczęśliwa Miłość
12 kwietnia 2011 20:10
Ale ten Vigor wyrósł  😲 a mamusia taka niepozorna,  tak apropo to ja mu imię wymyślałam  😎
Jacuś pokaż jeszcze resztę czterolatków, ciekawa jestem co to powyrastało 👀
zajebiaszczy ten łogr 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się