trochę poszperałam i znalazłam zdjęcie Vigora sprzed 4 lat
hehe Freska jak sprzed 4 lat jak on ma 4 lata 😉
Jacek a to ten chyba co zostawil kiedys Michala pod lasem hehee i wrocil sam do stajni 🏇
na zdjęciu ma może 2-3 miesiące 😉
Spoko spoko kumam. Ja chyba zamiast budzic instynt macierzyński do dzieci to budze do koni - marzy mi się taki źrebol !!!
fryta u mnie podobnie hehe ;d mogłabym mieć takiego zrebaczka do pokochania ;d
heheh Toast napewno tez sie cieszy 😤 bedzie tatą 😂
Nastepny ogr, ktorego 2 tygodnie temu zajezdzilem, I' Baccard ksywa (Prezencik) , Ola to ten co zawsze go podziwialismy jak biegal po pastwisku kolo placu 🤣
a no pamietam go. jeju jak ten czas leci! a dopiero co biegal taki zrebakowaty po padoku w ta i spowrotem 😉 to niby kon z serii ze MUSI skakac bo samo pochodzenie juz skacze 😜
heh, tak wlasnie on🙂 😀 w Czerwcu jedzie na ZT do Boguławic
oj zeby toast był tata to chyba musiał by sie zdarzyć cud hehe.
My mamy w planach trakenke zaźrebic 🙂 i będzie śliczny mały trakenik albo trakenka 🙂 Oby wyszło szybko 🙂Może już po wakacjach :P
bigboy witamy :kwiatek: napisz coś o sobie
A co byś chciała wiedzieć ?
Ja Ciebie też nie znam 🙂
Bigboy bo wiele osób wcześniej się przedstawiało : ) jeśli przychodzisz na wątek to piszesz coś o sobie o koniu w kilku zdaniach żeby reszta osób mogła Cię poznać 😉
Czepiasz się :P
Jak ktoś wcześniej napisał, wiele osób zna mnie osobiście i chyba wystarczy :P
A jak koleżanka zapyta to jej bardzo chętnie odpowiem 😀
My mamy w planach trakenke zaźrebic 🙂 i będzie śliczny mały trakenik albo trakenka 🙂 Oby wyszło szybko 🙂Może już po wakacjach :P
a jakim ogierem macie zamiar zarebic?
najwidoczniej nie zaslugujemy na to zeby zapoznac sie z BigBoy-em 🤔
najwidoczniej nie zaslugujemy na to zeby zapoznac sie z BigBoy-em 🤔
też odniosłam takie wrażenie. 🤔
Bigboy mogłaś przedstawić się dla wszystkich nikt prywatnie nie będzie pisał do Ciebie kim jesteś, po to jest forum i jedna z osób powiedziała już żebyś powiedziała coś o sobie.
zgadzam sie z Andzia ;d
Tzn. z kim?
Posługujmy się nickami, będzie można zrozumieć o co chodzi 😉
a ja się pochwalę dzisiejszym Larym 🙂
no no, ale się lary świetnie prezentuje. 🏇
czy on ma wygolone ptaki na zadku? super! 😀
🙂 tak ma 3 jaskółki aby wiosna wreszcie zawitała do nas 😍
aaa jaskółki to są... A ja myślałam, że to kurze łapki, tzn że ślady kurzych łapek 😡
Ircia wyźrebiła się już ta Twoja panna? Co ma??
A co chcielibyście o nas wiedzieć ?
Nie lubię o sobie pisać i nie jestem zbyt wylewna.
Jeśli chcecie coś o nas wiedzieć to chętnie wam powiem tylko powiedzcie co 🙂
aaa jaskółki to są... A ja myślałam, że to kurze łapki, tzn że ślady kurzych łapek 😡
Ircia wyźrebiła się już ta Twoja panna? Co ma??
heheh no jaskółki ale to mega wyczyn że są bo Lary Pan kierownik miał inne plany niż wzorki 🤬
BigBoy powiedz wszystko o sobie co uważasz za słuszne. czy masz konia (ja wiem że masz, ale lepiej żeby Ci co o tym nie wiedzą wiedzieli o tym od Ciebie 😉 ), gdzie trzymasz, w jakim kierunku praca z koniem Cię interesuje, cos o swoim doświadczeniu jeździeckim, cos o koniu, czy wszytko jeszcze co Ci przyjdzie do głowy 🙂
Za słuszne powiadasz ... ?
Mój koniś zwie się Big Boy, 4 lata, folblut, skarogniady.
Stoimy w Dągach. Na razie dręczymy ujeżdżenie. Co będzie potem zobaczymy.
Zależy w czym koniś będzie się lepiej czuł, ze tak powiem.
I to tyle co mi na myśl przychodzi, najogólniej jak można.