(...) zobaczymy jak długo będzie szła paczka z Angli.
ja zlozymalm zamowienie w srode, w ten sam dzien czy na nast. przyszlo potwierdzenie, wyslalam kase w czw. , w poniedzialek juz mialm paczke.... bardzo mi sie to podobalo... od nich przyszly zeczy szybciej niz z PL jak zamawiam w PL ;]
Jest nasze zamówienie z premier equine. Jest wszystko co było zamówione, juz rozdzieliłam co dla kogo, wysyłam sukcesywnie gdy dostane info że kasa doszła. Wszystkie ochraniacze są naprawde super, grube i porządne. Jestem pod wrażeniem TSX neoprenów, są mega grube, wręcz pancerne bym powiedziala, ale przy tym miekkie. Poglądowe fotki aparatem. Bordowe w rzeczywistości są bardzo ładne intensywne, telefon przekłamuje ten kolor:
Robię zamówienie z hooks.se (prywatnie bo mam rodzinę w Szwecji) jeśli ktoś chce się dołączyć bardzo proszę o kontakt.
W PW proszę o wypisanie: -jakie rzeczy chcecie zamówić (kolor rozmiar itp wszystko co potrzebne) najlepiej proszę o wstawienie linka do konkretnej rzeczy ze str. producenta ponieważ gotową listę będę przesyłać osobie nie znającej się na koniach i chcę aby było to dopięte na ostatni guzik. -cena wysyłki zbiorczej Poczta 300 kr, prywatnym przewozem paczek 150 kr do PL- oczywiście cena jest orientacyjna ponieważ nie wiem do jakiej wagi jest to cena -dochodzi oczywiście też koszt rozsyłki paczek potem po PL co jest dodatkowym kosztem -rzeczy będą kupowane w sklepie stacjonarnym Hooks'a
zamówienie chciałabym zamknąć ostatecznie do przyszłego tyg (17 kwietnia) ew. na koniec miesiąca (zależy od ilości chętnych)
Witam!! 🙂 Powiedzcie mi drogie dziewczyny co sądzicie o kupnie siodła z e-buy? Zauważyłam, że można tam kupić niedrogo, używane, lecz dobre siodła, a na inne mnie nie stać. Wybór jest zdecydowanie lepszy niż w Polsce, a ceny nie są wygórowane. Proszę, abyście wyraziły swoje zdanie... :kwiatek: :kwiatek:
eee nie... po prostu nigdy nie wiadomo jakiego konia się w łapy złapie 😁 Ale jestm w tych ochraniaczach mega zakochana-jakość rewelacja. mam komplet czarnych z HKMu i przy tych naszych zamówieniowych stały się nagle "dziadoskie"...
Edit: to kto się dowie czy promocja jeszcze trwa? 🤣
O szybko dotarło to co w piątek wam wysłałam, super 😅 Dziś poszła większość paczek, mam nadzieje ze równie szybko dostaniecie, jutro wysyłam ostatnie. Dajcie prosze znać jak dostaniecie. Jeśli bedzie następne zamówienie to ja biore TSX XL czarne bo są wypaśne 😜 Prosze o mnie nie zapominać 💃
ja chciałam tylko powiedzieć, że te drugie ochraniacze są równie fajne jak tsxy, właściwie różnią się przede wszystkim tym, że tsx mają te dwie wypustki od wewnątrz, które chronią przed przekręcaniem...