Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

(...) zobaczymy jak długo będzie szła paczka z Angli.

ja zlozymalm zamowienie w srode, w ten sam dzien czy na nast. przyszlo potwierdzenie, wyslalam kase w czw. , w poniedzialek juz mialm paczke....
bardzo mi sie to podobalo... od nich przyszly zeczy szybciej niz z PL jak zamawiam w PL ;]
Jest nasze zamówienie z premier equine. Jest wszystko co było zamówione, juz rozdzieliłam co dla kogo, wysyłam sukcesywnie gdy dostane info że kasa doszła. Wszystkie ochraniacze są naprawde super, grube i porządne. Jestem pod wrażeniem TSX neoprenów, są mega grube, wręcz pancerne bym powiedziala, ale przy tym miekkie. Poglądowe fotki aparatem. Bordowe w rzeczywistości są bardzo ładne intensywne, telefon przekłamuje ten kolor:

TSX XL

i inne

😜 są piękne! Już nie mogę się doczekać  💘
dziękuje bardzo Wam dziewczyny!  :kwiatek: :kwiatek:
dzięki meggii za te fotki, już nie mogę się doczekać  😉
Wielkie pokłony za zrealizowanie zamówienia  🙇 🙇  :kwiatek: :kwiatek:
Kawusia   słodka kawa z mlekiem i już bez vanilii :(
08 kwietnia 2011 08:59
meggi, super! I moje bordo to jest bordo a nie strażacka czerwień 😀. Dzięki!
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
09 kwietnia 2011 08:53
Witam

Robię zamówienie z hooks.se (prywatnie bo mam rodzinę w Szwecji) jeśli ktoś chce się dołączyć bardzo proszę o kontakt.

W PW proszę o wypisanie:
-jakie rzeczy chcecie zamówić (kolor rozmiar itp wszystko co potrzebne) najlepiej proszę o wstawienie linka do konkretnej rzeczy ze str. producenta ponieważ gotową listę będę przesyłać osobie nie znającej się na koniach i chcę aby było to dopięte na ostatni guzik.
-cena wysyłki zbiorczej Poczta 300 kr, prywatnym przewozem paczek 150 kr do PL- oczywiście cena jest orientacyjna ponieważ nie wiem do jakiej wagi jest to cena
-dochodzi oczywiście też koszt rozsyłki paczek potem po PL co jest dodatkowym kosztem
-rzeczy będą kupowane w sklepie stacjonarnym Hooks'a

zamówienie chciałabym zamknąć ostatecznie do przyszłego tyg (17 kwietnia) ew. na koniec miesiąca (zależy od ilości chętnych)
Witam!! 🙂
Powiedzcie mi drogie dziewczyny co sądzicie o kupnie siodła z e-buy?
Zauważyłam, że można tam kupić niedrogo, używane, lecz dobre siodła, a na inne mnie nie stać.
Wybór jest zdecydowanie lepszy niż w Polsce, a ceny nie są wygórowane.
Proszę, abyście wyraziły swoje zdanie... :kwiatek: :kwiatek:
Jak cenowo na PLN wypadają te ochraniacze TSX  :kwiatek: ?
wychodzi za nie niecałe 50zł (coś kolo 47zł)...
Ale promocja z tego co mi widomo miała być do konca marca tylko...
jest jeszcze??
Monny   bez odbioru .
09 kwietnia 2011 14:51
Na stronie są jeszcze.
jesli jeszcze trwa i ktoś by zamawiał to pamiętać o mnie  😁
Podepne się chętnie pod jeszcze jedno zamówienie  🏇
ja tez  😀
Akzzi cała  stajnie ubierzesz  😍 TSX sa mega super! Nie wiem czy bym nie wziala jeszcze jednej czarnej pary  🤔wirek: 😜 🤬
eee nie... po prostu nigdy nie wiadomo jakiego konia się w łapy złapie  😁
Ale jestm w tych ochraniaczach mega zakochana-jakość rewelacja. mam komplet czarnych z HKMu i przy tych naszych zamówieniowych stały się nagle "dziadoskie"...

Edit: to kto się dowie czy promocja jeszcze trwa?  🤣
Monny   bez odbioru .
09 kwietnia 2011 19:55
Ja tez sie podepne 😀
akzzi
Yyy myślałam, że ze stówkę conajmniej  😲  Rozumiem, że to cena za jedną parę ?

Jak one wypadają rozmiarowo, standardowo ?
I czy ktoś jest biegły w szwedzkim, na stronie Hooksa nic nie rozumiem  😡
Czy cena tych TSX jest za parę czy komplet ?
Jeśli ciągle są w promocji chętnie dołączę się do zamówienia 😉
Cena za parę oczywiście.
Jak chcecie to mogę zadzwonić w poniedziałek do sklepu i zapytać.
Bardzo byśmy prosiły  :kwiatek:
W przypadku jeśli jeszcze aktualna sprawa, to ja mogę się podjąć zebraniem zamówienia/rozsyłaniem, itd. Zaden problem.
Podejrzewam, że to co jest na stronie z wyprzedażą jest aktualne.
Pewnie chcą wyprzedać wszystkie sztuki.
Zadzwonię i dowiem się dokładnie.
Stokrotka*** Tobie to ja nie wiem jak my (a przynajmniej ja  :hihi🙂  się odwdzięczymy  🙇  :kwiatek:
Ja byłabym zainteresowana wstępnie TSX rozm.M i L, dwie pary (jedna M, druga L) 🙂
Daj znać, czy w ogóle mają.
z TSXów zostały tylko Ski i XLki.
DZiewczyny a ile by to z wysylka wychodzilo? Tak mniej wiecej w jakich granicach bym się zmiescila przy zamowieniu jednej pary S-ki tych TSXow 😉
mam już swoją paczke  💃
Dziękuje dziewczyny  :kwiatek: :kwiatek:
Bordowe ochraniacze są naprawde bordowe, z czerwieni nic nie mają 😉
Moje zamówienie również już dotarło🙂
Jeszcze raz Bardzo Dziękuję  :kwiatek:
O szybko dotarło to co w piątek wam wysłałam, super  😅 Dziś poszła większość paczek, mam nadzieje ze równie szybko dostaniecie, jutro wysyłam ostatnie.  Dajcie prosze znać jak dostaniecie.
Jeśli bedzie następne zamówienie to ja biore TSX XL czarne bo są wypaśne  😜 Prosze o mnie nie zapominać  💃
ja chciałam tylko powiedzieć, że te drugie ochraniacze są równie fajne jak tsxy, właściwie różnią się przede wszystkim tym, że tsx mają te dwie wypustki od wewnątrz, które chronią przed przekręcaniem...

stokrotka*** udało się czegoś dowiedzieć??
Dostalam dzisiaj swoje tsx  😅 Wielkie dzieki dziewczyny , sa bardzo fajne , dzisiaj wieczorem bede mierzyć ale na oko widze ,ze bedą dobre  😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się