Młode Konie
Lov, konie różnie przyswajają paszę. a w jego przypadku po dwóch tygodniach może być widać poprawę co nie znaczy, ze od razu jest gruby.
armara: Elbrus ma się bardzo dobrze, zaczął już skakać i na prawdę dobrze mu idzie, przeżył też pierwsze tereny i był bardzo dzielny, a nawet szedł jako prowadzący 😉 Poza tym rozbudowuje się chłopak i zaczyna coraz lepiej wyglądać. Niestety teraz jeździmy głównie na hali i kiepskie zdjęcia wychodzą, ale postaram się coś zrobić 😉
A Twoje konie jak zwykle pięknie wyglądają, młody jest cudowny, gratulacje!
Shantova: bardzo mi się podoba Twoja kobyłka, ta szyja...w ogóle jest bardzo fajnie zbudowana i jak lśni 😉
Lov: piękny rudzielec, zawsze chciałam kasztana, najlepiej z odmianami, ale wyszło inaczej- oczywiście nie żałuję, bo siwki też są super 😀
amazonka89
Dziękuję :kwiatek:
Podoba mi się bardzo ten Twój młodzian, chętnie więc Wam pokibicuję, chocby przez re-voltę 💃.
Lov
Widzę, że zdjęcia się znalazły. Strasznie fajny odcień rudości 🙂
armara, on jest taka typowa marchewa 🤔wirek: ale jest i tak najlepszy 😁
Magia, szczerze? wątpię, i to baaaardzo. No, wrzucajcie te foty, zobaczymy 😉
Lov dziewczyna napisała mi esa że jutro mi wyśle te foty 👿 a Magia była tam z nim dłuugo 😉 więc wie jaki ten koń jest
Lov, nie masz podstaw, żeby to oceniać.
Ocho kroi się kolejna zadyma 😁
Lov
Bo te marchewkowe najlepsze !
😎
Magia nawet po zdjęciach nie można stwierdzić 🙄 a zdjęcia z dzisiaj postaram się wstawić jutro 🏇 ze skoków
Magia, z własnego doświadczenia wiem, że koń z chudzielca nie stanie się zdrowo wyglądającym koniem w dwa tygodnie. Myślę, że część osób tutaj przyzna mi rację 🙂
edit:
armara tylko spokój może nas uratować :jogin:
armara, ja tu żadnej zadymy nie chcę 😀 ale wkurza jak nikt nie wie tak naprawdę, ale wszyscy najmądrzejsi..
Pacia, no 🙂 ale mimo wszystko zdjęcia i tak nie oddają tego efektu :P
Lov, Pacia powiedziała, że przytył czyli widać poprawę, ale to nie znaczy, że już jest idealny.
Magia, a w takim razie możecie mi powiedzieć, czym Pacia karmi swojego konia? W jakich dawkach?
jeszcze niedawno chciała go zostawić na odpasienie, jutro wstawi zdjęcia ze skoków z dziś... 😎
Lov, przecież wiesz, że na pewno nie zdążył się odpaść.
Lov, a o to już mnie nie pytaj, bo nie wiem trochę nas kilometrów dzieli 🙂
Bay, no nie pozbawiaj mnie tej dzikiej satysfakcji 😁 wiem, jestem najwredniejszą istotą na tej ziemi 😎
Pacia a więc, czym karmicie?
Lov, ahaha. no dooobra.
pewnie specjalną paszą turboelo320, sygnowaną hasłem "od chudziela do pakera w 3 dni".
Bay, 1. poprawa, a nie od razu paker 2. nie 3 dni tylko 2 tygodnie.
Trochę was wyobraźnia ponosi ;]
nie słyszałyście o tych pompkach powiększających konia? krótkotrwały efekt, idealny na sesję zdjęciowe. a potem odprowadzasz dętkę do boksu 😎.
Zauważcie, że od razu było powiedziane, że zdjęcia tego nie oddają. 😎
Magia, czyżby Pacia wynajęła adwokata? już nie może się sama bronić?
Magia, po Twoim podpisie pod zdjęciem, wnioskuję, że też masz jakieś 14 lat?
ChingisChan, raczej to nie mulitkonto, ale nie wiem, bff? 😁
[off: Ty stoisz w Tabunie?]
To ja powiedziałam, bo wiem jak jest, ale na oczy sama tych zdjęć nie widziałam, więc niby czemu miałabym kręcić? ;]
Bay, my się nawet dobrze nie znamy za to znam koni, a was nie mogę już słuchać, bo wszyscy na forum najmądrzejsi.
ChingisChan, zapewniam cię, że nie prowadze podwójnego życia
oooł men, kiedy Ci ludzie zrozumieją, że tu tym "najmądrzejszym" chodzi głównie o uświadomienie właścicieli i dobro konia?
a to, że często przy tym jest fajna zabawa, to już swoją drogą 😎
edit: nie, to słowo tu nie pasowało.
Lat mam 15, ale to jest tu najmniej ważne i na pewno nie ma nic do mojego opisu pod zdjęciem.
A kiedy tamci zrozumieją, że nie zawsze mają rację? i naskakują tylko cały czas na jedną osobę wytykając dosłownie wszystko co się da, chociaż sami idealni nie są.
jeśli ktoś kiedyś robił coś źle, ale został uświadomiony i sprowadzony na dobrą drogę i teraz przestrzega innych przed popełnieniem swoich starych błędów, to myślę, że czyni on dobro.
(...) to myślę, że czyni on dobro.
i Pan to stworzył, i wiedział, że były dobre :jogin: 😁
ja myślę, że ona i tak się kiedyś (niedługo) przekona, a na własnych błędach uczy się najlepiej.
może przestańmy zaśmiecać wątek, i tak nikt nic nie wskóra, Pacia odpasie konia w tydzień paszą turbo3000, będzie miała sportisz konia, który będzie skakał co drugi dzień i na jakimś patencie... i nikt nic na to nie poradzi dopóki ona sama tego nie zrozumie 🙂 z mojej strony (na dziś :hihi🙂 koniec.
tylko, że nie każde forumowe rady są dobre. Nie mam akurat na myśli twoich.