Młode Konie

Magia   Paaaadiczka xD
09 kwietnia 2011 20:07
Lov, konie różnie przyswajają paszę. a w jego przypadku po dwóch tygodniach może być widać poprawę co nie znaczy, ze od razu jest gruby.
armara: Elbrus ma się bardzo dobrze, zaczął już skakać i na prawdę dobrze mu idzie, przeżył też pierwsze tereny i był bardzo dzielny, a nawet szedł jako prowadzący 😉 Poza tym rozbudowuje się chłopak i zaczyna coraz lepiej wyglądać. Niestety teraz jeździmy głównie na hali i kiepskie zdjęcia wychodzą, ale postaram się coś zrobić 😉
A Twoje konie jak zwykle pięknie wyglądają, młody jest cudowny, gratulacje!

Shantova: bardzo mi się podoba Twoja kobyłka, ta szyja...w ogóle jest bardzo fajnie zbudowana i jak lśni 😉
Lov: piękny  rudzielec, zawsze chciałam kasztana, najlepiej z odmianami, ale wyszło inaczej- oczywiście nie żałuję, bo siwki też są super 😀
amazonka89
Dziękuję  :kwiatek:
Podoba mi się bardzo ten Twój młodzian, chętnie więc Wam pokibicuję, chocby przez re-voltę  💃.

Lov
Widzę, że zdjęcia się znalazły. Strasznie fajny odcień rudości 🙂
Lov   all my life is changin' every day.
09 kwietnia 2011 20:29
armara, on jest taka typowa marchewa 🤔wirek: ale jest i tak najlepszy 😁

Magia, szczerze? wątpię, i to baaaardzo. No, wrzucajcie te foty, zobaczymy 😉
Lov dziewczyna napisała mi esa że jutro mi wyśle te foty  👿 a Magia była tam z nim dłuugo  😉 więc wie jaki ten koń jest
Magia   Paaaadiczka xD
09 kwietnia 2011 20:34
Lov, nie masz podstaw, żeby to oceniać.
Ocho kroi się kolejna zadyma  😁

Lov
Bo te marchewkowe najlepsze !
😎
Magia nawet po zdjęciach nie można stwierdzić  🙄 a zdjęcia z dzisiaj postaram się wstawić jutro  🏇 ze skoków
09 kwietnia 2011 20:39
Magia, z własnego doświadczenia wiem, że koń z chudzielca nie stanie się zdrowo wyglądającym koniem w dwa tygodnie. Myślę, że część osób tutaj przyzna mi rację 🙂

edit:
armara tylko spokój może nas uratować  :jogin:
Magia   Paaaadiczka xD
09 kwietnia 2011 20:41
armara, ja tu żadnej zadymy nie chcę 😀 ale wkurza jak nikt nie wie tak naprawdę, ale wszyscy najmądrzejsi..
Pacia, no 🙂 ale mimo wszystko zdjęcia i tak nie oddają tego efektu :P
Lov, Pacia powiedziała, że przytył czyli widać poprawę, ale to nie znaczy, że już jest idealny.
09 kwietnia 2011 20:46
Magia, a w takim razie możecie mi powiedzieć, czym Pacia karmi swojego konia? W jakich dawkach?
jeszcze niedawno chciała go zostawić na odpasienie, jutro wstawi zdjęcia ze skoków z dziś... 😎

Lov, przecież wiesz, że na pewno nie zdążył się odpaść.
Magia   Paaaadiczka xD
09 kwietnia 2011 20:48
Lov, a o to już mnie nie pytaj, bo nie wiem trochę nas kilometrów dzieli 🙂
09 kwietnia 2011 20:55
Bay, no nie pozbawiaj mnie tej dzikiej satysfakcji 😁 wiem, jestem najwredniejszą istotą na tej ziemi 😎

Pacia a więc, czym karmicie?
Lov, ahaha. no dooobra.
pewnie specjalną paszą turboelo320, sygnowaną hasłem "od chudziela do pakera w 3 dni".
Magia   Paaaadiczka xD
09 kwietnia 2011 20:59
Bay, 1. poprawa, a nie od razu paker 2. nie 3 dni tylko 2 tygodnie.
Trochę was wyobraźnia ponosi ;]
nie słyszałyście o tych pompkach powiększających konia? krótkotrwały efekt, idealny na sesję zdjęciowe. a potem odprowadzasz dętkę do boksu 😎.
Zauważcie, że od razu było powiedziane, że zdjęcia tego nie oddają. 😎
Magia, czyżby Pacia wynajęła adwokata? już nie może się sama bronić?
ChingisChan   Always a step ahead! :)
09 kwietnia 2011 21:05
Może Magia jest Pacią 😁? 
09 kwietnia 2011 21:05
Magia, po Twoim podpisie pod zdjęciem, wnioskuję, że też masz jakieś 14 lat?
ChingisChan, raczej to nie mulitkonto, ale nie wiem, bff? 😁
[off: Ty stoisz w Tabunie?]
Magia   Paaaadiczka xD
09 kwietnia 2011 21:07
To ja powiedziałam, bo wiem jak jest, ale na oczy sama tych zdjęć nie widziałam, więc niby czemu miałabym kręcić? ;]
Bay, my się nawet dobrze nie znamy za to znam koni, a was nie mogę już słuchać, bo wszyscy na forum najmądrzejsi.
ChingisChan, zapewniam cię, że nie prowadze podwójnego życia
oooł men, kiedy Ci ludzie zrozumieją, że tu tym "najmądrzejszym" chodzi głównie o uświadomienie właścicieli i dobro konia?

a to, że często przy tym jest fajna zabawa, to już swoją drogą 😎

edit: nie, to słowo tu nie pasowało.
Magia   Paaaadiczka xD
09 kwietnia 2011 21:15
Lat mam 15, ale to jest tu najmniej ważne i na pewno nie ma nic do mojego opisu pod zdjęciem.
A kiedy tamci zrozumieją, że nie zawsze mają rację? i naskakują tylko cały czas na jedną osobę wytykając dosłownie wszystko co się da, chociaż sami idealni nie są.
jeśli ktoś kiedyś robił coś źle, ale został uświadomiony i sprowadzony na dobrą drogę i teraz przestrzega innych przed popełnieniem swoich starych błędów, to myślę, że czyni on dobro.
09 kwietnia 2011 21:23
(...) to myślę, że czyni on dobro.

i Pan to stworzył, i wiedział, że były dobre :jogin: 😁
klasyka 😎
ja myślę, że ona i tak się kiedyś (niedługo) przekona, a na własnych błędach uczy się najlepiej.

może przestańmy zaśmiecać wątek, i tak nikt nic nie wskóra, Pacia odpasie konia w tydzień paszą turbo3000, będzie miała sportisz konia, który będzie skakał co drugi dzień i na jakimś patencie... i nikt nic na to nie poradzi dopóki ona sama tego nie zrozumie 🙂 z mojej strony (na dziś :hihi🙂 koniec.
Magia   Paaaadiczka xD
09 kwietnia 2011 21:26
tylko, że nie każde forumowe rady są dobre. Nie mam akurat na myśli twoich.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się