karolina_ ciekawa, ciekawa. podobno nauczyciele zawsze mieli dystans, moja ciocia też tam chodziła.
ale nauki mnóstwo 😵 naprawdę trzeba się napracować żeby przejść z klasy do klasy. myślę że jakby poziom był byle jaki to też nauczyciele zachowywaliby się inaczej. te filmiki akurat każdy zna, ale za zamieszczanie takich kompromitujących szkołę można wylecieć 😉 ale chyba jeszcze nikt takich nie zamieścił, nie ma po co.
nie ma źle. 😀U nas w szkole funkcjonowalo takie cos, ze 3 klasy najpierw wymyslaly jakies glupoty dla pierwszakow i kazaly im nosic glupie stroje, potem byl kabaret polaczony ze chcrztem, ktory robily 3 klasy, a miesiac pozniej byly riposty, czyli pierwszaki robili kabaret na 3klasisitow.
tu nawet jedna z klas I jak ja bylam w 3, niestety jakosc kiepska, a na zywo nie widzialam, bo bylam na egzaminach na studia 😉
Ogolnie do szkoly mialam i mam stosunek kompletnie ambiwalentny, ani mnie to ziebilo, ani grzalo co sie w LO dzialo. Moi przyjaciele to koniarze, z klasa dogadywalam sie ok, ale nie utrzymujemy kontaktu. Zeby zdac dobrze mature musialam chodzic na korki, bo szkola srednia raczej, ale za to blisko domu (ulice dalej) - alternatywa byly 2 lata w internacie w gdyni, zanim moglam zrobic prawko i dojezdzac.
Ale bardzo zazdroszcze przystojnego nauczyciela i takiej fajnej atmosfery 😉 A napracowac sie trzeba bedzie od teraz juz zawsze, poczekaj az na studia pojdziesz 😉