caroline, deal 😉 sei na jeźdźca się miło patrzyło, fakt 😉 co do ilości ludzi to wg mnie było dużo osób. Jak na 2h gali za stówkę, to naprawdę frekwencja dopisała. Myślę, że niecała połowa hali była.
ja bym jednak obstawiała, że ten Pan jest Węgrem - ma czerwono/biało/zielone kamyczki w naczółku 😉 Tzn. koń ma - dopatrzyłam się na focie... A ja idę spać 🙂 jutro ciąg dalszy fotorilejszyn 😉
ten węgier ze swoim koniem super! 😀 ukrainiec jest pod względem urody w moim typie 😍 chyba zacznę się jeszcze bardziej interesować 'dresiażem' 😁 Anaa, wrzucisz wszystkie swoje zdjecia na jakas picase czy coś?
Czuje sie jak ufoludek,bo jestem SAMA na trybunach 🙂 ale za to weszlam jak vip,bo tylko boczne wejscie bylo otwarte,nikt ode mnie nie chcial biletu. Hmm.. 😉
Byłam na wczorajszej Gali. I moge powiedzieć że po Lorenzo nic ani nikt wrażenia nie robi. No może przystojniaki w gatkach skaczący przeszkody 😉
Loreno miał dwa pokazy. Jeden z końmi luzem ktorymi kierował głosem oraz 2 długimi bacikami. Potem na koniec 2 pokaz z końmi już w ogłowiach którymi kierował lejcami. Mistrz, geniusz to malo powiedziane. Do tego cholernie przystojny. Ma 27 lat.
Siedziałam na VIPach sącząc drinki za darmoche, w kark prawie że dmuchał mi Boguś Linda, przyuważyłam też nomen omen końską twarz Jelenia (piłkarza), a potem na miękkich kanapach siedzieli rozłożeni panowie w gatkach od skoków z tym że już ubrani niestety. Czekali na oblężenie napalonych panienek niestety zamiast nich otaczała ich zblazowana warsiaffka która sącząc darmowe drinki i wsłuchując sie w melodie puszczane przez didżeja niespecjalnie interesowała się nimi.