Howrse gra :)

1 bezróg  😵 Idę sprawdzać drugą  🙇
wątek zamknięty
Dupek ze mnie totalny!!  👿 Nie pokryłam rożków! Pierwszy raz przegapiłam  😕 To gorsze niż jak urodzą się bezrogi!  🤔
wątek zamknięty
16 razy pokryłam i za 7 urodził się róg... CO JA ROBIĘ ŹLE?!
wątek zamknięty
2 bezrogi  👿 znowu...
wątek zamknięty
Mój ogier jest  bezpłodny. 🤔
Ciekawe czy jak go zmienię w klacz to się poprawi.
wątek zamknięty
husaria nic 😉 ja mam teraz klacz która za swoim pierwszym kryciem dała roga. inna, 7 razy bez potem 2 z rzędu. nie ma żadnych reguł 😉

a ja oczywiście dopiero za godzinę!!!  🤬  😵
wątek zamknięty
ja wiem, ale to męczące jest tak codziennie
wątek zamknięty
4 klacze sprawdzone i jest jeden rożek 🙂 a na jedną nie mam punktów 🙁 kto podeśle 3 ? oddam od razu z lewych 😉
wątek zamknięty
Znowu 2 bezrogi  👿  👿
wątek zamknięty
A ja idiotka zapomniałam różdżki dać, za bardzo się śpieszyłam ! 🤬 🤬 A wiedziałam,że muszę dać !  🤬 🤬 🤬 🤬 🤬
dzisiaj :

Jeeju taka zła na siebie jestem o to,że zapomniałam o tych różdżkach ! 👿
wątek zamknięty
u mnie bezrożec  👿
wątek zamknięty
Kupię rożki każdej innej rasy niż fryz , connemara , andaluz ( takie już mam 😉 ) lub wypożyczę z możliwością zatrzymania źrebaka u mnie np. przy kryciach za każdym razem po 1500 e koniem tego kto mi wypożyczy  🙄 albo rzeczy z CR
wątek zamknięty
sprawdziłam 5 klacz i bez rogu  👿
wątek zamknięty
1 rożka na 6 kryć, czyli mogło być gorzej...
wątek zamknięty
ja kryję 3. liczę na 0 😉 bo ostatnio było całkiem w porządku i wypadałoby teraz jakoś 0. i demotywacja 😉 w sumie to dobrze, bo nie chce mi się codziennie blupować kolejnych koni do 100 😉
wątek zamknięty
Za ile mogłabym go wystawić? 😉
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2141938
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
07 marca 2011 18:22
a ja jak zawsze - za późno w domu  🏇
zdecydowanie wolałabym kryć o 19.23 jak Bay  😁
wątek zamknięty
Potrzebuję 4 pkt. dorastania na adasko345 Pilne ! Oddam z innych kont ! 😅
wątek zamknięty
olciiik, oprócz wtorków i czwartków to mogę Ci kryć jakbyś miała przygotowane konie 😉

u mnie 3😲 dla bezrogów.
wątek zamknięty
Czy konie jutro przed 6:23 będą już starsze o 2 miesiące ??? bo nie wiem czy zdążę wstać jak coś i czy mam teraz potazyć ...
wątek zamknięty
pacia będą 🙂 ja zawsze sobie zostawiam 2 miesiące młodsze i rano kryję normalnie 😉
wątek zamknięty
ostatnio o 7 moje nie były postarzone. 😲
wątek zamknięty
Ja ostatnio weszłam przed 8 na angielskie howrse i nie postarzyły się. Wyświetlił mi się komunikat, że za parę minut mnie wyloguje, wylogował i o 8 zaczzął się nowy dzień.
wątek zamknięty
Na angielskim budzą się chyba o 8.
Jak Ci się nie chce blupować, to możesz sprzedawać 😉
wątek zamknięty
deidre, szkoda sprzedawać konie 0.10 od 11-ej gwiazdki, biorąc pod uwagę, że angielski świat PSH-rogów dzieli się tak: -konie elitarne graczy z karmą milion, 18*, następna grupa takich, którzy mają konie 350-500gp, no i potem są moje 😉 598-605. niedostępne. bo elita sprzedaje tylko konie poniżej 600. a reszta zbyt się nie bawi w hodowlę rogów psh tak na poważnie.
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
07 marca 2011 18:51
Alten, Wyluzuj. To tylko gra, nie potrzebnie się spinasz.

Mam na sprzedaż 2 kamienie filozoficzne!
wątek zamknięty
co chcesz za kamień? 🙂
wątek zamknięty
Ma ktoś roga na sprzedaż?  🏇 Mogę dać equus+3 kupony+przemioty z CR  🏇 Najchętniej jakąś rzadszą rasę  🏇
wątek zamknięty
Jakoś mogę ci sprzedać rożka fryza  🙂

za eq i 3 kupony i coś z CR 😉
wątek zamknięty
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Różdżka Płodności!

P 34 sekundach  😵

Dałam zestaw posejdona  😂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.