A ja idiotka zapomniałam różdżki dać, za bardzo się śpieszyłam ! 🤬 🤬 A wiedziałam,że muszę dać ! 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 dzisiaj : Jeeju taka zła na siebie jestem o to,że zapomniałam o tych różdżkach ! 👿
Kupię rożki każdej innej rasy niż fryz , connemara , andaluz ( takie już mam 😉 ) lub wypożyczę z możliwością zatrzymania źrebaka u mnie np. przy kryciach za każdym razem po 1500 e koniem tego kto mi wypożyczy 🙄 albo rzeczy z CR
ja kryję 3. liczę na 0 😉 bo ostatnio było całkiem w porządku i wypadałoby teraz jakoś 0. i demotywacja 😉 w sumie to dobrze, bo nie chce mi się codziennie blupować kolejnych koni do 100 😉
Ja ostatnio weszłam przed 8 na angielskie howrse i nie postarzyły się. Wyświetlił mi się komunikat, że za parę minut mnie wyloguje, wylogował i o 8 zaczzął się nowy dzień.
deidre, szkoda sprzedawać konie 0.10 od 11-ej gwiazdki, biorąc pod uwagę, że angielski świat PSH-rogów dzieli się tak: -konie elitarne graczy z karmą milion, 18*, następna grupa takich, którzy mają konie 350-500gp, no i potem są moje 😉 598-605. niedostępne. bo elita sprzedaje tylko konie poniżej 600. a reszta zbyt się nie bawi w hodowlę rogów psh tak na poważnie.