te cottony bym kurde nawet na handel ścignęła. Ale to się nie opłaca. Wyjdzie ok 130zł sztuka. A kto kupi czaprak za 150zł? :P:P
W każdym razie jestem bardzo ciekawa skąd ten sprzedawca ma nowego fango!!!!!!!!
wątek zamknięty
To ochraniaczy nougat by idealnie mi pasował brilliant deepblue
wątek zamknięty
edit. :kwiatek:
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] calkowita edycja posta.
wątek zamknięty
Dramka no pasowałyby oj pasowały - i juz fakt posiadania cottona nie pomaga, znam to 🙄
nowe kolekcje eskadrona i anky masakra... es nawet przyzwoity ale cena nie do zniesienia, wiec chyba nic nie kupuje
wątek zamknięty
Idealnie też pasowałby superior do ochraniaczy nougat, ale niestety wypada ogromny, chyba ze pony bym zamówiła..
wątek zamknięty
xxagaxx, no niestety... ceny potem wychodzą takie, że kupić mogłyby ewentualnie najzagorzalsze szmatoholiczki 😉
galeria, dla mnie niestety Eskadron trafił z tą fioletową... Już bym chciała, żeby moje zamówienie z nowej kolekcji dotarło 😵
wątek zamknięty
Fantazja, miałam ambitny plan dużo nie zamawiać, a koniec końców są trzy cottony (Violet SR, Aubergine SR i DL) i derka polar w romby 😵
wątek zamknięty
kurde...dlaeczego ten Euro star tak ceny po podnosił na nową kolekcje...piekne Excellenty po 240zł ....makabra....
wątek zamknięty
Ja mam mocne postanowienie poprawy. Do następnej kolekcji Eskadrona na pewno nie kupię żadnej szmaty dla konia!!!!!!!! I błagam opierniczcie mnie jak będe chciała zmienić zdanie 😡
wątek zamknięty
Livia, to koniecznie zdjęcia, ciekawa jestem tego aubergine
wątek zamknięty
Fantazja, tyle że tej kolekcji jeszcze nie ma w sklepach 😉 Ale jak dojdą to na pewno będzie fotka 🙂
wątek zamknięty
no i nas to pouczają, a sami wykorzystują ..
wątek zamknięty
i to jeszcze moje zdjęcie :/
cóż... teraz pokorespondujemy sobie w drugą stronę - wzór wiadomości z pogrózkami i żądaniami mam... pod ręką 😉
wątek zamknięty
i to jeszcze moje zdjęcie :/
cóż... teraz pokorespondujemy sobie w drugą stronę - wzór wiadomości z pogrózkami i żądaniami mam... pod ręką 😉
Caroline idź na całość!!! 😅 😅
wątek zamknięty
Doradźcie, czy Mancie pasuje lavender? Kupiłam i teraz sama nie wiem 🤔wirek:
*latem jest sporo jaśniejsza.
:kwiatek:
wątek zamknięty
maaaaarii strasznie kiepskie zdjęcie. Gniadym ładnie w lavenderze, ale tu kompletnie nie widać ze to lavender.
Bay dzięki za wiarę 😀😀 Ale zobaczymy 😀iabeł: 😀iabeł:
wątek zamknięty
caroline, napisz im od serca :/
maaaaarii, niestety bez szału tutaj...
wątek zamknięty
Dziewczyny jak robicie teraz zamówienia na rzeczy eskadrona ktorych jeszcze nie maja to juz musicie wplacic kase czy dopiero jak beda mieli towar?
ja juz zdecydowalam co chce z nowych kolekcji, z kazdej po 1 kpl. 😀iabeł:
wątek zamknięty
Zairka, ja zamówiłam za pobraniem po prostu 🙂 Będzie szybciej u mnie 🙂
wątek zamknięty
Właśnie otworzyłam paczkę od Minerwy z kompletem petrol i w ogóle mnie nie zachwyca jest tak samo zielono morski jak derka dralonowa z petrol/turkis w sztucznym świetle..
Naprawdę mnie dziwi to wszystko ale chyba zostawię sobie samą klasykę bo mnie te żarówy już nie rajcują 🤔wirek:
wątek zamknięty
mówiłam od początku że petrol jest feee 😉 ale żarów tak całkowicie nie skreślaj. jedna lub dwie się przydają 😉
wątek zamknięty
sei - żarów to dużo nie mam 😉 komplet. limegreen i lemon
wątek zamknięty
czyżbyś mnie namawiała na nierozstawanie się z nim :P?
wątek zamknięty
maaaaarii jakbyś sprzedawała, to ja jestem chętna 👀
wiadomo kiedy będzie już kolekcja w sklepach?
też wiem co chce. 😎
wątek zamknięty
jest gdzieś nowy katalog horze pdf do przejrzenia ? :kwiatek:
wątek zamknięty