Końska rewia mody cz. V (2011)

milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
05 marca 2011 07:59
Piałam jakiś czas temu, że chodzi za mna jakis ,,szalony" kolorek? No to sobie popisałam  😁 Kupiłam szarego schockemohla i olivkowego impulsa-ot poszalałam z kolorami  😜
edit literówka
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
05 marca 2011 08:38
medziiik, dokładnie! wręcz namawiam do pozostania z nim w b.bliskich relacjach 😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
05 marca 2011 12:42
Medziiik, mnie się Limegreen podoba, mimo że żarówa 😉

A na pociechę po nieudanym wyjeździe na targi: mój z dziś w Eskadronie Plum 🙂

wątek zamknięty
Livia moim zdaniem plum to jeden z najbardziej ,,przekłamanych'' kolorów Eskadrona. no bo na twoim foto wygląda jak lavender na innym jest dużo ciemniejszy a znowu na innym granatowy  😲 . Dlatego go nie kupiłam bo zgłupiałam z tymi kolorami  😁
Ale kary się b. ładnie prezentuje 😉
wątek zamknięty
05 marca 2011 13:07
SrokateSzczęście, dzięki  :kwiatek: Właściwie to byłam przekonana, że wyjdzie dużo ciemniejszy, taki bardziej Hortensjowy, a tu... w słońcu jak Lavender, tylko lamówka bardziej oczokonkretna  😁
wątek zamknięty
Livia oczokonkretna  🤣 .
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
05 marca 2011 13:54
livia, bardzo fajnie wygląda! 🙂
wątek zamknięty
milusia, ale ten szary Shokmol jest super  😜
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
05 marca 2011 15:02
milusia, ale ten szary Shokmol jest super  😜

foooooty!! 😉
wątek zamknięty
caroline, nie ma, ale będą, już ja się o to postaram  😀iabeł:
wątek zamknięty
05 marca 2011 15:07
caroline, Fantazja-no muszą być, bo to w końcu prezent urodzinowy Zwiastuna, to się bedzie chwalić  😀
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
05 marca 2011 15:10
a który szary szokmol do was trafił? (tak z ciekaowści 😉)
wątek zamknięty
05 marca 2011 15:13
sei, dzięki  :kwiatek:

wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
05 marca 2011 15:14
Livia Wam to w każdym fiolecie pięknie!  😜

ja się w końcu dorobiłam porządnych zdjęć cottona navy z navy-green  🏇

wątek zamknięty
abre   tulibudibu
05 marca 2011 15:15
[quote author=SrokateSzczęście link=topic=41891.msg924736#msg924736 date=1299330143]
Livia moim zdaniem plum to jeden z najbardziej ,,przekłamanych'' kolorów Eskadrona. no bo na twoim foto wygląda jak lavender na innym jest dużo ciemniejszy a znowu na innym granatowy  😲 . Dlatego go nie kupiłam bo zgłupiałam z tymi kolorami  😁
[/quote]

Pozwolę sobie sprostować. Wszystkie cyfrowe aparaty mają mniejsze lub większe problemy z odwzorowaniem koloru fioletowego. To wszystko, dziękuję za uwagę.
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
05 marca 2011 15:15
olciiik, przepięknie !! 💘
wątek zamknięty
olciik bardzo klasycznie i elegancko 😉

a chcecie się pośmiać? Edi w nausznikach
wątek zamknięty
[quote author=SrokateSzczęście link=topic=41891.msg924736#msg924736 date=1299330143]

Pozwolę sobie sprostować. Wszystkie cyfrowe aparaty mają mniejsze lub większe problemy z odwzorowaniem koloru fioletowego. To wszystko, dziękuję za uwagę.
[/quote]

Nie ma sprawy to wszystko co napisałaś to napewno prawda. Tyle że ja np nie mam możliwości kupna pluma ,,w realu'' tylko w necie. A w necie każdy wygląda inaczej więc ciężko mi to stwierdzić 😉 .
xxagaxx eee tam łądnie 😀. Trochę tego .. cóż dużoo...  🤣
wątek zamknięty
05 marca 2011 15:19
olciiik, dzięki 🙂

abre, może i tak, ale nawet na żywo ten kolor potrafi różnie wyglądać, inaczej w słońcu, w cieniu... także to nie tylko aparat 😉 Również dziękuję za uwagę 😉

xxagaxx, no hmm... jakby to powiedzieć  😁
wątek zamknięty
nauszniki w naszym wypadku są absolutnie nie w celach upiększających 😉 Ale mam z niego bekę, Klami może potwierdzić jak komicznie to na żywo wygląda  😂 😂

a tutaj w komplecie Mist, w końcu VS 😀

wątek zamknięty
aga woow, bardzo ładnie wam w mist 😉
wątek zamknięty
05 marca 2011 15:29
caroline-a dokładnie taki sam jak Twój i Kasza  🙂 Ten melanż jest cudowny  🙂
wątek zamknięty
[quote author=SrokateSzczęście link=topic=41891.msg924896#msg924896 date=1299338309]

[/quote]

Nie ma sprawy to wszystko co napisałaś to napewno prawda. Tyle że ja np nie mam możliwości kupna pluma ,,w realu'' tylko w necie. A w necie każdy wygląda inaczej więc ciężko mi to stwierdzić 😉 .
xxagaxx eee tam łądnie 😀. Trochę tego .. cóż dużoo...  🤣

[/quote]
Plum wygląda jak ciemny lavender, moim zdaniem.
Mniej więcej jak tu (tyle, że jest bardziej fioletowy, niebieskiego w nim wcale nie widać)
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/83/1058#i

caroline
Ale Wam fajnie w szarosciach, teraz sobie pluje w brodę, że fango sprzedałam. Do gnaidej byłby ekstra .
wątek zamknięty
armara na tym zdjęciu to granat jest 😁
wątek zamknięty
Aga W nausznikach nie tak źle  😉 A w mist szałowo  😀 A popręg.... hmm... kosmicznie trochę wygląda :P
wątek zamknięty
A ja nabyłam wczoraj cottona green 💃
wątek zamknięty
armara na tym zdjęciu to granat jest 😁

No ba, podlinkowałam nie to zdjecie któe chciałam  😁 😵

A granatowy to jest tutaj
wątek zamknięty
no bez kitu ten plum to jakiś kameleon 😉

Dynamiciak no wiem że popręg kosmiczny. Ale chwilowo (póki nie zgubimy brzucha) jako jedyny leży dobrze. Jestem w stanie choć odrobinę cofnąć go, i podczas jazdy tylko ciut się zsuwa do przodu.
wątek zamknięty
z tym plumem to też od monitora pewnie zależy bo np u mnie na obu zdjęciach, ktore wstawiła aramara jest fiolet, tylko na jednym nieco ciemniejszy na drugim jaśniejszy.
wątek zamknięty
xxagaxx, Twojemu stworowi bardzo ładnie w tych nausznikach, tylko naczółek wali po oczach. W porównaniu z resztą sprzętu ten jest jakiś taki... kiczowaty.  😜  bez obrazy.  😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.