Kącik Małolata...:D
Ja obecnie mam Samsunga Monte coś-tam 🙂 spada na ziemię (asfalt itp.) średnio 20 razy na tydzień i tylko trochę zdrapał mu się lakier i poobijały się kanty 😀 a mam go od paru miesięcy.
mils niech telefon kupią ci rodzice, a ty oszczędzaj na szmaty 😀
Chingis co ty z nim robisz? 😁
daram nie, oni mi fundują całe te Mistrzostwa, więc będę choć raz dobrą córką i nowy telefon wezmę na siebie. 😀 Albo nie wezmę go w ogóle. 😁
Wiecie co? Sprawa z ta stajnią i koniem (o ile pamiętacie), chyba jednak wraca do gry...? 👀 💃
mils trzymam go w kieszeni i się jakoś wysuwa 😂 potem słychać wielki trzask na lekcji i Asia składa telefon któremu jak zwykle nic się nie dzieje 😂. Ostatnio nawet zrobiło mi się go żal więc zakupiłam pokrowiec na kom. z nici z konikiem 😁.
Z koniem- GRATULUJĘ! 😅
mils Może wreszcie się uda 😀 Trzymam kciuki 🙂
Chingis haha, jasne. 😁 Hmmm, ja sobie jeszcze nie pogratulowałam niepoddania się, bo jeszcze nic nie wiadomo. Na razie chyba jest powrót do gry. 😉
daram dzięki za wspaniałomyślne "może". 😁 I dziękuję. :kwiatek:
mils ja też trzymam !
Mi ostatnio telefon wypadł w kieszeni w .. kościele 😵 😂
To sobie już gratuluj powrotu do gry, bo JA to wiem! 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł:
EwuśCa dzięki. 😉 Też to przeżyłam, potem na kolędzie proboszcz obrazka nie chciał mi dać. 🤣
W ogóle wszystkim dziękuję - tak na zaś. 😎
Chingis o, a skąd to wiesz? 😁
mils, trochę nie na temat, ale: jeździłaś w bezterlicówkach? Można w nich np. skakać? Do jakiej jazdy się nadają?
mils po prostu, wiem. Zwykle jednak w takich rzeczach mam rację 😁.
Chingis wierzę ci na słowo, w razie czego, to będzie na ciebie. 😁
żaczkowa oj tam, na temat. 😉 Jeździłam, jeździłam. Jak się uprzesz to skoczysz coś, ale ja zadowolona nie byłam, ciężko trochę było. Myślę jednak, że do zrobienia to jest, jak się człowiek uprze. A tak to, normalnie się w nich jeździ, czy praca ujeżdżeniowa bardziej czy jakiś teren. Ogólnie siodła fajne i często koniom leżą. 😉
Małolaty a mnie jeszcze historia czeka dzisiaj ! ;(
EwuśCa będę podła... Ja się uwolniłam spod ciężaru fizyki i nie idę jutro do szkoły. 😀 🏇 Kto jeszcze zostaje w domku? 👀
Ja idę, aż na 4 lekcje 😁
Na maila mojej klasy Sorka od franc wysłała wiadomość o treści: "Aniołki! <tu nieistotne info o konkursie z franc.>" 😵 ja zawsze wiedziałam, że ona jest dziwna, ale Aniołki? 🤔
Tak więc teraz Aniołek 😁 Arroch idzie do łóżeczka, bo się Aniołek nie wyśpi jutro, a musi do kochanej szkółki dla Aniołków iść...
Dobranoc!
Dobranoc Aniołku! 😁 To teraz Aniołek ChingisChan musi się wyspać bo czeka go 9 lekcji :/
mils pomyliło mi się - ta Nokia to jest model C6-00, a nie ta XpressMusic. Z wyglądu obie są podobne i mi się pomyliło ;p
http://xfactor.plejada.pl/1230,20183,1,ona_rozbawila_jurorow_x_factor,1,wideo.htmlNie mogę przestać się śmiać i mnie brzuch boli 😂
"e,e" i te" no nie masz eksa, no nie masz, nie masz, no... nie masz" 😁
daram spoko, dzięki. 😉
EwuśCa dobre! 😂
A ja dzisiaj miałam tylko plastykę, biologię 😍 i w-f , a potem do domu ! 😅 W dodatku miałam na 9.45 lekcje 😀
Florcik o, jakie fajne lekcje! Może dziwna jestem, ale ja tam wolę mieć na rano, wcześniej skończyć i mieć więcej dnia dla siebie. 😀
Wkurza mnie to, że tyle trzeba harować na dobry humor, a tak niewiele trzeba, żeby go spie*****. :/
Na 9:45 i kończyłam 12:20 😎 Mówisz na rano i wcześniej skończyć... w środy zaczynamy najwcześniej lekcje i kończymy najpóźniej czyli od 8😲0 - 16.10 👿
Ja ja dziś spałam do 10 i nie byłam w szkole 😎
o mamo, jaka cudna pogoda! i wszystko się obróciło o 180 stopni! wiedziałam, że z przyjściem wiosny problemy znikną, lub chociaż zmaleją 😎
ankers si! wieczorem zmykam na spacer z psem, bo lubię po zmroku.wszystko jakoś lepiej idzie od kiedy więcej słońca jest.🙂 i przedstawiciele gatunku ludzkiego częściej łączą się w pary😉
za mało ostatnio jeżdżę. uwsteczniam się 😵 😤 Ciężko mi cokolwiek przyzwoicie wykonać. Ze dwa tygodnie temu mi nawet wychodziło (2 konie dziennie codziennie), myślałam że w końcu wytępiłam swój największy błąd, a tu kiszka. Powrócił - i znowu muszę teraz zacząć walkę z własnym ciałem. Muszę ją w końcu wygrać. 😤 Mam nadzieję, że jutro sobie wsiąde na 2 konie bo jeżdżę jakieś 4 razy w tygodniu i rozwijam się ślimaczym tempem 😵
Nie idę dziś na spotkanie do bierzmowania, walić to 😎 nie będę siedzieć tak, jak ostatnio 3h w kościele. Mam nadzieję, że mnie koleś nie wywali, bo mówił że kto dziś nie przyjdzie to wyjazd. W dodatku powiedział, że mamy sobie wziąć poduszki, bo on nas nie wypuści 🤔
Właśnie wróciłam z sesji zdjęciowej 😜 tera czeka mnie sprzątanie i czekanie na kilka fotek 😀
Ja miałam dziś masakryczny dzień w szkole 😤 rozłądowała mi się komórka zapomniałam termaiarza w którym miałam całą papierkową robotę do szkoły i wadłam do domu 30 minut przed matmą żeby zrobić lekcje i wepchnąć w siebie obiad :/.
Mama wyjechała na tydzień więc mieszkam u taty gdzie mogę sobie robić bałagan do woli 😎.
Hermes mam nadzieję że pokażesz fotki🙂
madmaddie, pewnie, że pokażę, bo fotki są genialne 😍 i moje śmieszne minki też 😀