Kącik Małolata...:D

Znalazłam nowy sposób na niezjadanie paczki żelków za jednym razem  😎
Wzięłam 2 żelki zamiast paczki a resztę zostawiłam w szafce w kuchni i nie chce mi się po nie iść  😁
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
04 marca 2011 18:57
Od razu sorki za post, pod postem, ale nie mogę edytować 🤔
No więc jak na razie mam tyle fotek z sesji 😍

To kooocham 💘

Hermes 2 ostatnieeee  😍
Hermes są suuuper !  😍
04 marca 2011 19:44
Wiwaro, EwuśCa, dziękuję, już zaraz będę miała resztę 😀
mils   ig: milen.ju
04 marca 2011 20:00
Hermes cud, miód i orzeszki! 😍 Dawaj wszystko, jak będziesz mogła! 🍴
Hermes - świetne ! 🙂
Małolaty, ja znowu z tym samym pytaniem.. Jaki film obejrzeć  ?🙂
04 marca 2011 20:07
Florcik w tv jest Walle, Madagaskar 2 i coś tam chyba jeszcze. 😉
Florcik zobacz sobie "Never let me go", widziałam wczoraj i przeżywałam dzisiaj cały dzień  😁

Moja mama jest kochana  😍 Pojechała odwieść moją siostrę do babci, tak więc nie było jej w domu jak wróciłam po rysunku, a w kuchni zostawiony obiad, nawet z rozbałtanym sosem z torebki, tylko pogrzewać  🏇

A na francuskim miałam taki napad kaszlu, że nie mogłam z siebie słowa wydusić chyba z 15 min, Sorka bardzo się zdziwiła, jak na jej pytanie o wizytę u pulmunologa powiedziałam, że nie byłam...
04 marca 2011 20:14
mils, Florcik, dziękuję :kwiatek:
Reszta 😉

I moje ADHD się włączyło 😁
daliasta   Szkoda słów.
04 marca 2011 20:18
Hermes aaa.. lubię to.    😀

Florcik film Spadaj/ Stick it, jest fajny.  😉
04 marca 2011 20:24
Hermes ostatnie - lubię to! 😅
04 marca 2011 20:29
daliasta, mils, hehe dzięki :kwiatek: miałam dzisiaj meeega odpały, ale jutro dostanę więcej ;P
daliasta   Szkoda słów.
04 marca 2011 20:31
Hermes więcej, więcej !  🤣
04 marca 2011 20:32
daliasta, jutro :P
daliasta   Szkoda słów.
04 marca 2011 20:35
Hermes może być jutro, ale więcej !  😜
04 marca 2011 20:47
Hermes właśnie, ma być więcej!
O nie mogę! Znalazłam moją trenerkę pingwina w akcji skokowej! 😂
żaczkowa   gone with the wind
04 marca 2011 20:49
Arroch, mnie się pazur wbił w przełyk (obgryzam paznokcie  😡 ) na polskim i tak kaszlałam, że myślałam, że się uduszę... W tym czasie pani kazała mi czytać ćwiczenie (nie słyszałam) i było "oj, Olu, nie uważasz na lekcji, nie podoba mi się to"  😵
Hermes, oczy!!!  😍
daliasta   Szkoda słów.
04 marca 2011 20:52
żaczkowa najgorzej jest kiedy musisz czytać..a tak ci się śmiać che, że nie wytrzymujesz.
Często tak mam.  😁
oooł men! dzisiaj na religii wywiązała się ciekawa "dyskusja" (jeśli można mówić o jakiejkolwiek dyskusji w mojej klasie) o homoseksualiźmie i po pewnym czasie nie wytrzymałam i podzieliłam się z resztą klasy moim zdaniem, tj, że ludzie mający ksenofobię to ludzie ograniczeni, że w ogóle nie powinno nas obchodzić, z kim ktoś chodzi do łóżka, tylko jak np. wywiązuje się ze swoich obowiązków i taka tam moja paplanina... i że nieważne, czy związek homo, czy hetero, nie wypada tak zachłannie się całować w miejscu publicznym, że ślina ścieka...
no i kufa... klasa stwierdziła, że jestem lesbijką... 😎. no, dziewczyny, która mnie bierze?
matko, moja klasa to banda kretynów. media zrobiły im wodę z galarety będącej w miejscu mózgu. już po nich. biedacy...
daliasta   Szkoda słów.
04 marca 2011 21:25
i że nieważne, czy związek homo, czy hetero, nie wypada tak zachłannie się całować w miejscu publicznym

Ewentualnie jeszcze bi.  😉
no ale... z dwoma naraz? 😉
daliasta   Szkoda słów.
04 marca 2011 21:30
ankers można i tak.
Ludzie różne rzeczy wymyślają.  😀
04 marca 2011 21:33
ankers za twoje włosy, to ja chętnie cie wezmę. 😎 Jak już cię w sobie rozkocham to ci ukradnę i spławię. 😉
daliasta tak, bardzo różne. 🤣
w sumie... czasy się zmieniają. liczy się ilość, nie jakość 🙁.
ankers, wielbię ten tekst  😉
który?

a, tak fokle!
przyznawać się, małolaty, raz dwa! kto jest w liceum na biolchemie? no, kto? bo ja się wybieram i nie wiem jak tam jest w ogóle... i co potem?
w sumie... czasy się zmieniają. liczy się ilość, nie jakość 🙁.

Ten 😉
Bo w końcu ktoś to powiedział  😎
04 marca 2011 21:44
ankers to ty dopiero gim kończysz? 😲 Ja myślałam, że ty I klasa LO... 😡 Na biol-chemie mam brata, mogę podpytać. :kwiatek:
Alabamka też ten tekst wielbię! 💃
😎
no bo... nie jest tak? jest. 🙁

mils, zapytaj łaskawie, czy naprawdę nauki jest AŻ tak dużo, że coś opada...
bo mnie straszą. ludzie. a konkretnie jedna... że masakra... ale ona idzie na humana i chce mnie tam zaciągnąć, bo boi się zawierania nowych znajomości i chce mnie w klasie 😎. a ja już jestem dobra z humanstycznych przedmiotów, poza tym co po tym robić? a mnie kręcą roślinki i zwierzaczki.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się