Ja wole cavallo na mnie najfajniej leżą, bardzo lubie lej w cavallo i są trwałe, te Cavallo miałam niedawno "na stanie" i w realu są takie bardziej "żywe", mi się podobały. ES też fajne ale mam wrażenie że ta kratka będzie pogrubiać
ja mam pokaźne łydki więc zwężać nie muszę, za to jako jedne z nielicznych zawsze dobrze leżą mi na tyłku bo nie ma takich dużych różnic między pasem a tyłkiem
Ehh to już sama nie wiem ;/;/ Te cavallo za mna już długo chodzą, ale w Polsce ich nigdzie nie ma. Są w Dojczlandii i aukurat zamawiam rzeczy od osoby która je ma 😉 I tak mnie kuszą... kosztują 400zł, wiec w sumie sporo kasy i mam mętlik czy brać czy nie 🤔 🤔
xxagaxx - ta kratka z cavallo- ten zielony odcień pasuje idealnie do zieleni z esakdron navy green. Oni maja także całe zielone bryczki (zielen identyko jak green) z granatowym lejem (identyko jak navy)... - cudne.
Dramka no niby lepiej. Chociaz wolalabym wydac jak najmniej nawet ponizej tych 250 zl tymbardziej ze to bryczesy na zawody wiec nie na codzien. Chociaz mysle nad tym intensywnie. Przegladam ogloszenia ale zazwyczaj trafiam na rozmiary dla szczuplych lasek 😉 a ceny sklepowe odstraszaja. Najbardziej popularne sa chyba Lugany? Jak sie sprawuja latem na zawodach?
nie no ja trochę zartuje 😉 ale nie obraziłabym się gdyby był mniejszy 😀😀 ale chyba każda z nas tak ma że chciałaby coś w sobie zmienić nie?? 😀😀 Zrobię fotki na pewno bo sama jestem ciekawa jak te bryczesy będą wyglądały w realu 😀 zwłaszcza w świetle dziennym- na słoneczku
właśnie stałam się posiadaczką euro-starów laura flex, są piękne 😜 właściwie to można w nich chodzić po mieście, nie mają rzepów więc wyglądają jak leginsy 😉
właśnie stałam się posiadaczką euro-starów laura flex, są piękne 😜 właściwie to można w nich chodzić po mieście, nie mają rzepów więc wyglądają jak leginsy 😉
wyglądają naprawdę fajnie tylko ta ceeeena 🙁, może gdzieś można nabyć taniej ?