Bryczesy

Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
27 lutego 2011 23:36
xxagaxx pierwsze moim zdaniem ładniejsze 😉

a bryczesy cavallo są bardzo fajnej jakości
majeczka   Galopem przez życie!
28 lutego 2011 06:50
Ja wole cavallo na mnie najfajniej leżą, bardzo lubie lej w cavallo i są trwałe, te Cavallo miałam niedawno "na stanie" i w realu są takie bardziej "żywe", mi się podobały. ES też fajne ale mam wrażenie że ta kratka będzie pogrubiać
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
28 lutego 2011 07:21
Ma ktos biale bryczesy Fair Play z szarym lejem? jak sie sprawuja? jak material i lej?
A moze polecacie jakies z innej firmy tak do 250 zl
xxagaxx Szczerze ani jedna ani druga kratka  🤔

majeczka A na mnie CAVALLO leżą do bani, w dodatku nie maja szew boczny więc nie można zwezyć łydki.

domiwa Nie lepiej dołożyć te 50zł i kupic pikeury?
28 lutego 2011 10:01
ja mam pokaźne łydki więc zwężać nie muszę, za to jako jedne z nielicznych zawsze dobrze leżą mi na tyłku bo nie ma takich dużych różnic między pasem a tyłkiem
Ehh to już sama nie wiem ;/;/ Te cavallo za mna już długo chodzą, ale w Polsce ich nigdzie nie ma. Są w Dojczlandii i aukurat zamawiam rzeczy od osoby która je ma 😉 I tak mnie kuszą... kosztują 400zł, wiec w sumie sporo kasy i mam mętlik czy brać czy nie  🤔 🤔
xxagaxx - ta kratka z cavallo- ten zielony odcień pasuje idealnie do zieleni z esakdron navy green.
Oni maja także całe zielone bryczki (zielen identyko jak green) z granatowym lejem (identyko jak navy)... - cudne.

A ta kratka w realu b. fajnie wygląda.
28 lutego 2011 11:13
Dramka no niby lepiej. Chociaz wolalabym wydac jak najmniej nawet ponizej tych 250 zl tymbardziej ze to bryczesy na zawody wiec nie na codzien. Chociaz mysle nad tym intensywnie. Przegladam ogloszenia ale zazwyczaj trafiam na rozmiary dla szczuplych lasek 😉 a ceny sklepowe odstraszaja.
Najbardziej popularne sa chyba Lugany? Jak sie sprawuja latem na zawodach?
dobra laski, przekonałyście mnie do Cavallo😀 właśnie je kupiłam. Zobaczymy czy będę was nękać jak przyjdą i się rozczaruje 🙂 joke of course😀😀
domiwa Niestety Lugany nie maja opcji zraszania latem  😁

majeczka

Ja mam żabie łydki niestety. Niby cavallo maja prosty pas mi w nich robi się piłeczka  😤
28 lutego 2011 16:34
Dramka hehe opcji zraszania nie wymagam 😉 Klimatyzacji tez nie;d wazne zeby "oddychaly"
Oddychają, lej też  😉
ha ha ha
ten wątek winien sie nazywać "Dramka Radzi = z poradnika bryczesowego guru"  🏇 🏇
28 lutego 2011 17:03
Dramka no to najwazniejsze 😉 A klimatyzacje zawsze mozna zrobic 🏇
Dodofon hehe dobre, przypuszczam,ze w jednym tomie sie nie zmiesci 🙂
dodofon 😁 podoba mi się  😉

28 lutego 2011 19:12
xxagaxx, będziesz zadowolona, także nękania się nie boje;-)
I czekamy na fotki  😉
ok 😀 samych bryczesów wam zrobię na pewno 😀😀 Bo na moim grubym tyłku już tak ładnie wyglądać nie będa xD No ale to pewnie dopiero na święta przyjadą.
Jeżeli masz rozmiar 38 nie możesz mieć gruby tyłek. Chociaz Ja tez mam taki rozmiar i uwazam ze mam ogromniasty  🤔  😁
Idźcie się leczyć moje drogie  😉 O ile to wyleczalne  😁
nie no ja trochę zartuje 😉 ale nie obraziłabym się gdyby był mniejszy 😀😀 ale chyba każda z nas tak ma że chciałaby coś w sobie zmienić nie?? 😀😀 Zrobię fotki na pewno bo sama jestem ciekawa jak te bryczesy będą wyglądały w realu 😀 zwłaszcza w świetle dziennym- na słoneczku
Czy jakaś dobra utalentowana duszyczka namaluje mi brązowy/czekoladowy lej w tych bryczesach?  :kwiatek:
właśnie stałam się posiadaczką euro-starów laura flex, są piękne 😜 właściwie to można w nich chodzić po mieście, nie mają rzepów więc wyglądają jak leginsy 😉
Dramka proszę (kolor na podstawie zdjęcia brązowych pikeur z internetu):

edit: większe zdjęcie
Magdzior   👍  :kwiatek:

PS. Męskie soft shell niestety za duże, a mniejszych nie robią  🙁
04 marca 2011 21:25
🤔 Ale niespodzianka! Nigdy nie widziałam takich portek! Kombinezon prawdziwy 😉
właśnie stałam się posiadaczką euro-starów laura flex, są piękne 😜 właściwie to można w nich chodzić po mieście, nie mają rzepów więc wyglądają jak leginsy 😉

wyglądają naprawdę fajnie tylko ta ceeeena  🙁, może gdzieś można nabyć taniej ?
04 marca 2011 21:35
Dada,  wydaje mi się że to
a. mało wygodne
b. mało praktyczne
c. dziwnie wygląda
d. śmieszne jest 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się