nopebow daj mi chwilkę ... 😵
Choco -Jared Joseph Leto (ur. 26 grudnia 1971 w Bossier City w Luizjanie) – amerykański aktor, model, wokalista i gitarzysta zespołu 30 Seconds to Mars. Rocznikowo 40 .
x- liczba krzakow z pierwszym rzedzie
y- liczba krzakow w drugim rzedzie
x- 1/4x =y + 1/4 x
3/4x - 1/4 x=y
1/2 x=y
x=2y
czyli w pierwszym rzędzie musiało być na początku 2 razy więcej krzaków
odp: 2:1 <----------------- nopebow masz . 😎
ChocoPetrol, to jest skopiowane z zadane.pl 😎 Chyba nie jestes taki dobry z matematyki...
Haha. Tak też myślałam! 🤣
ja zawsze kopiuje z zadane.pl ale skoro ktoś tu lubi matme to czemu nie 😀iabeł:
Ale on to właśnie skopiował z zadane.pl 😉
ale przecież on jest sobą! 🤣 Wybitnym matematykiem, dojrzałym chłopakiem... 😀
haha . 😁 też znalazłem te zadanie . 😁
nie , III gim. to za bardzo , a co do dojrzałego chłopaka to daleko jeszcze.
haha . 😁 też znalazłem te zadanie . 😁
nie , III gim. to za bardzo , a co do dojrzałego chłopaka to daleko jeszcze.
Z którego jesteś rocznika?
ChocoPetrol, chłopaku, jesteś tu drugi dzień, jako nowy, odrodzony, wspaniały prestige w nowym wcieleniu, a już skłamałeś. nie jesteś sobą, jestes quoniarkiem, który chce zaimponować innym. Jeśli to jest Twoja prawdziwa osobowośc, to Ci wspołczuję...
Choco, kończ waść, wstydu oszczędź...
Dzisiaj Chingis mnie dzisiaj nie zabił 🏇 przez pół godziny spacerku opowiadałam mu o babie jadzie, która zjada niegrzeczne brykające 7-mio letnie wałachy rasy wielkopolskiej 😁 o dziwo nawet nie brykną 😀.
W ogóle gdzie się podziała Jasnowata i trupka? 👀
Ej, dobra. Dajcie spokój, chłopak się przecież stara! A poza tym, istnieje magiczny przycisk "ignoruj" jeśli nie chcecie czytać jego wypowiedzi.
W ogóle gdzie się podziała Jasnowata i trupka? 👀
Pewnie u koniowatych 🏇
I znowu się zaczyna...
Muszę napisać jakieś wypracowanie i przeczytać wreszcie tych "Niemców", a tak mi się nie chce.
Graba. dawno cię nie było w naszym wątku. 🙂 Co u ciebie słychać?
MAŁOLATY! Piszcie coś, nudzi mi się 🤣
Ja skorzystam z tego magicznego przycisku 'ignoruj'. 😎
Wiecie co, bolą mnie chyba wszystkie mięśnie jakie istnieją po wczorajszym. 😵
Graba. właśnie, co tam u ciebie?🙂
Nienawidzę historii .. A we wtorek kartkówka . 🙄
A ja jutro muszę iść na galowo, mamy dzień otwarty i będę oprowadzać 'potencjalnych uczniów' po szkole 😎
EwuśCa przybij piątkę 🙄 ja też jej nienawidzę. Ale mam kartkówkę jutro 🙄
ja juz po kwalifikacyjnych zawodach skokowych 🏇 2 miejsce 💃 jeszcze pol final i final ... Ja chce do finalowych 😀iabeł: za 1 miejce mozna wygrac 6tys nok = 3tys zlotych 😁 nie mato jak AEG 😀 a wy malolaty jezdzicie na jakies zawody ? 🏇
Ema_6 gratulacje 😉
Ja raczej nie, chociaż w najbliższej przyszłości kto wie. Ostatnio byłam na potędze skoku 😀
ja tez chcem na potege skoku ! 😤 na zawodach widzialam malego kuca shetlanda co skakal 120 😀 on on mial ile ? 110 cm ? 😁
i za gratulacje dziekuje :kwiatek: chociasz ja bede na zawodach do jutra .. i jutro czekaja nas zawody skandynawskie 😀 jesli bede miala jutro miejsce 1,2 albo3 dostane sponsora ! 💃
Ja skakałam na rekreacyjnym hucułku, doszliśmy do 110cm.
Ema gratulejszyn! 😀
Ja skakałam dwa razy w życiu. Raz jeszcze w rekreacji, czego chyba nie można nazwać skokami. 😂 I wczoraj w lesie przez kłody, Frania mi kazała. 😁
a moj najwyzszy skok to 150 cm 🙄 i to jeszcze na koni taty libertym 😀 mial 23 lata ,a miesiac pozniej odszedl 😕
stary byl... a traktowany byl jak najlepszy kon na swiecie .. 😉 moze pozniej wzuce zdj. jego, byl siwy.. no prawie bialy mozna powiedziec