Kącik Małolata...:D

ChocoPetrol   Jestem kim jestem .
27 lutego 2011 11:55
nopebow daj mi chwilkę ...  😵
Choco -Jared Joseph Leto (ur. 26 grudnia 1971 w Bossier City w Luizjanie) – amerykański aktor, model, wokalista i gitarzysta zespołu 30 Seconds to Mars. Rocznikowo 40 .
27 lutego 2011 11:59
x- liczba krzakow z pierwszym rzedzie
y- liczba krzakow w drugim rzedzie

x- 1/4x =y + 1/4 x
3/4x - 1/4 x=y
1/2 x=y
x=2y

czyli w pierwszym rzędzie musiało być na początku 2 razy więcej krzaków
odp: 2:1 <----------------- nopebow masz . 😎
Graba.   je ne sais pas
27 lutego 2011 12:03
ChocoPetrol, to jest skopiowane z zadane.pl 😎 Chyba nie jestes taki dobry z matematyki...
Haha. Tak też myślałam!  🤣
ja zawsze kopiuje z zadane.pl ale skoro ktoś tu lubi matme to czemu nie  😀iabeł:
Ale on to właśnie skopiował z zadane.pl  😉
Graba.   je ne sais pas
27 lutego 2011 12:05
ale przecież on jest sobą! 🤣 Wybitnym matematykiem, dojrzałym chłopakiem... 😀
27 lutego 2011 12:06
haha . 😁 też znalazłem te zadanie . 😁

nie , III gim. to za bardzo , a co do dojrzałego chłopaka to daleko jeszcze.
haha . 😁 też znalazłem te zadanie . 😁

nie , III gim. to za bardzo , a co do dojrzałego chłopaka to daleko jeszcze.

Z którego jesteś rocznika?
Graba.   je ne sais pas
27 lutego 2011 12:08
ChocoPetrol, chłopaku, jesteś tu drugi dzień, jako nowy, odrodzony, wspaniały prestige w nowym wcieleniu, a już skłamałeś. nie jesteś sobą, jestes quoniarkiem, który chce zaimponować innym. Jeśli to jest Twoja prawdziwa osobowośc, to Ci wspołczuję...
Choco, kończ waść, wstydu oszczędź...
ChingisChan   Always a step ahead! :)
27 lutego 2011 12:13
Dzisiaj Chingis mnie dzisiaj nie zabił 🏇 przez pół godziny spacerku opowiadałam mu o babie jadzie, która zjada niegrzeczne brykające 7-mio letnie wałachy rasy wielkopolskiej 😁 o dziwo nawet nie brykną 😀.
W ogóle gdzie się podziała Jasnowata i trupka? 👀
Ej, dobra. Dajcie spokój, chłopak się przecież stara! A poza tym, istnieje magiczny przycisk "ignoruj" jeśli nie chcecie czytać jego wypowiedzi.
W ogóle gdzie się podziała Jasnowata i trupka? 👀

Pewnie u koniowatych  🏇
mils   ig: milen.ju
27 lutego 2011 12:13
I znowu się zaczyna...
Muszę napisać jakieś wypracowanie i przeczytać wreszcie tych "Niemców", a tak mi się nie chce.
Graba. dawno cię nie było w naszym wątku. 🙂 Co u ciebie słychać?
MAŁOLATY! Piszcie coś, nudzi mi się  🤣
Ja skorzystam z tego magicznego przycisku 'ignoruj'. 😎

Wiecie co, bolą mnie chyba wszystkie mięśnie jakie istnieją po wczorajszym. 😵
Graba. właśnie, co tam u ciebie?🙂
Nienawidzę historii .. A we wtorek kartkówka .  🙄
A ja jutro muszę iść na galowo, mamy dzień otwarty i będę oprowadzać 'potencjalnych uczniów' po szkole  😎
EwuśCa przybij piątkę  🙄 ja też jej nienawidzę. Ale mam kartkówkę jutro  🙄
.
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
27 lutego 2011 12:45
ja juz po kwalifikacyjnych zawodach skokowych  🏇 2 miejsce 💃 jeszcze pol final i final ... Ja chce do finalowych  😀iabeł: za 1 miejce mozna wygrac 6tys nok = 3tys zlotych  😁 nie mato jak AEG  😀 a wy malolaty jezdzicie na jakies zawody ?  🏇
.
Ema_6 gratulacje 😉
Ja raczej nie, chociaż w najbliższej przyszłości kto wie. Ostatnio byłam na potędze skoku 😀
27 lutego 2011 12:53
ja tez chcem na potege skoku !  😤 na zawodach widzialam malego kuca shetlanda co skakal 120  😀 on on mial ile ? 110 cm ? 😁
i za gratulacje dziekuje  :kwiatek: chociasz ja bede na zawodach do jutra .. i jutro czekaja nas zawody skandynawskie  😀 jesli bede miala jutro miejsce 1,2 albo3 dostane sponsora ! 💃
Ja skakałam na rekreacyjnym hucułku, doszliśmy do 110cm.
Ema gratulejszyn! 😀
Ja skakałam dwa razy w życiu. Raz jeszcze w rekreacji, czego chyba nie można nazwać skokami. 😂 I wczoraj w lesie przez kłody, Frania mi kazała. 😁
27 lutego 2011 13:00
a moj najwyzszy skok to 150 cm  🙄  i to jeszcze na koni taty libertym  😀 mial 23 lata ,a miesiac pozniej odszedl  😕
ChingisChan   Always a step ahead! :)
27 lutego 2011 13:16
Ema co się stało?🙁
27 lutego 2011 13:19
stary byl... a traktowany byl jak najlepszy kon na swiecie .. 😉  moze pozniej wzuce zdj. jego, byl siwy.. no prawie bialy mozna powiedziec
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się