ankers, tylko że ja akurat mam kuce, no i lata doświadczenia i reklamy "z ust do ust". przynajmniej wiem, że maluchy idą do dobrego domu. ostatnio się nawet Niemcy odezwali 😲
chciałam o czymś napisać i zapomniałam 😤
Ja tam mam 166 cm wzrostu i się cieszę, bo na każde konie się mieszczę 😁 tylko trochę mam problem z siodłami ujeżdżeniowymi, bo trochę mi nóg brakuje 😀
niemiłek zapisuj sobie w zeszycie od matmy . 😀iabeł:
Ja mam 156 a i tak bardzo ostatnio urosłam 😉
jaki kucyk ! 💘 jest przeprzeprzeprzepiękny . 😍 😍 😍 😍
Ja nawet z 1 kucykiem się nie umiem pożegnać...
przeprzeprzeprzeprzeprzekochane!!! 😍 😍 😍
niemiłek ja bym go schrupał na śniadanko 💘 .
swojego pierwszego konia w życiu bym nie sprzedała. chciałabym też, żeby Zbir został u nas na dożywocie, urocze zwierzę. a reszta... gdyby ktoś dał dobrą cenę i koń poszedłby do dobrego domu, to czemu nie. dookoła jest mnóstwo dobrych koni z hodowli naszych znajomych, tylko jakoś kupować nie ma komu 🙄.
ChocoPetrol, żaczkowa, za to jakie wredne! a jak się kowal nawkurza, zanim je rozczyści... 😁
niestety sprzedawanie koni nie idzie zbyt szybko i dlatego powstały strony typu allekonie .
nigdy bym nie kupił konia przez internet . 🙄
niemiłek - kuce zwykle takie są . 😉 ja jestem wielbicielem kuców . 💘
Choco, zależy jak rozumiesz kupowanie przez internet. sieć to najlepsze miejsce na ogłoszenia (oprócz robienia sobie reklamy na różnych jeździeckich imprezach :cool🙂. wpisujesz jakiego konia chcesz, wyskakuje Ci, sprawdzasz, dzwonisz, jedziesz, zabierasz weta, jak wszystko okej to kupujesz. bardzo fajna sprawa moim zdaniem.
idiotka ze mnie, przegapiłam koncert Apocaliptyki 🙄 w Krakowie, więc wsiąść do pociągu i zajechać, no problem. 😵
mnie zawsze postarzają, starsze osoby mówią do mnie per 'pani'
ankers z drugiej strony racja , ale nie którzy potrafią kupować dla swoich córeczek słit córeczek super quni$ia przez internet i nawet nie sprawdzają . Mnie to tam nie dotyczy bo nie planuję sobie konia kupować ani nic w tym stylu . :/ A szkoda .
madmaddie do mnie tak w każdym sklepie w oln mówią . 😉
Dobra małolaty żegan czule, bo idę sprzątać mój bajzel w pokoju 😵
Hermes , powodzenia . 😉
Ja wczoraj sprzątałem . 😀
ja nie sprzątam, on i tak zaraz sam się zrobi 😁 wszędzie mnie dosięgnie, nawet w szafce w szkole
mnie zawsze postarzają, starsze osoby mówią do mnie per 'pani'
madmaddie do mnie tak w każdym sklepie w oln mówią . 😉
ChocoPetrol, mówią do Ciebie pani? 😁
pogrubienie moje
niemiłek rozbroiłaś mnie . 😁 mówią PAN ! 😀
madmaddie ty też mnie rozwaliłaś tym postem . 😀
"Tylko idiota ma porządek, geniusz potrafi zapanować nad chaosem" 😎
ja nie mam ani syfu ani porządku . 💃 jestem normalny ! 💃 😁
u mnie w pokoju jest walka o przetrwanie 😎
niemiłek to jak wchodzisz do pokoju ? 👍
ChocoPetrol, w zależności od dnia albo wielkim krokiem albo skokiem 🤣
a sprzątam co 2 dni!
niemiłek to brawo . 😀 ludzie PISZEMY ! 😀
ja mam "w miarę" porządek, ale może to dlatego, że mało czasu spędzam w swoim pokoju 😀
nopebow, mi wystarczy 10min, żeby z mega porządku zrobić wielki burdel :emot4:
heh, Małolaty, rozwiązałam problem wyboru studiów( jak pokonam jedynkę z matmy, of course)
madmaddie to świetnie ! 😉 ja już wiem jna jakie studia idę . 😁