ChocoPetrol Ciekawość mnie zżera, dlaczego inny nick?
Sam nie wiem . Chcę być sobą a nie Prestigiem . Myślę , że to dobra odpowiedź .
Prestige to nie ty? 😉 Czyżbyś wtedy nie zachowywał się naturalnie?
Oooo zaczyna się robić ciekawie 😀
I nie posprzątałam pokoju 😁 bawiłam się ze zwierzętami 😀
Nagle okaże się że Prestige był seryjnym mordercą 😁.
Po prostu nie rozumiem niektórych teorii, dlatego spytałam 😉
Byłem Prestige ale nie byłem sobą - Patrykiem . Byłem osobą która wkurzała każdą osobę i to mi się nie podobało . Miałem czas na przemyślenia i oto jestem . Jestem sobą .
Tak , nie zachowywałem się naturalnie .
Z twojej wypowiedzi wynika, że byłeś sobą 😉 Po prostu chcesz się zmienić ale muszę ci powiedzieć, że nadal złe myśli na temat prestige jako ciebie jestem prawie pewna, że zostaną. Ja na twoim miejscu starałabym naprawić błędy i zmienić się a nie stawać się nową osobą pod nowym nickiem bo od razu ci się to nie uda a ciągłe zmienianie nicku problemu nie rozwiąże ale to twój wybór.
W każdym razie, witamy ponownie! :kwiatek:
A ja zapraszam, w końcu nowa notka na moim fbl. 🙂
A może ChocoPetrol to nie Prestige ?;> 😁
Właśnie wróciłam z koleżanką z kina . Byłyśmy na 'Jak się pozbyć celulitu' . Ale się uśmiałam . :P
Faken i jaranie skórek z banana rządzą . 🏇
Dziękuję . :kwiatek:
Bym nie usuwał konta Prestige , ale mój kochany brat podejrzał konto i napisał do kogoś żeby usunąć konto . :/ Może to i lepiej ...
Hermes ! 😁 Dalej bajzel w pokoju ? Nie ładnie . 🤬
EwuŚca ja to ja . 😀
ChocoPetrol, pewnie, że bajzel 😀 aleu było ważniejsze uczenie psa i kota skakania przez przeszkody xD
Aha . 😁
A ja znalazłem moje ultra emo zdjęcie . 😀 😂
Co do fbl - moje w profilu jest. 😉
Presti... Sorry, Choco! Znowuż do nas zawitałeś. 😀
Ja siedzę sobie w pokoju z forumową sydney i wżeram czekoladę (której już w sumie to nie ma). Ach, jeszcze tylko czekam z niecierpliwością na wyniki Lotka. 😂
mils ! 😀
Widziałaś moje emo zdjęcie ? 😀
Godzinę temu kupiłam w sklepie doładowanie za 35 zł i nie wzięłam go ze sobą 😵 😤
idziosława to idź do sklepu i odzyskaj . 😉 jak bym mógł to bym poszedł z tobą . 😀
dobra nie mam co robić , i chyba mi się nudzi . Co robicie ? ;>
Czekamy na wyniki losowania Lotka... 😂
mils co ty z tym totkiem . 😀 chyba zaraz na you tube puszczę sobie reklamę always . 😁
idziosława a daleko masz sklep? 🙂 Idź i poproś, na pewno pamiętają jeszcze 😉 ja mam sklep zaraz pod swoją kamienicą i uwielbiam to. 😎 Bo gdy np nagle zachce mi się popcornu czy chipsów to wystarczy że zejdę pare stopni i przejdę kilka metrów 😁
pamiętam że kiedyś w Lotku był taki dziwny koleś. Przy losowaniu robił jakieś dziwne ruchy, np mówił "Przechodzimy do losowania dużego lotka.." i podchodził do maszyny w taki ... inny 😂 sposób - wykonując jakieś ruchy rękoma i nogami myśląc, że chyba jest fajny i zabawny. Pamięta ktoś takiego? 😁
idziosława to idź do sklepu i odzyskaj . 😉 jak bym mógł to bym poszedł z tobą . 😀
Właśnie nie mam paragonu, nic. Jak jutro będzie ta sama babka to pójdę, już mi się nie chce 🙄
idziosława a daleko masz sklep? 🙂 Idź i poproś, na pewno pamiętają jeszcze 😉 ja mam sklep zaraz pod swoją kamienicą i uwielbiam to. 😎 Bo gdy np nagle zachce mi się popcornu czy chipsów to wystarczy że zejdę pare stopni i przejdę kilka metrów 😁
Niby nie daleko, to taki "wiejski" sklepik.
nopebow ta, pamiętam go, skłaniał mnie do oglądania każdego losowania. 😀
Choco w.....? 😎
mils co ty z tym totkiem . 😀 chyba zaraz na you tube puszczę sobie reklamę always . 😁
Aż mi się przypomniało 😵 Jak ktoś chce mnie wkurzyć to zaczyna śpiewać "każdy dzień jest twój (...)
Nienawidzę tego 😤
mils o co kaman ? 😀
idziosława ja uwielbiam tą reklamę 😁 bądź tip-top pewna siebie . 😁
Choco tyle o tym gadałam i ty nie wiesz... 🤣
aaaaa . 😀 ta reklama mnie rozbraja . 😂
Każdy dzień jest Twój, kiedy always masz... Spójrz sama, wszystko wchłania, zdrowa ochrona zapewniona. 😀iabeł: