Olsztyńscy voltowicze

witam Catanzaro witam
Ircia, nie martw się, tydzień się jeszcze nie skończył  🙂 . Jutro odpada bo jadę poszaleć po mieście, ale w sobotę, kto wie. Może wpadnę z bonusem...

Catanzaro , nie martw się, myślę, że zaraz ktoś coś poradzi  :kwiatek:
Ircia   Olsztyn Różnowo
23 lutego 2011 20:48
Kosteczka Z bonusem? Tylko mi nie mów że masz zamiar u mnie urodzić?  🙇 😵
Nie, no aż tak źle to jeszcze ze mną nie jest, mam jeszcze 6 tygodni. Powiem tylko, że do tego celu musimy przyjechać na dwa samochody bo mój nie przystosowany 🙂 Już zgadłaś?
Ircia   Olsztyn Różnowo
23 lutego 2011 21:00
kosteczka Zgadłam, zgadłam  :kwiatek:
ircia2   KARULA ZOŁZULA:)
23 lutego 2011 21:04
coś kombinujecie a ja oczywiście nic nie wiem 😤 🤔
dziewczyny sory za te duże litery :kwiatek:
hej hej Catanzaro byłaś we Wrzesinie? Podobno tam jest bardzo fajnie ; )
A bo my tak lubimy knuć za Twoimi plecami  😀iabeł:  😁

I tu muszę niestety konkurencję pochwalić, też słyszałam, że we Wrzesinie można się rozwinąć i trochę poszaleć jeżeli chodzi o skoki, magdanik ma rację.
A tak co do Wrzesiny, to czy ktoś się orientuje jaki będzie termin tegorocznych zawodów ujeżdżeniowych i czy wreszcie zrobią otwarte? Bo z tego co słyszałam to wcześniej robili zamknięte, tylko dla swoich.
Ircia   Olsztyn Różnowo
23 lutego 2011 21:23
ircia2 Przyjedz po prostu na Różnowo w końcu  👿
kosteczka tylko skokowo? bylam pewna ze ujezdzeniowo tez ;d
O ujeżdżeniu dużo nie słyszałam, bardziej zachwalali mi skoki  🏇
kosteczka pochwal sie rudym szczęściem
**Ola** nie wiem czy mnie pamiętasz, ale miałam przyjemność rozmawiać z Tobą w stajni 🙂 Czyściłaś akurat siodło 😀

Oj to chyba dawno było, bo nie pamiętam kiedy ostatni raz siodło czyściłam 😁

A co do Wrzesiny, to dojazd kiepski. Catanzaro szuka miejsca do którego nie trzeba dojeżdżać samochodem. U nas rzeczywiście ciężko z rozwojem bez własnego konia.
Właśnie, miał być łatwy dojazd, a do Wrzesiny dojedzie jedynie komunikacją wiejską  😁 + spory kawałek o własnych siłach.

zielona33, chętnie się pochwalę, ale nie mam jeszcze żadnych zdjęć. Konik kupiony, ale jeszcze nie przywieziony. megi007, nie masz jakiegoś zdjęcia Hektora dla zielonej?  :kwiatek:

Coraz więcej Olsztyńskich voltowiczów się  pojawia, miło 😉
Właśnie, miał być łatwy dojazd, a do Wrzesiny dojedzie jedynie komunikacją wiejską  😁 + spory kawałek o własnych siłach.
to tak w ramach rozgrzewki, rozumiem?  😀
a czym tam można dojechać?
Dziewczyny, dziękuję za pomoc  :kwiatek: Na pewno spróbuję, z tego co widzę, to ceny mają ok, tylko jeszcze ciekawe jak z tym dojazdem.

**Ola** hmm wiesz co, ja nie jestem pewna czy z Tobą rozmawiałam 😀 przeglądałam Twojego pbl iii Ty masz rude włosy czy blond? Bo już zgłupiałam 😀 Rozmawiałam z dziewczyną od siwka, która ma rude włosy  😁
Catanzaro, Ja mam tego fbl z forumową silverstar i ona jest właścicielką Siwka a ja Kasztanka 🙂 Więc to z nią musiałaś rozmawiać🙂
megi007, nie masz jakiegoś zdjęcia Hektora dla zielonej?  :kwiatek:

Mam!  🏇 Może rewelacyjne nie są za to młodzian zdecydowanie super koń!  🙂 Będzie z niego pociecha  🙂

i z kochającą mamusią  😉
24 lutego 2011 20:40
troche jak Heca,widze że mamusia ma silne geny które przekazuje,bo niestety siwy w tatusia nie jest
Catanzaro, Ja mam tego fbl z forumową silverstar i ona jest właścicielką Siwka a ja Kasztanka 🙂 Więc to z nią musiałaś rozmawiać🙂

no to wszystko jasne  😁 tak właśnie coś mi się wydawało, że tamta koleżanka ma inne imię  😀
[quote author=kosteczka link=topic=216.msg912110#msg912110 date=1298536169]

to tak w ramach rozgrzewki, rozumiem?  😀
a czym tam można dojechać?
[/quote]

W takie mrozy taka rozgrzewka to raczej jest wskazana 🙂
Dojedziesz prywatnymi "OKEJKAMI": Perkoz, albo Grzesiem (nie wiem jak tam się to dokładnie nazywa), zatrzymuje się też PKS, a później już tylko z kilometr spacerkiem i jak nie zamarźniesz po dorodze to jesteś na miejscu  😁

megi007,  :kwiatek: A to to na samym dole, to które moje? Bo trudno rozpoznać. To fikające to Hexa?

ircia2, od Hecy to on chyba trochę wyższy jest. A na zastanowienie się nad maścią to ma jeszcze trochę czasu, kto wie, może jeszcze wyskoczy jakiś kasztan w siwiźnie  🏇
🏇 śliczny jest kosteczka  😅
megi007,  :kwiatek: A to to na samym dole, to które moje? Bo trudno rozpoznać. To fikające to Hexa?

Tak. To z bardzo przyjemną miną i nogami w niebie to Mamusia. Młodzian to ten poszkodowany  😉
Catanzaro - no nareszcie ktos z moich okolic !  💃 ja z Gdyni jestem 🙂 a gdzie w Gdansku jezdzilas ? fakt, w Olsztynie ciezko z jazdami. a do wspoldzierzawy ja mialam konia :P
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
25 lutego 2011 15:29
Angeel
No wiesz... ja też z pomorza, bliżej mi do Gdańska niż Olsztyna 😎
25 lutego 2011 22:11
zielona33jak tam lary sie prezentuje na dzień dzisiejszy?nabrał masy?dawaj fotke 😀
Tak. To z bardzo przyjemną miną i nogami w niebie to Mamusia. Młodzian to ten poszkodowany  😉
Co za wyrodna mamuśka  😁

🏇 śliczny jest kosteczka  😅
A dziękuję  :kwiatek: Ale niestety wszystko, co małe jest piękne, zobaczymy jak to to będzie wyglądało za rok i czy będzie chociaż trochę do konia podobny.

zielona33jak tam lary sie prezentuje na dzień dzisiejszy?nabrał masy?
ircia2, cóż to za fachowy żargon? Nabrał masy? A mówisz, że to ja handlarz jestem  😁  🏇
zielona33jak tam lary sie prezentuje na dzień dzisiejszy?nabrał masy?dawaj fotke 😀

🏇 nabrał nabrał duupkę ma już fajną i w główce odwala  😜
26 lutego 2011 10:07
kosteczka a co nie jesteście handlarzami?popraw mnie jak się myle!!!
Pauli - no ale ty to tak po drodze z 3miasta do Olsztyna :P a Catanzaro wybitynie z moich stron 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się