Kącik Małolata...:D
Zgadza się 😉
żaczkowa bo mieszkasz w Krakowie, to dlatemu 🤣
Ale naprodukowałyście. 😵
Jak wyszłam o 12 tak wróciłam o 22. 😁
Byłam u koni i koleżanki..a nogi mi mało do d... nie wlezą.
W sprawie Prestige musimy zaczekać na mils, ona ma pewnie informacje z pierwszej ręki.
Bieszczady jak dla mnie ok, ale z taką klasą jak moja... litości 😤
Miałam nie jechać ("nikt cię zmuszał nie będzie"😉, ale od razu wiedziałam, że jest nie halo. Za tydzień po zebraniu było "kłamiesz, mówiłaś, że twoje koleżanki nie jadą, a jadą, więc masz jechać, z resztą wycieczki są po to, żeby na nie jeździć!!!".
mils, niestety jak na razie nie będzie na r-v 🙁
Mi mama każe jechać do Amsterdamu z klasą bo "mam być normalna i jeździć w inne miejsca niż zawody i tory wyścigowe" 🙄
Facebook nie działa 🤬
daliasta powody osobiste 😉
A ja właśnie nigdzie nie jeżdżę, nie chodzę na żadne imprezy, do koleżanek/z koleżankami (no, chyba, że do szkoły), na zawody też nie, bo oglądam przy okazji moich startów, poza tym mam dużo zawodów w domowym klubie (m.in. memoriał im. mjr Królikiewicza). 🤔wirek:
A dzisiaj się tak na mamuśce wyżyłam, że spałam 4 godziny od 15 🤣
Ja w gimnazjum w ogóle nie jeździłam z klasą, uważałam ich za bandę kretynów.
Co za szczęscie że w liceum mam super klasę, w piątek urodziny dwóch jej członków!😅 i idzie z 28 osób z samej klasy
ja też na zawody jeżdżę tylko jak startuje(czyli teraz praktycznie wogle), a na wyścigi luzakować 😉
dziewczyny chyba musicie ze mną dzisiaj trochę posiedzieć bo nie mogę spać!
Ja w gimnazjum nie przepuściłam żadnej wycieczki. 😜 😜
A teraz nie byłam na żadnej i nie mam zamiaru być. 😎
trupka, powtarzam się, ale: masz świetnych rodziców.
U mnie w klasie się dzieją takie rzeczy, że gęba opada, ale cóż... Ze mnie się śmieją z powodu koni. 😉
"bo wszyscy to debile, tylko ty jedna mądra!!!" - moja koffana mamuuuusia 😉
Jezu, ale dół...
żaczkowa zarzuć im jedną, dwie riposty i może im się zrobi głupio. 😉
Ja tam nie przepadam za wycieczkami w towarzystwie mojej klasy.
Ogólnie lubię dużo osób, ale jest kilka typu : jesteśmy zgraną klasą, ale jak nie patrzycie to obrabiamy Wam dupę aż miło.
Dwulicowość i patrzenie z ukosa doprowadzają mnie do szału. 🤬
Pomóżcie mi. Co mam kupić/zrobić koleżance na 18? Jutro już środa, a uro w sobotę. Genialna jestem, żeby się wcześniej za to nie zabrać. 🤔
Kawecan, wtedy jest "nie pyskuj, bo dostaniesz w japę".
Ja do nich nie mam siły, nawet zgodę na zawody mi nie chcieli podpisać... Tzn. tatuś podpisał (bo go wgl nie ma w domu) przylazła mamusia, nagadała mu, przychodzę do pokoju, a tu potargana kartka za zgodą... Ale skleiłam i skserowałam. 😉
[quote author=Misskiedis link=topic=30353.msg909855#msg909855 date=1298397846]
Kawecan, spotkamy się w Skręcie na tydzień (ja od 6.08) 😉
To super! 😀
Mam nadzieję że dostanę się do czerwonego pokoju. 😀
[/quote]
Ekhem, ekhem, czerwony pokój to rezerwujemy my, z Filką i Dzastek92 😎
Pobudka! 💃
Jadę dziś do konia mimo że jestem chora! : )
Małolaty wybywam do stajni 😀
Oglądam 'Krzyżaków' .. Książka mnie przeraża . 😁
Jeszcze tylko dobre streszczenie . ;]
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg910914#msg910914 date=1298462010]
Oglądam 'Krzyżaków' .. Książka mnie przeraża . 😁
Jeszcze tylko dobre streszczenie . ;]
[/quote]
ja filmu nie wytrzymałam i ograniczyłam się do streszczenia 😀
A ja przeczytałam całą książkę 😲 Za to np. przez Pana Tadeusza już nie przebrnęłam 😁 Za to wierzcie mi, będziecie narzekać jak dojdziecie do Ferdydurke, to jest dopiero po... kręcona lektura 😵
My mamy jakąś lekture na po feriach, a ja nawet nie mam pojęcia jaką. Dzisiaj mój koń nie był taki tragiczny. Uchronił síę chłopak od podróży do Włoch ;P
Frania nie jakąś, tylko aż 3 naraz z tego co wiem. Wiem niestety tylko dwie, 'Kamizelka' i 'Gloria Victis'. Pojęcia nie mam jaka ta trzecia, w dodatku co do Glorii nawet pewna nie jestem.
Ja mam na po feriach Quo vadis.
Doczytałam do 200 i nie mam siły dalej.Film już widziałam. 😀iabeł:
Kamizelka ma chyba ze 4 strony, więc bez paniki 😉
Gloria też bardzo krótka.😉
Dla mnie nie problem to przeczytać, tylko ja podchodzę do lektury z negatywnym nastawieniem i potem nic nie pamiętam z niej. Jak czytam książkę normalnie to pamiętam o co chodziło, z lektur nie. 😵
Przy takich krótkich lekturach może będzie Ci łatwiej 😉