Kącik Małolata...:D

Może, zwłaszcza, że Kamizelkę miałam już w gimnazjum. 😎
A kamizelka była fajna 🙂
W przypływie pracowitości posprzątałam pokój (łacznie z szafą 😲), pozmywałam naczynia, wyczyściłam siodło, zrobiłam pranie i wyszesałam psa. Teraz robię historie. Jestem z siebie dumna  🏇
daliasta   Szkoda słów.
23 lutego 2011 16:09
Kamizelka fajna, bo krótka.  😉
uwaga, uwaga, oto mój jutrzejszy plan: 7 normalnych lekcji > zaległy sprawdzian z chemii > koło z francuskiego > spotkanie organizacyjne do projektu z historii > hiszpański > angielski > zakuwanie na histę i czytanie "Krzyżaków". żeby tylko przetrwać! trzymajcie za mnie kciuki  😁
daliasta   Szkoda słów.
23 lutego 2011 16:18
niemiłek i podobnie masz w każdy czwartek ?
niemiłek łączę się w cierpieniu ..  😵
Właśnie oglądam http://www.ekino.tv/film,Krzyzacy-1960-PL,17933.html Ale nuuudy ..
Jak dorwiesz dobre streszczenie to się podziel  😁
daliasta, nie, normalnie jest bez dodatkowego sprawdzianu, spotkania organizacyjnego, angielskiego i kucia. to ostatnie jest tylko na sprawdzian z historii  🤣

EwuśCa, czytam ich od pół roku, na razie za mną pierwszy rozdział, jest dobrze!  🏇
Ja już w 4  🏇
I nic z tego nie rozumiem . ;p
EwuśCa, mam ambitny plan na dzisiaj, żeby dojść do 4! miałam to zrobić wczoraj, no ale... zapomniałam  😡
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
23 lutego 2011 16:31
Wróciłam właśnie ze stajni 😀 Dzisiaj się nie zmęczyłam i chyba jednak zrozumiałam, że fajnie jest tak pozasuwać w stajni, wrócić do domu i paść 😁 ja chcę znów duuużo roboty!

edit: coś mi się zbiera na doła jeździeckiego  🤔 mam jakieś dziwne wrażenie, że mi nic nie wychodzi i ogólnie, że moja jazda jest do du*y  🙄
daliasta   Szkoda słów.
23 lutego 2011 16:40
niemiłek ja spędzam w każdy czwartek 10 godzin w szkole.  😵
A ja właśnie wróciłam z lekcji wokalu!  🏇
Miałaby wczoraj ale się przełożyła (po to właśnie prosiłam o kciuki)
I uwaga, uwaga! Nadaje się ! Mam dobry słuch i śpiewam czysto, kiedyś coś może ze mnie być  💃
daliasta, ja we właściwej szkole 8 + 1 w szkole językowej  😉
.
Bezczelność ludzka nie zna granic. Jakaś dziewczynka z naszej rekreacji nie dość, że wstawiła zdjęcie Frani z jej kucem jako swoje, to jeszcze wstawiła zdjęcie mojego autorstwa usuwając poprzedni mój podpis. 😵 No padłam po prostu. Pomińmy, że tak loffcia te wszystkie koniki a nie wie który to który.
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg911339#msg911339 date=1298480222]
Alabamka Brawooo !  💃
Mnie chcą wziąć do Capricolium ale to ja chyba nie chcę ..  🙄
Niby fajnie bo wyjeżdżają dużo nawet za granicę ale .. nie wiem czy by mi się chciało :P
[/quote]
Dziękuję  :kwiatek:
A pewno, że idź! Ja to bym się nawet nie zastanawiała  🙂
daliasta   Szkoda słów.
23 lutego 2011 17:48
Ja do śpiewania talentu raczej nie posiadam.  😕
daliasta Ja też tak myślałam bo szczerze... głos to ja mam żaden a jak usłyszałam, że będę mogła po pracy śpiewać zawodowo a nie tylko tak dla siebie to miałam dokładnie takie oczy->  🤔
I jak usłyszałam o tym to od razu chce mi się ćwiczyć  💃
Też bym chciała śpiewać!
Ja jestem takim antytalentem, że mam zakaz śpiewania przy ludziach  😂
daliasta   Szkoda słów.
23 lutego 2011 18:15
Alabamka gratuluję.  👍
Frania, właśnie do tego służą lekcje abyś zyskała pozwolenie  😁
Jak naprawdę chcesz to nie patrz na to co inni mówią tylko idź .
"Śpiewać każdy może[...]"  :kwiatek:

daliasta, dzięki  :kwiatek:
daliasta   Szkoda słów.
23 lutego 2011 18:27
Alabamka nagraj nam jakiś cover.  😉
ja jak śpiewam (tzn to nie jest śpiew, wycie z słuchawkami w uszach przy dzikim tańcu) to ludzie błagają, żebym przestała  😂
Ja się nawet tutaj czuję jak niemowlę. x d
może załóżmy temat dla niemowaków? x d

13 w lipcu  🤔
Kawecan   Jeździec bez konia...
23 lutego 2011 18:36
Czyli jednak nie jestem najmłodsza.  😀
👿 👿 👿

W weekend do kooonia <3 po 2 tyg. przerwie  👿 Chora byłam  🤬 To sobie poszaleję  😅 dzikie galopy na łączce, mmrrr ;***
a jutro do szkoły.  👿 👿 ale na 9:50 <3 ;P do 15:15  👿
jutro:
1. sprawdzian z "Sposób na Alcybiadesa"
2. 3 kartk. z angola  👿
3. sprawdzian z maty
👿 👿 👿
Legion -
1. nie pisz posta pod postem
2. nie używaj " <333 ; ; ***"
3. Mniej emotikonek, błagam, czytać się nie da  😵
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
23 lutego 2011 18:56
popieram przedmówcę  😉
fak jea! zaliczyłam ostatnie zaległe sprawdziany i z matmy dostałam - uwaga, uwaga - 4-! święto narodowe! nie mówię już, jak kochany matematyk mi naciągnął na tę czwórę, no ale... czwóra jest 😎.

za to zima wykańcza mnie fizycznie i psychicznie. nie mam na nic siły  😵. zimo, akysz 🙁.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się