Ochraniacze

lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
20 lutego 2011 18:22
Dziękuje. :kwiatek: nie wiem jak z rozmiarówką ale myślę o nich jako ochraniaczach na padok/spacerki w ręku. Ja wiem, że potrzebuje fulli na pewno. Może poproś o zmierzenie?

korsik nie wiem czy mi nie mignęły gdzieś w sklepie Equiversum (czy jakoś tak) ale chyba w całym zestawie.🙁
noen   A story of a fighter of our human race
20 lutego 2011 18:25
zmierzenie za bardzo by mi nie pomogło, ale chyba tez wezme fulle. Pewniej 🙂
lockmittel, tylko właśnie wolalabym używane, żeby tańsze były
swoją drogę troche przesadzają z cenami co do jakości, mi w tylnych olimpikach poprzecierał się neopren-ta lamówka...
rudazaraza   Bo rude jest piękne.
20 lutego 2011 19:15
ktoś ma pojecie o rozmiarówkach equina? bo nie wiem czy XS czy S odpowiada pony
a ja nie wiem co zrobic aby dorwac pro lighty s 🙁
a ja bym bardzo chciała, żeby się zaczęły produkować prolighty brązowe ;( Nie rozumiem czemu tak popularne ochraniacze mają tak mały wybór kolorów
z tego co wiem prolighty już w ogóle nie są produkowane
Bay, obawiam się, że to już nie realne... W ogóle dziwne, że M i L jest tyle na sprzedaż i nowych i używanych, a S nie ma do kupienia w ogóle.
Anderia   Całe życie gniade
21 lutego 2011 16:22
Wie ktoś dlaczego nie robią już prolightów? Takie dobre ochraniacze... chyba niezniszczalne  🙄
lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
21 lutego 2011 16:40
Właśnie... niezniszczalne - nieopłacalne dla firmy.😉 lepiej im wyprodukować inne, które wytrzymają 4 lata niż 10.
mils   ig: milen.ju
21 lutego 2011 16:49
A ja właśnie siedzę na stronie Equishopu i widzę, ze Prolighty są dostępne? 🤔
noen   A story of a fighter of our human race
21 lutego 2011 16:59
może mają resztki z magazynów 😉
To co zalega po sklepach to ostatnie resztki- nie ma i nie będzie.
equi.dream, swoją drogą były pro lighty brązowe 😉 Poluj, może gdzieś na wyprzedażach jeszcze znajdziesz 🙂

kurcze, nawet nie widziałam  😲 jakby ktoś kiedyś M napotkał, ozłocę  :kwiatek:
nie ma ich już sto lat. W zeszłym roku kupiłam tyły, ale szybko sprzedałam, bo nie było nigdzie przodów. Cieszę się, że mam te ze skórką w środku, bo to zdecydowanie moje najulubieńsze
kujka   new better life mode: on
21 lutego 2011 18:43
Forta, Twoje ochraniacze sa najpiekniejsze na swiecie 🙂 zawsze jak je widze to do nich wzdycham!
a te ze skórką w środku to chyba jakiś bardzo stary model?
Koleżanka mi kiedyś pożyczyła identyczne, ale czarne. Miała na sprzedaż i dała mi zmierzyć, bo nie byłam w stanie wtedy stwierdzić jaki rozmiar powinien mieć mój koń 😁 Chciała za nie śmieszną cenę i do dziś straaasznie żałuję, że nie kupiłam. 😵
ze skora od srodka to pro classic 😉

pewnie padlo juz kiedys to pytanie, ale nie chce mi sie przekopywac tylu stron watku :P mysle wlasnie nad pro light'ami,ale nie wiem jaki rozmiar wybrac - M czy L ?  🤔 na wielkopolaka 165 wzrostu o ... takich normalnych nogach  🤣 kto mi pomooooze ?  :kwiatek:
Ostatnio w ogłoszeniach były brązowe classic 🙂 aż mi powieka drgnęła 🙂

Angeel, ciężko powiedzieć ale bardziej do M bym się skłaniała.
wlasnie tez mi sie wydaje ze chyba M. Chociaz zawsze wszystko mamy w rozm. L, ale jednak sie boje ze akurat veredusy moga byc za duze...  🤔wirek: mam strychulce veredusa, chyba wlasnie L. Ale kurcze nie jestem pewna..
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
21 lutego 2011 20:44
Angeel
Też obstawiam M-ki.
Na standardową wielkopolankę też coś ok. 165 (L-ka zwykłych skorup Tattini była idealna) miałam pro-lihgty L na przód i M na tył (taki komplet kupiłam) i te przody mogły być mniejsze.
Jeśli w czymś ci to pomoże, to mam gdzieś zdjęcia, mogę podesłać na pw 😉
Angeel ja też bym była za Mkami. Mielismy w stajni jedne Lki, i chodził w nich tylko jeden koń, o bardzo "porządnych" nogach 😉
Angeel, ja bym powiedziała, że M. L to nosi mój zwierz z łapami jak u słonia.
w takim razie M. dzieki dziewczyny za pomoc  :kwiatek:
piękne są te brązowe.... ładniejsze niż olympici IMO. Czemu już łotry nie robią ? Forta oddawaj !
Ja uznaje tylko takie tyły lub wysokie
nie oddam seseses  😁  Kujka czarne nie były takie piękne, więc nie ma co żałować  😉
Forta Jak sie sprawdza ta skórka w użytkowaniu?
Zupełnie bezproblemowo, staram się tylko za bardzo ich nie moczyć, chociaż i to bezpboleśnie przeżyły. Piorę je normalnie w pralce, a po prawie 4 latach używania wyglądają jak nowe, tylko tyły na zewnątrz są  minimalnie porysowane
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się