Dziękuje. :kwiatek: nie wiem jak z rozmiarówką ale myślę o nich jako ochraniaczach na padok/spacerki w ręku. Ja wiem, że potrzebuje fulli na pewno. Może poproś o zmierzenie?
korsik nie wiem czy mi nie mignęły gdzieś w sklepie Equiversum (czy jakoś tak) ale chyba w całym zestawie.🙁
lockmittel, tylko właśnie wolalabym używane, żeby tańsze były swoją drogę troche przesadzają z cenami co do jakości, mi w tylnych olimpikach poprzecierał się neopren-ta lamówka...
nie ma ich już sto lat. W zeszłym roku kupiłam tyły, ale szybko sprzedałam, bo nie było nigdzie przodów. Cieszę się, że mam te ze skórką w środku, bo to zdecydowanie moje najulubieńsze
a te ze skórką w środku to chyba jakiś bardzo stary model? Koleżanka mi kiedyś pożyczyła identyczne, ale czarne. Miała na sprzedaż i dała mi zmierzyć, bo nie byłam w stanie wtedy stwierdzić jaki rozmiar powinien mieć mój koń 😁 Chciała za nie śmieszną cenę i do dziś straaasznie żałuję, że nie kupiłam. 😵
pewnie padlo juz kiedys to pytanie, ale nie chce mi sie przekopywac tylu stron watku :P mysle wlasnie nad pro light'ami,ale nie wiem jaki rozmiar wybrac - M czy L ? 🤔 na wielkopolaka 165 wzrostu o ... takich normalnych nogach 🤣 kto mi pomooooze ? :kwiatek:
wlasnie tez mi sie wydaje ze chyba M. Chociaz zawsze wszystko mamy w rozm. L, ale jednak sie boje ze akurat veredusy moga byc za duze... 🤔wirek: mam strychulce veredusa, chyba wlasnie L. Ale kurcze nie jestem pewna..
Angeel Też obstawiam M-ki. Na standardową wielkopolankę też coś ok. 165 (L-ka zwykłych skorup Tattini była idealna) miałam pro-lihgty L na przód i M na tył (taki komplet kupiłam) i te przody mogły być mniejsze. Jeśli w czymś ci to pomoże, to mam gdzieś zdjęcia, mogę podesłać na pw 😉
Zupełnie bezproblemowo, staram się tylko za bardzo ich nie moczyć, chociaż i to bezpboleśnie przeżyły. Piorę je normalnie w pralce, a po prawie 4 latach używania wyglądają jak nowe, tylko tyły na zewnątrz są minimalnie porysowane