Hej, czy z upominkiem hesti tez trzeba kryc o 6.23?
wątek zamknięty
Florcik wieeeem, ale mi się na razie nie chce strasznie w to bawić 😁
czy jednak jest ktoś kto by się podzielił piramidką? :kwiatek: bo ewuś miała limit... 😁
wątek zamknięty
florcik, wystaw mi coś żebym mogła ci zapłacić, przedmioty wysle jutro bo dzisiaj nie da rady.
wątek zamknięty
[quote author=Misskiedis link=topic=1802.msg903161#msg903161 date=1297977922]
Weszłam na wymiany i wiecie jaką ofertę znalazłam? gracz oferuje strzałę artemidy za... dwie strzały artemidy 👍 Ktoś chętny oddać 2 strzały za 1?
ha! Dobre. Ale zdarzają się czasem jeszcze głupsze wymiany... Konik morski za 5ty żywioł... 😁 Czy ludzie sądzą że inni są tak naiwni?!
Ps. Kto taki mądry? 😁
[/quote]
ja tam widziałam czarną orchideę za 2 5-te żywioły.. 😂 ale to z 2 strzałami za 1 też widziałam.. 😀
wątek zamknięty
Mam wścieka! 😤
Okazało się, że weryfikacja obejmuje stare konta, a na koncie na angielskim howrse mam maila, którego ktoś mi ukradł i nie mam do niego hasła, a tam wysłano weryfikacje. NO co za shit!
wątek zamknięty
Shit. shit. Shit. Mogę się odwdzięczyć czymś na pl, ale nie ma tego zbyt wiele. Moge cię wpisać na listę rezerwacji, bo mam ich od cholery i trochę. Ale odwdzięczę się na pewno. Jezuuu, nienawidzę takich sytuacji. :/
wątek zamknięty
Nie musisz, nie zależy mi na przedmiotach na pl. Jednak trochę szkoda tych na com. 🙄
wątek zamknięty
Ewentualnie jakbyś chciała wykorzystać mogę do siebie konia przyjąć, dać temu koniowi przedmioty, a za 10 dni go odkupisz ze sprzedaży rezerwowanych.
Nie cierpię tych zabezpieczeń!
wątek zamknięty
mój brat wystawił ofertę złote jabłko za złote jabłko 😂 i ktoś zaakceptował 😂
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1999393haha udało mi sie + 1.2 🏇 ELYTO bójcie się 😁
wątek zamknięty
8 MIESIĘCY
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie / karmienie 3 kg.
10 MIESIĘCY
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / 1h pastwiska / karmienie 5 kg/ 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie
1 ROK
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie
1 ROK 2 MIESIĄCE
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg/ 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie
1 ROK 4 MIESIĄCE
Sól / 30 min pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg / 9h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie
1 ROK 6 MIESIĘCY
Sól / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 9 kg / 10h zabawy/ pojenie / rzepa / 2h zabawy / głaskanie / Marchew
To jest prawidłowy "rozkład gier" ?
Żeby zrobić te gry muszę wychodować czy można kupić źrebaka ?
😀
wątek zamknięty
Powinno ci wyjść z każdym źrebakiem, bez względu na hodowcę, chyba że chodzi ci o zadanie z dokonań...
Myślicie że opłaca się kupić klacz andaluza PG 381,68 1rok i 8 mies, za 20 000 ALE z hodowli feria del caballo (fuj 😁 )
wątek zamknięty
Misskiedis - Nom, chodzi o moje kolejne dokonanie : nr.67 Gospodarstwo hodowlane: Skończ zabawy z dwoma źrebakami z 1.20 dodatkowego punktu PG. Nagroda: 10 rzep (czyli moge kupić źrebaka i mi powinno wyjść ? 😀)
a ten "rozkład gier" co podałam wcześniej to prawidłowy ?
wątek zamknięty
Nie jestem pewna czy mogą być kupione czy mają być przez ciebie wyhodowane. W zadaniu nie pisze że mają być twojej hodowli więc chyba możesz kupić a plan gier jest zdaje się dobry no i potrzebujesz:
-lizawki
-dobrego OJ (100% łąki i najlepiej boksy też)
-marchewki
-rzepy
(-punktów dorastania)
-temperatura powyżej 10 stopni
-morale muszą być przynajmniej 95% a energia 92% gdy źrebak wstaje
edit: Kupiłam klaczkę Feria del caballo, macie jakieś imię ładnie komponujące się z tym brzydkim przyrostkiem? 😁
Zelka2303, pożyczałam ci 10 000, jutro lub pojutrze będziesz mogła odkupić swojego konia za tą kwotę 😉
wątek zamknięty
Uwaga 🙂
Sprzedam dobre konie hanowerskie. Po dobrych rodzicach, niektóre wysokie PG, treningi 🙂
Głównie Ogierki, rozważę również sprzedaż niektórych klaczy. Sprzedaże prywatne...
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=210720
wątek zamknięty
Florcik to ile ty masz tych jednorogów?! Wszystkie własnej hodowli? 🙂
Lira to ta od prezentacji ale napewno nie z tąd 🙂
1 kupiłam ogiera od Polaris a później wyhodowałam sobie klaczkę do zadania z wyhodowaniem jednorożca i oid tego się zaczęło.Pokryłam ją tym ogierkiem i preferuję kazirodztwo 😁 mam około 12 jednorożców 😀
wątek zamknięty
hej 🙂 potrzebuje pkt dorastania na konto seba0690, oddam z innego konta jak mi sie limit skonczy 🙂
wątek zamknięty
hoduje ktos hanowerskie jednorogi na ang? 😀
wątek zamknięty
jednorooożec ! Kara klaczka ! 😅 + zamieniłam swojego małego ogierka jednoroga w klaczkę ! 😅
wątek zamknięty
Powinno ci wyjść z każdym źrebakiem, bez względu na hodowcę, chyba że chodzi ci o zadanie z dokonań...
Myślicie że opłaca się kupić klacz andaluza PG 381,68 1rok i 8 mies, za 20 000 ALE z hodowli feria del caballo (fuj 😁 )
No co ty ! Od nas tez mozesz chyba kupic 😉 Dogadaj sie z Pacia 😀
Edit: spuznilam sie 😵
wątek zamknięty
MsCarmen- mogę Ci pomóc czyt. kryć czasami itd. 😎
wątek zamknięty
Nie jestem pewna czy mogą być kupione czy mają być przez ciebie wyhodowane. W zadaniu nie pisze że mają być twojej hodowli więc chyba możesz kupić a plan gier jest zdaje się dobry no i potrzebujesz:
-lizawki
-dobrego OJ (100% łąki i najlepiej boksy też)
-marchewki
-rzepy
(-punktów dorastania)
-temperatura powyżej 10 stopni
-morale muszą być przynajmniej 95% a energia 92% gdy źrebak wstaje
edit: Kupiłam klaczkę Feria del caballo, macie jakieś imię ładnie komponujące się z tym brzydkim przyrostkiem? 😁
Zelka2303, pożyczałam ci 10 000, jutro lub pojutrze będziesz mogła odkupić swojego konia za tą kwotę 😉
Ja mam 😁 zdrajca ELYTY 🤬 😜
edit:
Notarialna mam nadzieję że się nie obrazisz ... To napisała do mnie :
Mam pomysł na ironiczny przyrostek
Preria el Pastucho - ahahhaha
A to odpowiedziałam ja :
hahaha 😂 Trzeba by wysłać publicznie propozycje dołączenia do elyty , i hodować mieszanki których celem będzie osiągnięcie ujemnego PG ! 💘
🤣
wątek zamknięty
PILNIE wymienię/kupię strzałę Artemidy!
Chmurka
x 3
Laury Dafne
x 2
Konik Morski
x 2
Lira Apolla
x 1
Złote Ostrogi
x 1
Puszka Pandory
x 1
Czarna Orchidea
x 1
Zestaw Posejdona
x 1
wątek zamknięty
Pacia, dla ciebie --->
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1386610 😀iabeł: A pokonanie elyty jej własnymi końmi tylko działa niszcząco na elytowską psychikę 😁 Myślę że mają tyle kasy że moje kilka tysięcy im za dużo nie pomogło 🤣
Achaja, mam strzałę ale jedyne ciekawe co masz to zestaw posejdona 😁
wątek zamknięty
Achaja moja kolezanka ma strzale, moze Ci ja sprzedac 😉 pisz do KasiaGra13
wątek zamknięty
Oferuję stanówkę jednorożcem achał-tekińskim
Kastello Za cenę 1000 Eq, dla voltopirów "ze stażem" (czyli nie zarejestrowanym tylko dla tego wątku 🙄 ) możliwa zniżka! Koń ma już dodatni BLUP i wciąż nad nim pracujemy 😁
wątek zamknięty
Pacia, dla ciebie ---> http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1386610 😀iabeł: A pokonanie elyty jej własnymi końmi tylko działa niszcząco na elytowską psychikę 😁 Myślę że mają tyle kasy że moje kilka tysięcy im za dużo nie pomogło 🤣
Achaja, mam strzałę ale jedyne ciekawe co masz to zestaw posejdona 😁
To jest od teraz mój ukochany koń 🤣
wątek zamknięty
Misskiedis podziękowałam w swojej prezentacji 😀 podniesiesz swoją popularność 😅 😜
wątek zamknięty
Pacia, cieszę się 🤣 muszę się jeszcze pozbyć innych koni i mogę się brać za hodowlę 😎 mam teraz 27 koni. Z tych co są teraz ma zostać 14 👀
wątek zamknięty