Howrse gra :)

Hej, czy z upominkiem hesti tez trzeba kryc o 6.23?
wątek zamknięty
Florcik wieeeem, ale mi się na razie nie chce strasznie w to bawić 😁

czy jednak jest ktoś kto by się podzielił piramidką? :kwiatek: bo ewuś miała limit... 😁
wątek zamknięty
florcik, wystaw mi coś żebym mogła ci zapłacić,  przedmioty wysle jutro bo dzisiaj nie da rady.
wątek zamknięty
[quote author=Misskiedis link=topic=1802.msg903161#msg903161 date=1297977922]
Weszłam na wymiany i wiecie jaką ofertę znalazłam? gracz oferuje strzałę artemidy za... dwie strzały artemidy 👍 Ktoś chętny oddać 2 strzały za 1?

ha! Dobre. Ale zdarzają się czasem jeszcze głupsze wymiany... Konik morski za 5ty żywioł...  😁 Czy ludzie sądzą że inni są tak naiwni?!
Ps. Kto taki mądry? 😁
[/quote]

ja tam widziałam czarną orchideę za 2 5-te żywioły..  😂 ale to z 2 strzałami za 1 też widziałam.. 😀
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
17 lutego 2011 22:07
Mam wścieka! 😤

Okazało się, że weryfikacja obejmuje stare konta, a na koncie na angielskim howrse mam maila, którego ktoś mi ukradł i nie mam do niego hasła, a tam wysłano weryfikacje. NO co za shit!
wątek zamknięty
No to super..
wątek zamknięty
17 lutego 2011 22:27
Shit. shit. Shit. Mogę się odwdzięczyć czymś na pl, ale nie ma tego zbyt wiele. Moge cię wpisać na listę rezerwacji, bo mam ich od cholery i trochę. Ale odwdzięczę się na pewno. Jezuuu, nienawidzę takich sytuacji. :/
wątek zamknięty
Nie musisz, nie zależy mi na przedmiotach na pl. Jednak trochę szkoda tych na com.  🙄
wątek zamknięty
17 lutego 2011 22:35
Ewentualnie jakbyś chciała wykorzystać mogę do siebie konia przyjąć, dać temu koniowi przedmioty, a za 10 dni go odkupisz ze sprzedaży rezerwowanych.

Nie cierpię tych zabezpieczeń!
wątek zamknięty
mój brat wystawił ofertę złote jabłko za złote jabłko  😂 i ktoś zaakceptował  😂

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1999393

haha udało mi sie + 1.2  🏇 ELYTO bójcie się  😁
wątek zamknięty
8 MIESIĘCY
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie / karmienie 3 kg.

10 MIESIĘCY
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / 1h pastwiska / karmienie 5 kg/ 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK 2 MIESIĄCE
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg/ 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK 4 MIESIĄCE
Sól / 30 min pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg / 9h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK 6 MIESIĘCY
Sól / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 9 kg / 10h zabawy/ pojenie / rzepa / 2h zabawy / głaskanie / Marchew

To jest prawidłowy "rozkład gier" ?
Żeby zrobić te gry muszę wychodować czy można kupić źrebaka ?
😀
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
18 lutego 2011 11:05
Powinno ci wyjść z każdym źrebakiem, bez względu na hodowcę, chyba że chodzi ci o zadanie z dokonań...

Myślicie że opłaca się kupić klacz andaluza PG 381,68 1rok i 8 mies, za 20 000 ALE z hodowli feria del caballo (fuj 😁 )
wątek zamknięty
Misskiedis - Nom, chodzi o moje kolejne dokonanie : nr.67 Gospodarstwo hodowlane: Skończ zabawy z dwoma źrebakami z 1.20 dodatkowego punktu PG. Nagroda:  10 rzep  (czyli moge kupić źrebaka i mi powinno wyjść ?  😀)
a ten "rozkład gier" co podałam wcześniej to prawidłowy ?
wątek zamknięty
18 lutego 2011 11:24
Nie jestem pewna czy mogą być kupione czy mają być przez ciebie wyhodowane. W zadaniu nie pisze że mają być twojej hodowli więc chyba możesz kupić a plan gier jest zdaje się dobry no i potrzebujesz:
-lizawki
-dobrego OJ (100% łąki i najlepiej boksy też)
-marchewki
-rzepy
(-punktów dorastania)
-temperatura powyżej 10 stopni
-morale muszą być przynajmniej 95% a energia 92% gdy źrebak wstaje

edit: Kupiłam klaczkę Feria del caballo, macie jakieś imię ładnie komponujące się z tym brzydkim przyrostkiem? 😁

Zelka2303, pożyczałam ci 10 000, jutro lub pojutrze będziesz mogła odkupić swojego konia za tą kwotę 😉
wątek zamknięty
Uwaga  🙂
Sprzedam dobre konie hanowerskie. Po dobrych rodzicach, niektóre wysokie PG, treningi  🙂
Głównie Ogierki, rozważę również sprzedaż niektórych klaczy. Sprzedaże prywatne...

http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=210720
wątek zamknięty
Florcik to ile ty masz tych jednorogów?! Wszystkie własnej hodowli? 🙂
Lira to ta od prezentacji ale napewno nie z tąd 🙂

1 kupiłam ogiera od Polaris a później wyhodowałam sobie klaczkę do zadania z wyhodowaniem jednorożca i oid tego się zaczęło.Pokryłam ją tym ogierkiem i preferuję kazirodztwo  😁 mam około 12 jednorożców  😀
wątek zamknięty
hej 🙂 potrzebuje pkt dorastania na konto seba0690, oddam z innego konta jak mi sie limit skonczy 🙂
wątek zamknięty
yesad   Blondynka z mózgiem (:
18 lutego 2011 13:01
hoduje ktos hanowerskie jednorogi na ang? 😀
wątek zamknięty
jednorooożec ! Kara klaczka !  😅 + zamieniłam swojego małego ogierka jednoroga w klaczkę ! 😅
wątek zamknięty
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
18 lutego 2011 13:05
Powinno ci wyjść z każdym źrebakiem, bez względu na hodowcę, chyba że chodzi ci o zadanie z dokonań...

Myślicie że opłaca się kupić klacz andaluza PG 381,68 1rok i 8 mies, za 20 000 ALE z hodowli feria del caballo (fuj 😁 )

No co ty ! Od nas tez mozesz chyba kupic 😉 Dogadaj sie z Pacia  😀
Edit: spuznilam sie  😵
wątek zamknięty
MsCarmen- mogę Ci pomóc czyt. kryć czasami itd.  😎
wątek zamknięty
Nie jestem pewna czy mogą być kupione czy mają być przez ciebie wyhodowane. W zadaniu nie pisze że mają być twojej hodowli więc chyba możesz kupić a plan gier jest zdaje się dobry no i potrzebujesz:
-lizawki
-dobrego OJ (100% łąki i najlepiej boksy też)
-marchewki
-rzepy
(-punktów dorastania)
-temperatura powyżej 10 stopni
-morale muszą być przynajmniej 95% a energia 92% gdy źrebak wstaje

edit: Kupiłam klaczkę Feria del caballo, macie jakieś imię ładnie komponujące się z tym brzydkim przyrostkiem? 😁

Zelka2303, pożyczałam ci 10 000, jutro lub pojutrze będziesz mogła odkupić swojego konia za tą kwotę 😉

Ja mam  😁 zdrajca ELYTY  🤬 😜

edit:
Notarialna mam nadzieję że się nie obrazisz ... To napisała do mnie :
Mam pomysł na ironiczny przyrostek 

Preria el Pastucho - ahahhaha

A to odpowiedziałam ja :
hahaha  😂 Trzeba by wysłać publicznie propozycje dołączenia do elyty , i hodować mieszanki których celem będzie osiągnięcie ujemnego PG !  💘
🤣
wątek zamknięty
PILNIE wymienię/kupię strzałę Artemidy!

Chmurka
x 3

Laury Dafne
x 2

Konik Morski
x 2

Lira Apolla
x 1

Złote Ostrogi
x 1

Puszka Pandory
x 1

Czarna Orchidea
x 1

Zestaw Posejdona
x 1
wątek zamknięty
18 lutego 2011 13:38
Pacia, dla ciebie ---> http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1386610 😀iabeł: A pokonanie elyty jej własnymi końmi tylko działa niszcząco na elytowską psychikę 😁 Myślę że mają tyle kasy że moje kilka tysięcy im za dużo nie pomogło 🤣

Achaja, mam strzałę ale jedyne ciekawe co masz to zestaw posejdona 😁
wątek zamknięty
Achaja moja kolezanka ma strzale, moze Ci ja sprzedac 😉 pisz do KasiaGra13
wątek zamknięty
18 lutego 2011 13:53
Oferuję stanówkę jednorożcem achał-tekińskim Kastello Za cenę 1000 Eq, dla voltopirów "ze stażem" (czyli nie zarejestrowanym tylko dla tego wątku 🙄 ) możliwa zniżka! Koń ma już dodatni BLUP i wciąż nad nim pracujemy 😁
wątek zamknięty
Pacia, dla ciebie ---> http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1386610 😀iabeł: A pokonanie elyty jej własnymi końmi tylko działa niszcząco na elytowską psychikę 😁 Myślę że mają tyle kasy że moje kilka tysięcy im za dużo nie pomogło 🤣

Achaja, mam strzałę ale jedyne ciekawe co masz to zestaw posejdona 😁

To jest od teraz mój ukochany koń  🤣
wątek zamknięty
seba0690, dzięki 🙂
wątek zamknięty
Misskiedis podziękowałam w swojej prezentacji  😀 podniesiesz swoją popularność  😅 😜
wątek zamknięty
18 lutego 2011 14:01
Pacia, cieszę się 🤣 muszę się jeszcze pozbyć innych koni i mogę się brać za hodowlę 😎 mam teraz 27 koni. Z tych co są teraz ma zostać 14 👀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.