Końska rewia mody cz. V (2011)

aż wierzyć mi się nie chce że są siodła ujeżdżeniowe pod którymi dobrze te Anky leżą. Zakładając ze nie kładziemy czapraka na kłębie tylko robimy "dzióbek".
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
17 lutego 2011 18:29
może reflektuje ktoś na Brillanta Toffee za 95 euro? [url=http://cgi.ebay.de/Eskadron-Brillant-Schabracke-toffee-yellow-DL-/290533757188?pt=Sattelzubehör&hash=item43a5295104#ht_500wt_1101]http://cgi.ebay.de/Eskadron-Brillant-Schabracke-toffee-yellow-DL-/290533757188?pt=Sattelzubehör&hash=item43a5295104#ht_500wt_1101[/url]  😂
wątek zamknięty
xxagaxx, teraz to pewnie tylko na kucykach  😁
wątek zamknięty
albo pod małymi siodłami  😀 jak moje  😉
wątek zamknięty
[quote author=_kate link=topic=41891.msg902780#msg902780 date=1297967518]
albo pod małymi siodłami  😀 jak moje  😉
[/quote]

Toć byś musiała mieć tybinkę długości mojej skokówki  😵 😵 Nie no kurde chyba troche przesadzili ;/;/
wątek zamknięty

aż wierzyć mi się nie chce że są siodła ujeżdżeniowe pod którymi dobrze te Anky leżą. Zakładając ze nie kładziemy czapraka na kłębie tylko robimy "dzióbek".

a są 😉
[img]https://lh6.googleusercontent.com/[/img]

edit. zmiana zdjęcia 😉
wątek zamknięty
croopie daj zdjęcie z boku 😉 i bez siebie 😀😀
wątek zamknięty
podejrzewam, że pod moim by też tak wyglądało. Mam króciutkie tybinki
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
17 lutego 2011 19:00
croopie, ale mimo wszystko jednak ta Anka wygląda jakby trochę naciągnięta przy tybince...
wątek zamknięty
yhhh nie mam takiego samego.
Moze tu lepiej widać:
[img]https://lh4.googleusercontent.com/[/img]

Siodło to Diamant 16,5, z dłuugą tybinką 🙂

edit. Livia, nie, ja nie naciągam czapraków żeby dobrze leżały :p nie bawię sie w takie rzeczy 🙂
wątek zamknięty
croopie no jak dla nie jest i tak na styk 😉 A czy masz położony na kłębie czy lekko podniesiony??
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
17 lutego 2011 19:04
croopie, wiem że nie  :kwiatek: Po prostu mi to tak wygląda 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, zawsze lekko podnoszę, zresztą nowe anky są profilowane, więc nie ma potrzeby robić takiego dużego dziuba jak w starych 🙂
Kiedyś wstawiałam porównanie dwóch anek, jest u mnie w galerii jak ktoś chce sobie przypomnieć - to różnica 2 cm, nie dramatyzujmy, nie jest tak tragicznie 🙂
wątek zamknięty
croopie i właśnie stare Anky to był dobry krój 😉 Pasowały i pod mniejsze i pod większe siodła. Pod moje były i tak za małe. Ale dało się to przetrwać. A teraz to jest po prostu masakra ;/;/
wątek zamknięty
Zgadzam się, moja grey jest nie do zabicia i z prania na pranie wygląda na coraz nowszą 🙂
Ale na nowe - póki mieszczą mi się pod siodła - nie będę narzekać, bo kolory są dla mnie po prostu boskie 🙂 W nowej kolekcji już upatrzyłam sobie dwa cudeńka, które prędzej czy później trafią w moje rączki 🙂
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
17 lutego 2011 19:18
Posiadacze nowych Anek - czy jakość (zachowanie po praniu) też się zmieniło na gorsze? Bo przyznam że to co zrobili z krojem to zbrodnia  🙄
wątek zamknięty
kodusiowata, jeśli chodzi o pranie, nowy materiał jest sztywniejszy, przez co trudniej dopiera się w małych pralkach. Ale poza tym, śmię twierdzić, że do tego nowego brud mniej przywiera i łatwiej się czyści. 🙂
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
17 lutego 2011 19:24
zgadzam się z croopie  😉  nowe mają bardziej błyszczący i śliski materiał do którego mniej się "przyczepia" brud
wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
17 lutego 2011 20:06
croopie, Nowe sztywniejsze? najsztywniejszy jaki mam to zdecydowanie cobalt.  biały i czarna zdecydowanie najbardziej miękkie, reszta: emerald i sand są wg mnie z tego samego materiału, pea lekko sztywniejszy. te akurat mam w domu to mogę pomacać na bieżąco.  😉

xxxagaxxx
, mi tak samo dobrze układają się nowa Anka jak i starsze, zarówno pod ujezdzeniowką ( euroriding diamant) jak i skokówką, wszystkie mam DR. fotki są w szmatoholikach.
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
17 lutego 2011 20:08
Dzięki dziewczyny!  :kwiatek: To może się skuszę na jakiegoś mista, czy emeralda  😎
wątek zamknięty
Brzask, a owszem, nowe mają traki "twardszy" materiał i ogólnie wydają mi się sztywniejsze 🙂 mam shitake i mist i obie takie są 🙂
wątek zamknięty
17 lutego 2011 20:16
może to zależy od egzamplarzu u mój emerald jest bardziej miekki niż pea czy cobalt,

Właśnie czeka na wypranie 🙂
wątek zamknięty
Przyznać się kto zgarnął brillianta lavendera z ogłoszeń!  👀
wątek zamknięty
ja nie zdążyłam ;(
wątek zamknięty
No ja właśnie też nie  😕 i teraz chcę wiedzieć do kogo trafił  😉
wątek zamknięty
hehe Lavender to śliczny kolor 😀😀 Zwłaszcza brillant  😍 😍
wątek zamknięty
czy podałby mi ktoś wymiary Anki DL?
wątek zamknięty
Aga tak, to prawda  😍 Z jednej strony cieszę się, że go nie kupiłam, bo nie mogę tyle wydawać na szmaty  😡 A z drugiej jestem zła, że nie zdążyłam, bo ten kolor jest mega śliczny  💘
wątek zamknięty
Dziewczyny przepaszam za grzechy  😀iabeł:
wątek zamknięty
17 lutego 2011 20:49
czy podałby mi ktoś wymiary Anki DL?

nowe poziomo 65cm x pionowo 53cm

starsze 67cm x 55cm

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.