kucyk tak późno wróciłaś? Ja, zazdroszczę. U mnie byłaby już awantura. 😁 Napisałam maila, wysłałam. Kurczę, czemu w głowie mam tyle dobrych schematów dobrego maila, a jak przychodzi pisać, to nie potrafię sklecić porządnego zdania? 🤔
Niestety, wyszło tak późno, ale o dziwo rodzice nie wściekali się za bardzo... 😉 Ja chyba też wezmę się w garść i po feriach rozsyłam maile do wszystkich stajni po mojej stronie Wisły, a co!
nightmare nie przeszkadza mi to, o ile nie piszę w ważnej sprawie. :/ kucyk ja się wzięłam za to chyba trochę za późno. 👀 Kurczę no, wygłupiłam się w tym mailu. 😤
kucyk bo mam wrażenie, że im wcześnie bym to napisała, tym byłoby dla mnie lepiej. 😉 Napisałam trochę o sobie, o tym jak zaczynałam swoją przygodę z jeździectwem, potem trochę o mojej sytuacji i na koniec moje pytanie/prośbę. Tak niezgrabnie mi to wyszło, że masakra. 🙄
A ja właśnie wróciłam od taty z rowerka gdzie oglądałam sobie Harrego Pottera 😀. Jutro mam pedałować 30 min. bez przerwy 😤 ale dla konia wszystko 💘.
nightmare a to taka dzierżawa żeby cię sprawdzić czy dasz sobie radę z własnym koniem czy dzierżawa, że dzierżawa? Egonowa coś ty z tym koniem zrobiła? 🤔
Uroki stajni bez hali 🙄 Jedną noc padało, ale na szczęście na wiosnę będziemy mieć wypaśną ujeżdżalnię z geowłókniną i na to nowy piaseczek z fizeliną. Obłęd w ciapki 😜
Chingis to ty nie wiesz, że każda Tap Madl zażywam kąpiele błotne? Przecież o obcasy i nogi też trzeba dbać! 😁 Egonowa nie zrozumiałam, ale po twoim entuzjazmie widzę, że wypas. 😀
pippi Ładna dziewczyna z ciebie 😀 Oddaj mi takie włosy 🙂 mils Na siwka znalazłam sposób - pumeks 😎 Działa aczkolwiek mój kolejny koń na 100 % nie będzie siwy 🤣
no to pewnie! (; Ja mogę spać w mokrych włosach, a i tak będą rano proste, a żeby podkręcić to muszę połowę pianki lub czegokolwiek użyć żeby mi się loczki trzymały 😵 A kręcone mi się marzą i śnią po nocach...
pippi, mi tak samo. Albo chociaż falee. Tobie się przynajmniej trzymają 😉 Moje włosy są jak druty(upierdliwe druty) zakręciły się po długiej walce z lokówką i zużyciem całego lakieru ale po 5 minutach i tak się rozkręciły... 😵 Nawet już się pytałam fryzjera o trwałą to powiedział, że marnie to wyjdzie i na pewno nie będzie trzymać tyle ile normalna trwała 😤 A idźcie z takimi włosami -.-
pippi mi by wystarczyły falowane, ale tak dość mocno. Kiedy jest wilgotno, to końcówki same mi się kręcą. 😀 Za to męczę się po każdym myciu z puszeniem się włosów. 😵