Kącik Małolata...:D

Witam małolaty, właśnie wróciłam ze stajni i zmarzłam jak cholera 😁
mils   ig: milen.ju
14 lutego 2011 21:00
kucyk tak późno wróciłaś? Ja, zazdroszczę. U mnie byłaby już awantura. 😁
Napisałam maila, wysłałam. Kurczę, czemu w głowie mam tyle dobrych schematów dobrego maila, a jak przychodzi pisać, to nie potrafię sklecić porządnego zdania? 🤔
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
14 lutego 2011 21:02
mils ja mam tak zawsze jak mam coś napisać  🙄

a my z siwą jutro chyba pobawimy się z ziemi i ewentualnie na oklep na stępa wsiądę bo podłoże szykuje się niezbyt ciekawe  😉
Niestety, wyszło tak późno, ale o dziwo rodzice nie wściekali się za bardzo... 😉
Ja chyba też wezmę się w garść i po feriach rozsyłam maile do wszystkich stajni po mojej stronie Wisły, a co!
14 lutego 2011 21:06
nightmare nie przeszkadza mi to, o ile nie piszę w ważnej sprawie. :/
kucyk ja się wzięłam za to chyba trochę za późno. 👀
Kurczę no, wygłupiłam się w tym mailu. 😤
Czemu za późno? Co napisałaś?
14 lutego 2011 21:10
kucyk bo mam wrażenie, że im wcześnie bym to napisała, tym byłoby dla mnie lepiej. 😉 Napisałam trochę o sobie, o tym jak zaczynałam swoją przygodę z jeździectwem, potem trochę o mojej sytuacji i na koniec moje pytanie/prośbę. Tak niezgrabnie mi to wyszło, że masakra. 🙄
daliasta   Szkoda słów.
14 lutego 2011 21:18
nightmare Może różnice między dzierżawą a współdzierżawą  i plusy i minusy jeśli możesz.  :kwiatek:
14 lutego 2011 21:20
daliasta co prawda konia nie dzierżawiłam nigdy, ale dzierżawa, to jest kiedy konia ma 1 osoba, a współdzierżawa, to jeszcze z kimś. 😉
mils Trzeba być dobrej myśli  😉

A ja się cieszę, bo jutro zaraz po szkole jadę do konia  🏇
Pokażę wam jak wyglądał ostatnio Egon po jeździe

Uploaded with ImageShack.us

Obczajcie ogon i prawie niewidoczne ochraniacze  😜
14 lutego 2011 21:21
Egonowa dzięki. :kwiatek:  Dlatego ja siwkom mówię "nie". 😁
ChingisChan   Always a step ahead! :)
14 lutego 2011 21:22
A ja właśnie wróciłam od taty z rowerka gdzie oglądałam sobie Harrego Pottera 😀. Jutro mam pedałować 30 min. bez przerwy 😤 ale dla konia wszystko 💘.

nightmare a to taka dzierżawa żeby cię sprawdzić czy dasz sobie radę z własnym koniem czy dzierżawa, że dzierżawa?
Egonowa coś ty z tym koniem zrobiła? 🤔
daliasta   Szkoda słów.
14 lutego 2011 21:24
Hahaha..dobre błoto musiałaś mieć Egonowa  😉
Uroki stajni bez hali  🙄 Jedną noc padało, ale na szczęście na wiosnę będziemy mieć wypaśną ujeżdżalnię z geowłókniną i na to nowy piaseczek z fizeliną. Obłęd w ciapki  😜
14 lutego 2011 21:25
Chingis to ty nie wiesz, że każda Tap Madl zażywam kąpiele błotne? Przecież o obcasy i nogi też trzeba dbać! 😁
Egonowa nie zrozumiałam, ale po twoim entuzjazmie widzę, że wypas. 😀
mils  nawet nie wiesz ile potem zajęło mi czyszczenie go  🙄  No ale będzie takie podłoże jak na CSI w Katowicach w 2009 r.  😀
Ja się pochwalę  😁
14 lutego 2011 21:31
Egonowa dlatego siwkom mówię "nie". Naczyściłam się swego czasu siwków i mam dość, zdecydowanie. O łał, to cud, miód i orzeszki! 😜
pippi 1 i 3 szał!
pippi Ładna dziewczyna z ciebie  😀  Oddaj mi takie włosy  🙂
mils  Na siwka znalazłam sposób - pumeks  😎 Działa aczkolwiek mój kolejny koń na 100 % nie będzie siwy  🤣
daliasta   Szkoda słów.
14 lutego 2011 21:38
pippi 3 najlepsze.  😀
Egonowa, włosy oddam z miłą chęcią w zamian za kręcone  😍
Ja mam kręcone to się możemy zamienić, bo ja swoje maltretuję prostownicą  😵
no to pewnie!  (;
Ja mogę spać w mokrych włosach, a i tak będą rano proste, a żeby podkręcić to muszę połowę pianki lub czegokolwiek użyć żeby mi się loczki trzymały  😵
A kręcone mi się marzą i śnią po nocach...
pippi, mi tak samo. Albo chociaż falee.
Tobie się przynajmniej trzymają  😉 Moje włosy są jak druty(upierdliwe druty) zakręciły się po długiej walce z lokówką i zużyciem całego lakieru ale po 5 minutach i tak się rozkręciły...  😵
Nawet już się pytałam fryzjera o trwałą to powiedział, że marnie to wyjdzie i na pewno nie będzie trzymać tyle ile normalna trwała  😤
A idźcie z takimi włosami -.-
14 lutego 2011 22:00
pippi mi by wystarczyły falowane, ale tak dość mocno. Kiedy jest wilgotno, to końcówki same mi się kręcą. 😀 Za to męczę się po każdym myciu z puszeniem się włosów. 😵
Bo tak już jest, że jak ktoś ma proste włosy to chce mieć kręcone i vice versa
15 lutego 2011 06:26
Wstawać małolaty i do szkoły!
trzeba iść na 8 do szkoły. co najgorsze już nawet kumple mnie do niej nie ciągną  :/

a po szkole stajnia!  😀
15 lutego 2011 06:39
Mnie nic tam nie ciągnie. A mama nie zgodziła się na wagary
O nie nie, ja idę do stajni.😀
A później na lodowisko. 😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się