Tylko z Eurostara i Szokmola były jakieś pojedyncze egzemplarze z letniej kolekcji.
[quote author=etosha link=topic=43946.msg886105#msg886105 date=1296939144]
To super.Czekam na wyprzedaż ostatniego dnia.
Marne szanse, bo raczej wystawcy nie schodzą z cen. Rok temu to chyba w ogóle nowych kolekcji nie było, dobrze pamiętam..?
[/quote]
Nawet jeśli schodzą, to co to za interes jak na dzień dobry trzeba zapłacić za bilet ? ale widocznie umysł szmatoholiczki jest nieprzenikniony 👀 😁
http://www.warsawhorsedays.pl/ może link się przyda na później😉
w 2009 w najlepszych sektorach: 150zł za 3 dni
w 2010 w sektorach j.w.: 100zł za 3 dni
a jednodniowy np niedziela ? 🏇
dziwne że jeszcze nie ma nic na kształt choćby zarysu programu
a jednodniowy np niedziela ? 🏇
koło 50-60zl
teraz jest inny organizator, wiec ceny mogą być zupełnie inne
Informacja o biletach pewno pojawi się jak zwykle pod sam koniec lutego lub na początku marca.
Kiedy mniej więcej w zeszłym roku były dostępne bilety w sklepach ?
Ja zawsze kupuje w Empiku .Tak się zastanawiam czy w tym roku będę mogła je kupić też Empiku ,czy raczej w innym miejscu.Zawsze wolę kupić bilety wcześniej niż potem się denerwować np.pod koniec lutego.
D+A o matko, "Warsaw Horse Days" brzmi jak nazwa targów ślubnych 😁
Edytka był też cały nowy eskadron przecież.
Poza tym w tym roku Torwar jest później niż zazwyczaj, więc może będzie więcej szmat
Pamiętam, że szukałam wtedy derek z Maritim i nie było 😉
Na cottony i pady nie zwróciłam uwagi- może były, może nie- więc wierzę Ci w tej kwestii na słowo 🙂
zazwyczaj bilety były do kupienia miesiąc przed zawodami więc spokojnie 😉
a czy ktoś z voltowiczów pomaga przy organizacji? jakieś przecieki o gorących atrakcjach?:> będą horsemani może? 😍
ja przede wszystkim mam wielką nadzieje że będzie 'wieczorne' powożenie i już się doczekać nie mogę 🙂
zuzz będą, Evan mi się na fejsbuku chwalił, że przyjeżdżają 😀 w dodatku dwóch mnie zaprosiło do znajomych, wow 😍 :-P
ufff udało się załatwić akredytację (-: także ja wpadam na 3 dni.
Podrzuciłam pomysł rodzicom. Jesli bilety nie będą drogie, to przyjadę na jeden dzień 😉 Oczywiście ten "najciekawszy" co by laicy mi z nudów nie zasnęli. Ehhh, czyli nie pogapię się na ujeżdżenie jeśli będzie 🙁
Jasnowata moim zdaniem zawszej najciekawszy pod względem różnorodności programu jest przeddzień finału (-: czyli sobota. choć ja i tak najbardziej lubię finały.
Jasnowata, też polecam sobotę. Jak jeździłam na Torwar z rodzicami, to zawsze w soboty i nie przypominam sobie, żeby się nudzili. Rano ujeżdżenie, potem skoki, po południu powożenie, a w przerwach jakieś pokazy agiliti, konkursy z aktorami i takie tam 😉 Zawsze wytrzymywali cały dzień i mówili, że w następnym roku też pojedziemy 🤣
W tym roku prawdopodobnie przyjedziemy z Arroch na jeden dzień 😜
W tym roku prawdopodobnie przyjedziemy z Arroch na jeden dzień 😜
Mam wielką nadzieję, że wszystko wypali i przyjedziemy 😍 No i że się nie zgubimy 🙂
A jak to jest, czy osoba niepełnoletnia musi być z jakimś opiekunem? Bo raczej na mamę lub tatę liczyć nie mogę...
Jak finanse pozwolą chciałabym być 3 dni, a jak nie to bilet na niedzielę i może w dzień jakiś jakby przed południem darmo było.
Hermes nie, nie musi 😉
a jakby cudem chcieli to dzwoń do mnie, wprowadzę Cię za rączkę 😁
W razie czego również oferuję pomoc osobom spoza Warszawy 🙂
Ja też na pewno będę 😀
W zeszłym roku nikogo nie spotkałam, widziałam tylko nasze fotografki na padoku.
Mam nadzieję, że w tym roku będzie inaczej 😉 Jak ktoś mnie pozna to krzyczeć! 🙂
MsCarmen, z której gazety akredytacja? Świat koni?
Dzieki dziewczyny :kwiatek: sobota bylaby idealna.
jak będzie akredytacja to wpadnę na 3 dni pewnie. jak nie to chyba tylko na jeden 😉
Misskiedis nie nie, ja dla Konia Polskiego zawsze robiłam
No i ja chyba w tym roku się w końcu wybiorę, tylko na 3 dni pewnie się nie uda
ale jeden dzień na pewno
tylko musiałabym u jakiejś dobrej duszyczki przenocować
Fantazja, jakby co to ja mam bezposrednio 2 autobusy spod domu na torwar takze wiesz... 😉 zabieraj dziewczyny, jakos sie pomiescimy 😁
chociaz sama nie wiem jeszcze czy ide, musze sobie jeszcze jakies wejsciowki ogarnac.
kujka, nie wiem czy ode mnie ktoś jeszcze pojedzie, popytam dziewczyny
Bilety są już w sprzedaży. Kolejny raz cudownie rozdzielili niedziele!
Strona zawodów dalej nie działa, ma ktoś kontakt albo info dla wystawców i w ogóle co ze stoiskami?