thaya, gdzie kupiłaś bilety na Torwar? Przejrzałam stronę ticketpro i nic nie ma. W empikach też nic nie wiedzą. Znalazłąm tylko info z zeszłego roku 🙄
Nie ogarniam tych cen, 50zł niedziela i 30zł inne dni?
W czwartek Lorenzo a bilety na piątek?
z tego co ja rozumiem, po przyjrzeniu się to są 3 bilety na piątek(30,30,30), 2 bilety na sobotę(30,50) i jeden na niedzielę(50)
O czwartku nic nie ma :/ a w opisie jest :/
Ale.. na rano południe i wieczór? 🤔
Czy oni sobie jaja z nas robią? 🤔
Edit- karnet na piątek 70zł jeśli dobrze widzę...
karnety na całe dni
piątek 70 zł
sobota 70 zł
niedziela 50 zł
Razem daje to niebagatelną sumkę jakby ktoś chciał zrobić sobie 3 dniowy maraton
Nie rozumiem to ile kosztuje karnet cały na 3 dni?
nie ma takiego.
Jest karnet na piatek zamiast 3 biletow, jest karnet na sobote zamiast dwoch biletow i normalny bilet na niedziele.
Dobrze chociaż, że są bilety ulgowe...
190zł za 3 dni to trochę sporo.. no nic, poczekam na jakiś zalą _żek programu i zdecyduję 😉
edit- dlaczego mi poprawia skrypt poprawnie napisany wyraz na wyraz z błędem??
Beznadziejnie.Przedtem było lepiej,bo można było kupić karnet ,a nie na każdy dzień oddzielnie.
D&A i obejmują studentów 😂
Ja też czekam na program i wtedy zdecyduję czy idę na wszystkie dni czy nie. W ciemno kupować nie będę.
No właśnie!! Studentów też a nie dzieci do 12 lat i koniec😉
A kiedy ma być program na Torwar.Bo to jednak trochę przesadzili z tymi cenami.
chyba nie ma się co śpieszyć z tym kupowaniem biletów na wszystko, bo ceny są wysokie, a na Torwarze nigdy nie było problemów, że np. nie było biletów, czy nie wpuszczali, bo za dużo ludzi.
Przy takich cenach to najszybciej doczekają się pustych krzeseł znowu poza niedzielą.
chyba zwariowali z tymi cenami 🤔wirek:
edit: i po rozbijają na godziny? to chyba jedyna tak porozcinana impreza. Nowi organizatorzy powinni już sie zorientować, ze o godz 8 nikogo tam nie ma!
Ciekawa jestem czy dużo będzie wystawców .
Dobrze że ja student 😉
no i co mi przyszlo z mgr 🙂
Hmmm... to znaczy, że w czwartek jest darmowe wejście? 🤔wirek:
no w opisie na eventimie jest gala otwarcia w czwartek, gdzie maja byc Francuzi i Lorenzo. W biletach nie ma nic.
Ja pewnie będę w sobotę i niedzielę po południu.
Czekam tylko na program 🙂
Czy wybiera się na Torwar ktoś ze SZCZECINA?
Jeśli tak to mam sprawę (proszę o PW).
Ja w zeszłym roku zapisałam i uważam ,że było bardzo drogo.
Chyba kogoś pogieło z tymi biletami 🤔
Zawsze piątek był za darmo, a teraz porozcinali go na 3 części 😲
Idę w takim razie w sobotę i niedzielę, piatek sobie odpuszczę 🙄
w razie braku oficjalnej akredytacji 80 zł dla mnie za sobote i niedziele. wiec pod tym wzgledem tragedii nie ma. ale gdybym miala kupowac normalne bilety na wszystkie 3 dni... 😵 idzie sie załamać.
No , ale są teraz chyba 2 dni ... no jak od 25 do 27 ...
I każdy dzień kosztuje 70 zł ?
🤔
To sporo jak za każdy dzień. Jak by podsumować to coś fajnego można by było kupić z nowej kolekcji eskadrona.