Końska rewia mody cz. V (2011)

sei   . let's grow old together & die at the same time .
08 lutego 2011 22:23
dziewczyny z pokoju ( mieszkam w internacie  😀 ) śmieją się że mam jeden czaprak na każdy dzień miesiąca  🤔wirek: 31=31

oj tam. przecież trzeba mieć wybór w zależności od wielu wariantów! 😉 poza tym kto z 'elyty' chodziłby dwa dni w miesiącu w tym samym!? mojemu futrzakowi brakuje troche do śmietanki towarzyskiej wątku. ale gonimy!  😀iabeł: 🤬 😂
wątek zamknięty
Dramka skąd wiesz, ze podróba? 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
08 lutego 2011 22:25
to była aluzja 😁
poprostu ta kolekcja kompletnie nie schodzi i na ebayu mozna nowe brillanty kupic za 70zł 😉
wątek zamknięty
kujka - bosko wygląda ten kantar
wątek zamknięty
[quote author=armara link=topic=41891.msg890460#msg890460 date=1297200687]
http://allegro.pl/czaprak-brillant-eskadron-creme-i1441942671.html
Podejrzane te ceny, czy przewrażliwiona jestem ?

😵 jak cena normalna to od razu podejrzana  🤔wirek: podróba  ❗
[/quote]

Spytałam się bo nie śledzę cen, wiem tylko że w PL takie czapraki są duuużo droższe.
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
08 lutego 2011 22:28
Ja chciałam kupić tego brillanta, bo mi się dośc podoba, ale się do mnie ES max usmiechnął 😀 Będzie na zawody, których nie jeżdzę xD Może coś w wakacje pojade <ma nadzieję> 😀 Wtedy wylansuje się białym padem 😁

edit: jak nie było nougata, to nie było, a jak są to 2... Dramka, powiedz mi dlaczego nie wystawiłaś ogłoszenia 2 godziny wcześniej ?  😕
wątek zamknięty
Zairka aaa że w tym sensie  😎 pózna pora, nie jarzę już  😁
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
08 lutego 2011 22:34
vissenna : a z aile będą cottony w na koniu ? I macie może jeszcze marone vs, bo wiem, że dl jest 😀

takie pytania proszę zadawac na PW/mail. forum nie służy do informowania przez sklepy/ich pracowników o ich stanie zaopatrzenia czy cenach.
fajnie, ze są wśród nas osoby, ktore czasem mają dostep do szmatek, ktore was interesują, czy informacji, jakich szukacie. ale prosze nie stawiać ich w takiej sytuacji jak ta powyżej. za udzielenie odpowiedzi na twoje pytanie, noen, oczywiscie jesli jej vissenna udzieli - musiałabym jej wlepic kolejną karę.

więc bardzo proszę, mimo tego kolekcyjnego szału, starajcie się pisać w sposob bardziej przemyslany na forum.
wątek zamknięty
Zairka za 70zł to już na pewno podróba  😁  😀iabeł:

Myślałam że nigdy nie sprzedam tego nougat  🙁
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
08 lutego 2011 22:38
equi.dream, a ja uwazam ze na gniade pasuje mniej rzeczy i kolorow niz na kasztany... no nie dogodzisz 😁

Forta, senks 😉

Cierp1enie dzieki 🙂 postaram sie o ladniejsze fotki to wrzuce do szmatoholikow.
wątek zamknięty
08 lutego 2011 22:38
Dramka : takiego brillanta za 70zł bym chyba zgrzeszyła xD

edit: własnie się zastanawiałam, dlaczego chcesz go sprzedać. Dramce naprawde ładnie w nim ! 🙂
wątek zamknięty
Bardzo ładnie  🙁 Ale zmieniła mi sie koncepcja  🤔wirek:
wątek zamknięty
08 lutego 2011 22:42
ale żałuję, że tą chwilkę wcześniej nie wystawiłaś ogłoszenia, bo zapewne wolałabym nougata niż ESa white  🙁 No ale nieładnie by było nagle odmówić. Trudno, poczekam na nastepny raz 😁
wątek zamknięty

Cierp1enie dzieki 🙂 postaram sie o ladniejsze fotki to wrzuce do szmatoholikow.

koniecznie, bo Gilu wygląda obłędnie  😜
wątek zamknięty
Ja tam lubie stateczne brazy.. szkoda tylko ze nie na wszystkie konie pasuja 🙁
wątek zamknięty
tak to niestety ten ból, że nie na wszystkie konie pasują
wątek zamknięty
Frog in the Fog, wow, ten kolor zawsze wydawał mi się brzydszy  😁, a tu wygląda naprawdę fajnie  😀

Dzięki  😉 Ale na tych zdjęciach wyszedł akurat troszkę przekłamany.. No, może na tym pierwszym całkiem całkiem, ale drugie foto jest takie 'nasłonecznione' i kolor jest dużo cieplejszy i bardziej brązowawy niż w rzeczywistości..  A jemu bliżej do szarości niż do brązu  😉
Ja tam go bardzo lubię  🙂 Tylko ten rozmiar...  🙄 Chyba pokombinuję z jakimś poskracaniem go..  😁  😉 Chociaż nie bardzo sobie wyobrażam jak skrócić DL.. już prędzej VS - odciąć tą 'bułkę' z przodu i przeszyć lamówkę.. muszę się wybrać do krawcowej na jakąś konsultację.. hehe  🤣 Zwłaszcza, że mam jeszcze starą LamiCellowską Pradę VS (coś na wzór Stripe-Ina ES'a) i nie chcę się z nią rozstawać, ale profil mi nie pasuje  😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
09 lutego 2011 07:31
Cierp1enie, dzięki 😉

equi.dream, czego jak czego, ale pozimowego futra będę miała naprawdę dużo  😁 no i kasztanom też fajnie w fiolecie! 😉
wątek zamknięty
[quote author=kujka link=topic=41891.msg890582#msg890582 date=1297204703]
equi.dream, a ja uwazam ze na gniade pasuje mniej rzeczy i kolorow niz na kasztany... no nie dogodzisz 😁

podmiankę robimy ?  🤣
Livia jakoś tego nie widzę, będę musiała pożyczyć coś fioletowego ( Zairka  :kwiatek: ) i zobaczyć jak to to wygląda 😉
wątek zamknięty
09 lutego 2011 07:58
equi, a masz chociażby tutaj 😉

http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/72/1312#i
wątek zamknięty
Z tego co widzę to fiolety pasują praktycznie na każdego konia  😉 W końcu weszłam na stronę mustanga, i mam wrażenie że nowy fiolet nie wiele różni się od lavendera albo ja mam coś nie tak ze wzrokiem  😉
wątek zamknięty
09 lutego 2011 08:43
Presja, jak dla mnie ten Aubergine jest jak Ankowa Hortensia, sporo ciemniejszy niż Lavender 😉
wątek zamknięty
Livia- No właśnie myślę czy kupować go, bo w sumie mam lavendera cottona, to nie wiem czy jest sens  😉 Ja właśnie złożyłam zamówienie na euro stara  z nowej kolekcji oczywiście u nie zastąpionej minerwy  😁
wątek zamknięty
09 lutego 2011 09:07
Zrobiłam porównanie:

Po lewej Aubergine, po prawej Lavender 🙂
wątek zamknięty
Chyba go sobie odpuszczę jednak, lavender ładniejszy  😉 Zresztą upatrzyłam sobie już dwa cottony i wystarczy mi  😁
wątek zamknięty
09 lutego 2011 09:12
Fakt, że Lavender to najładniejszy odcień fioletu 😉 A Aubergine jest w sumie też chyba podobny do Pluma?...
Zresztą, tak czy siak mi się podoba  💘
wątek zamknięty
Livia- Trochę pogrzebowy kolor 😁 Ja na lato stawiam na jasne kolory, dlatego żółty cotton jest idealny. Twój koń będzie wyglądał świetnie w każdym odcieniu fioletu, więc kupuj 😀
wątek zamknięty
ja mam nadzieję że brillant aubergine będzie taki jak cotton albo ciemniejszy, bo Anky hortensji już nie upoluję
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
09 lutego 2011 11:10
W Mustangu wrzucili na stronę kolejne produkty.
Bicolor beige-yellow jest piękny i tylko utwierdziłam się, że to kolor dla mnie  😍
wątek zamknięty
Edytka, mamy ten sam gust  🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.