Vissenna fakt, mogliby wrzucić adnotację, że wysyłka np dopiero pod koniec lutego, ale mi bardziej chodzi o możliwość obejrzenia zdjęć. w katalogu jednak duzo nie widać.
swoją drogą ceny mają zaporowe. Bicolor za 320zł 🤔wirek: W Okserze bicolory z zimowej kolekcji kupiłam o blisko 50zł taniej
Edytka heh, nie ma to jak sprzedawać rzeczy, których jeszcze nie ma 😀
no to jest dosć śmieszne 😉 ale wiesz, przynajmniej wiesz ze dostaniesz 😉 a niektóre rzeczy ciężko jest póżniej dostać. Kolekcja wchodzi so sklepów a już tych mniej popularnych rzeczy nie ma ;/
Jezu ale ten bicolor żółto kremowy wyszedł strasznie!! Normalnie taki potworek 😀
Edytka - Brązy to inna para kaloszy, mój koń wyglądał by jak gów* na gów* 🤣 Jakbym miała kasztana to pewnie bym się pokusiła, bo ES ma fajne brązy z wstawkami typu turkus czy coś w ten deseń. Ceny za bi color to kosmos, ale i tak go nie odpuszczę. Ciekawe po ile dralony będą.
Chyba nawet nie trzeba będzie skracać.... Bo ja już byłam nastawiona na mega sukienkę😉 Za duże jest tylko wycięcie na szyję , ale wystarczyło by ją zebrać u góry ( o tak: i wtedy wszystko gra😉
Wychodzi na to, ze mam po prostu wysokiego konia :p
jeśli cotton royall i ten beżowy, będą ładnie na koniu wyglądały to może się skuszę, ale chyba najpierw kupię marone 😁 . Teraz tylko iść do pracy i zarobić xD
na tych zdjęciach z mustanga ten royal wyszedł jeszcze bardziej 'krzykliwy', jaśniejszy niż na katalogowych zdjęciach... i teraz sama nie wiem. ale beż biorę na 100% 😍
a mnie na całe szczęście z nowej kolekcji Eskadrona NIC nie rusza, no może oprócz białego cottona na zawody 💃 ulga dla portfela 😀 może się ewentualnie na wyprzedażach skuszę na jakiś kantar 😎 za to ten brązowy ES z beżową lamówką i herbem... przepadłam! 😜