... ślub :) ...

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
07 lutego 2011 20:32
o wow  😍
maleństwo   I'll love you till the end of time...
07 lutego 2011 21:31
Lanka, to żółwik, ja też nie tańczę, przyszły małż również i właśnie mam chytry plan uświadomić gości, że nie tańczące przyjęcie. Tzn muzyka będzie, salka jest, jak kto chce - niech tańczy. Ale panna młoda tylko z panem młodym, i to nie koniecznie 😉
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
07 lutego 2011 21:35
Nie, no to my wytanczylismy sie za wszystkie czasy na naszym slubie  😎
maleństwo   I'll love you till the end of time...
07 lutego 2011 21:36
My się wytańczyliśmy na weselu kuzyna, po odpowiedniej dawce winka - bo bez tego nie chciało się nic udać - i stwierdziliśmy, ze to nie nasze klimaty

Taka za mną chodzi niezmiennie od kilku lat. Ale jeszcze sobie poczekam, żeby się w końcu móc przekonać, że to absolutnie do mojej figury nie będzie pasować 😁
07 lutego 2011 21:45
na pewno bedzie na pewno 😀 😉
Eee... one wszystkie są na wysokie chudzinki szyte :P Ale jakoś to chyba przeżyję, jest jeszcze kilka innych typów, które mi się podobają, więc dramatu nie będzie. Póki co to i tak takie tam patrzenie 🙂
07 lutego 2011 22:05
jestes  przeciez chudzinka ;]  wzrost masz normalny ;]a jakby co to buciki na obcasie zalatwia kompleksy  🙂
E, to nie kompleksy, w żadnym wypadku 🙂 Sprawdzałam wymiary i nijak to na mnie nie pasuje, trzeba by mocno przerabiać - nie problem, ale nie wszystko jednak daje dobre efekty 🙂
08 lutego 2011 09:53
Dworcika to spiesz sie z tym slubem, bo niedlugo koronki calkiem z mody wyjda  😉
Dodo - ta suknia to było moje marzenie... Szkoda, że byłam już po ślubie - była piękna...
Gienia-Pigwa, pal licho modę 😉 Chociaż fakt, że później może być ciężko takie coś znaleść :P
ash   Sukces jest koloru blond....
08 lutego 2011 12:14
siedząc w necie i przeglądając przeróżne strony znalazłam coś co bardzo bardzo przypomina moją wymarzoną wersję sukienki

podoba mi się jeszcze ta

już się nie mogę doczekać, kiedy polecę przymierzać sukienki.  💃 💃
Dodo - ta suknia to było moje marzenie... Szkoda, że byłam już po ślubie - była piękna...

Ona ma piekny tyl, sznurowany gorset z golymi plecami i wielki kuper w stylu rokoko 🙂
ash, obie przepiękne! Właśnie taką chcę, podkreślającą talię i biodra 🙂 Jak już coś dostałam od matki natury, to spróbuję to wyeksponować w odpowiednim czasie 🙂
To ja znalazłam coś dla Wiecznych Dziewczynek:

http://www.disneybridal.com/index.html

Lanka_Cathar   Farewell to the King...
08 lutego 2011 20:26
Dodofon, czy ta suknia jest błękitna we wzorki, czy to złudzenie?
Dodo,wiem - była u nas na wystawie salonu przez jakiś czas. Mój mąż, zawsze mnie podejrzewał, że wezmę z nim rozwód i ślub ponownie, byleby tylko mieć tą suknię na sobie...
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=34.msg890314#msg890314 date=1297196798]
Dodofon, czy ta suknia jest błękitna we wzorki, czy to złudzenie?
[/quote]

absolutnie - nie cierpię niebieskiego ;-)
ona jest złoto-zielono-oliwkowa...
taki materiał lekko wytłaczany...
09 lutego 2011 18:08
Kurczę, aż żałuję, że nie masz innego zdjęcia, bo suknia wygląda interesująco.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
09 lutego 2011 18:13

😁
09 lutego 2011 19:12
troche mi zajelo zeby skumac o co biega  😂
bobek87, aaaaa! zwariowałam! wszystkie piękne🙂
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=34.msg891493#msg891493 date=1297274910]
Kurczę, aż żałuję, że nie masz innego zdjęcia, bo suknia wygląda interesująco.
[/quote]

ale też przekłamane... za moich czasów foty ślubne - robiło sie na filmie, a nie cyfrą... wiec nie mam w kompie
musiałabym skanować = tu dwa zeskanowane, ale też nie oddają koloru i wyglądu do końca

TO SEM MŁA

...
10 lutego 2011 19:36
kolor kiecy sliczny!!  🙂
10 lutego 2011 20:02
Dodo moze i sie powtorze-> piekna z Ciebie kobieta ,  wygladalas przecudnie :kwiatek:
a ja teraz dopiero widzę jakie foty fatalne... to skany... jednak technika przez 10-sięc lat poszła do przodu...

ooo, a to co sie stało z moją suknią ślubną... została przerobionana garsonkę ;-)
i tu najbardziej realne zdjęcie koloru
11 lutego 2011 17:24
Zupełnie inny kolor niż na katalogowym  zdjęciu. Tu już bym nie pytała, czy to niebieskie. I ładnie przerobiona, nie miałaś problemu, co zrobić z już zbędną suknią.  😉
11 lutego 2011 20:09
foto strzał do albumu ślubnego 😀 😁
ash obie piękne
Ja za radą Laguny zaczęłam grzebać w necie no i wygrzebałam coś co ni jak się miało do mojej pierwotnej wizji sukienki (pomijając wspólną cechę: prostotę) ale mnie zachwyciło. Oto ona 😀

I jeszcze pochwalę się wam zaklepaną miejscówką na przyjęcie. Dla mnie potrójne szczęście: 1.bardzo mi się podoba sala i cały ośrodek, 2.mam sentyment do tego miejsca- tu uczyłam się jeździć i spędziłam cudowne lata mojej niedorosłości, 3.w stajni mają wolne boksy- wstawię mojego rumaka i będzie można zrobić na miejscu plener z ukochanym koniem 😜

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się