nie mam konia a serio uzbierało mi się już troche szmat, teraz jeszcze ten chill 😀 Rodzice mają tego dosyć 😁 No a moja kochana przyjaciółka kupuje mi na urodziny kolejną szmatkę ( a urodziny juz 1 marca 🙂 )
Byłam dzisiaj u tego nieszczęsnego okulisty i nie było tak źle. Na lewe oko nie widzę prawie nic. 🤔 I pisaliśmy tą maturę z polskiego, do czytania ze zrozumieniem były takie pytania, że ciężko te polecenia było zrozumieć, a nie tekst. Ale coś przy wypracowaniu mnie olśniło i napisałam grubo ponad 250 słów. Chociaż w każdym akapicie pisałam to samo innymi słowami. 😁
O tak, ten brak kasy... Czekam z niecierpliwością do maja/czerwca, bo wtedy zacznie się sezon imprez plenerowych dla dzieci, znowu będę miała okazję sobie dorobić. Ale to jeszcze tyle czasu!
nightmare dobre to 😁 już gdzieś wcześniej słyszałam ale teraz mnie to bardziej rozbawiło 😁 mnie i tak od porządnie 4 miesięcy śmieszy tylko jedno 😀 Mianowicie : 😜
ale się wkopałam 🙁. mam jutro 8 lekcji, potem korki z matmy, na których muszę się bardzo dużo nauczyć i nie mam po tym jak wrócić do domu, więc będę siedzieć w muzycznej i grać czekając, aż rodzice skończą pracę. to będzie ciężki dzień 😵.
Cieszę się, że mnie szmatoholizm jakoś skutecznie omija. Owszem, miło się patrzy na niektóre kompleciki, ale jak sobie pomyślę, ile musiałabym za nie zapłacić, to skutecznie mi się odechciewa... 😁 Z resztą, i tak nie miałabym co z nimi zrobić, mogłabym co najwyżej ściany w pokoju sobie wytapetować 😎
przestańcie już o tych szmatkach gadać, bo mam ochotę coś kupić, już ! Teraz ! Ale w portfelu mam tylko zdjęcie mojego chłopaka i 3 centy 😁 . Ja mam pad, pod wzór ANKY, i puchne z dumy 😁 Kosztował niecałe 100zł plus owijki (oczywiście lekko nie pod kolor) ale puchne z dumy że jednak mam ten PAD 😁 W poniedziałek jade po eskadrona cottona limonke 🏇 a jak mi się uda, to namówię jeszcze mojego wspaniałego męża na oficerki i nową figurkę schleich's 😁
ja się czaję na którąś z derek jarpola, podobno cieszą się dobrą opinią. Może kieeeedyś, jak portfel nie będzie świecił pustkami, no i derka będzie kupowana dla KONIA, nie dla MOJEJ przyjemności 😁